4 sterren: goede service, goed behandeld

Op 23-04-2018 ben ik vertrokken voor een vijfdaagse reis naar Sonthofen/Allgau. Een tot in de puntjes verzorgde reis met een uiterst deskundige en sociale chauffeur, Martin. Deze reis is een absolute aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij hebben 9 april 2018 een 10 daagse rondreis naar Opatija gemaakt, we hadden een leuke groep, en er zat een man tussen Wolter uit den helder, hij kon de mensen goed vermaken met zijn talrijke moppen, wij hebben al heel veel gereisd, maar Jan de Bus chauffeur van Bolderman was echt top, hij wist heel veel te vertellen over Kroatië, Jan bedankt en ga genieten van je verdiende pensioen, gr, Jos/Jeanne uit Blerick.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke stedentrip wij hebben in een korte periode heel veel van Parijs gezien.

4 sterren: goede service, goed behandeld

4 dagen steden trip naar berlijn met overnachting in van de valk hotel.super hotel Alles goed geregeld prima chauffeur eddie . Een aanrader voor iedereen Ga zeker nog een keer terug in de zomer nu was het wel erg koud. 15-03018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn afgelopen 10 dagen met een stedentrips naar Wenen geweest, onze chauffeur op de reis was Peter. De reis is uitstekend verlopen, we hebben genoten van alle mooi paleizen en kastelen zowel in de stad als onderweg in de omgeving . Ook de excursies waren goed gekozen . Slechts een onderdeel was negatief, dat was de lunch die we hebben genoten tijdens het bezoek aan het klooster stift Melk, het brood was zo droog dat het met een normaal mes niet te snijden was, het had veel te lang op de tafels gestaan! Na de lunch hebben niet wij alleen maar de gehele groep hier melding van gemaakt bij de chauffeur .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij willen even wat over onze vakantie vertellen wij zijn van 25sept tot 4 oktober naar Polen geweest het muzerengebied .gadask en om streken heel prachtig overnachtinghotellen waren goed .eten was goed alles was goed ook het hotel waar we verbleven zdrojewo in boete was goed het hele aardigemensen goede service de chauffeur was goed al met al een zeer goede reis met bolderman voor herhaling vatbaar!

4 sterren: goede service, goed behandeld

8 dgn Catalonië Barcarola 24 febr 2018 met Coen als fantastische zorgzame gezellige busschauffeur. Ondanks wisselvallige weersomstandigheden bleef hij met humor en optimisme de sfeer goed te houden. En zijn broodjes worst...Minpuntje: alternatieve excursie bij slecht weer is er niet. Iets overdekt? Ibis budget hotel was netjes, schoon. Prima te doen als overnachtingshotel. Echter de drankjes bij het diner absurd duur: fl.cola €4,10 Hotel Barcarola: mooi, kamer héél erg gehorig!!! Tv nl zenders, kl.lounge, mooi weer hotel. Eten buffet redelijk. 1 vlees/vissoort/ geen vega/ 1 soepsoort/ saladebuffet ikea, fruit/ zoete gerechten. Ontbijt rijkelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke winter reis naar Wenen . Geen klachten ,maar Bolderman ,zorg er voor dat elk hotel een lift heeft ,volgende keer trap ik er niet meer in ,geen lift geen boeking meer...

4 sterren: goede service, goed behandeld

Winterzonreis Andalusie gemaakt, en daarover alleen maar lof. Prachtig weer, goed reisgezelschap, goede hotels, goede bus en een prima chauffeur (Renee) die alles aan elkaar praatte, tips gaf, problemen oploste en nooit te lui was om een handje toe te steken. Misschien is het mogelijk om deze reis in drie dagen heen en terug te doen, dan zijn daar twee dagen extra. In mijn beleving was het niet nodig extra activiteiten onderweg te doen, waardoor de reistijd werd verlengd met 1 dag.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ook mijn man en ik zijn vorig jaar, van 9 t/m 13 oktober 2017, met vrienden naar Berlijn geweest. We hadden een goede, vriendelijke chauffeur, Henk, die veel wist te vertellen waar we langs kwamen. Ook over onze gids door Berlijn waren we zeer tevreden. We hebben van Berlijn genoten, veel gezien. Helaas vonden wij Hotel Panorama erg slecht. De hal bij de receptie was erg klein, aan de receptie waren ze niet erg vriendelijk, ze konden ook zo'n groot bus gezelschap niet aan, laat staan meerdere gezelschappen. Onze hotelkamer was oud, gordijnen stuk en 1 raam sloot niet. Ook over het restaurant waren we niet te spreken, iedere dag hetzelfde, niet lekker, we zijn daarom ook 2 van de 4 dagen met onze vrienden elders gaan eten, ondanks dat we diner bij ons pakket hadden. Zelfs de laatste dag dat we er waren zijn er nog meer mensen met ons meegegaan. Ook was er geen gezellige bar/zithoek waar je nog wat kon gebruiken. Het barretje ernaast was niet rookvrij! Panorama Hotel is zeker NIET aan te raden. Wij hebben een enquête formulier ingevuld, maar wat wordt daar mee gedaan, volgens ons niets.... en wij zullen niet de enigen zijn met deze ervaring. Met vriendelijke groet, Maria en Jan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Reis naar Wenen 10-02-2018.Hotel Steinberger,Altlengbach.Zou een 4 sterrenhotel zijn, maar mag die kwalificatie niet hebben.Geen lift naar de verdieping( kamer 22), wel een rechte trap met 18 treden.Versleten matras,de veren waren onprettig voelbaar.Douchedeur slaat bij gebruik steeds tegen de lamp. ‘S avonds buiten een hinderlijk geluid van een agregaat(koeling?)Versleten vloerbedekking.In het hotel slechts 2 personen in de bediening.In het niet- roken gedeelte werd door Oostenrijkse gasten gerookt en bij een opmerking hierover werd door een manager niet geantwoord en gewoon weggelopen. Dit alles vier sterren? Zeker niet! Verder een prima reis!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op 3 februari een reis naar Nauders, hotel Dreiländerblick met Bolderman gemaakt. Mede door buschauffeur Marleen en hotel eigenaaar / personeel hebben wij deze reis als fantastisch ervaren. Mooie excursies, goed eten, een mooi gelegen hotel, met schone kamers en goede bedden. Kortom een fijne week in de sneeuw beleefd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op 27-1 zijn we met de wandelreis naar Nauders geweest. Met Gert als chauffeur, die alles keurig netjes regelde naar de mogelijkheden van de sneeuwtoestanden. Een dikke pluim voor hem. De reis was helemaal top.

2 sterren: slechter dan verwacht

In april zijn en de stoeltjeslift niet bediend en wordt het orgel in Passau niet bespeeld. Dat was voor ons een reden om mee te gaan. Verder de terugreis via een grote omweg naar Heerenveen. Boven dien zeer slecht op klachten gereageerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

reis naar praag 22 decemer 2017 uitstekend verzorgd en toffe reisleiding jeroen en martijn

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

afgelopen zomer de kerstreis naar Sonthofen geboekt bij Bolderman. Wij hadden al van vrienden gehoord dat dit een prachtige bestemming was. En niets is gelogen! Wij hebben een ontzettend fijne reis gehad en gezellige kerstdagen. Familie Fleischmann zijn zeer hartelijke mensen en hebben ons heerlijk verwend! Wij hadden chauffeur Harry, zeer aardige chauffeur. Al met al een zeer geslaagde reis gehad!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb samen met mijn man op 22-12 de kerstcruise gemaakt met Bolderman reizen. Wat een heerlijke dagen hebben wij gehad! Snachts varen en smiddags op de plaats van bestemming. Elke dag een andere plaats die we konden ontdekken. Duitsland was ng mooi in kerstster. We hebben genoten. Aan boord was de sfeer heel gemoedelijk, we hebben veel nieuwe vrienden en vriendinnen erbij. De service aan boord was uit de kunst. Heerlijk eten en drinken, met als hoogtepunt het captains dinner! Ook nog een keer live muziek en een bingo op de laatste avond. We zijn zeer tevreden over deze cruise en we zullen deze reis bij iedereen aanbevelen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een geweldig, romantisch weekend in Parijs hebben wij gehad! Er is zoveel te doen en te zien.. Wij raken er nooit uit gekeken! We hadden een gezellige groep en een ervaren chauffeur. Al met al helemaal top en zeker voor herhaling vatbaar.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Hierbij willen wij onze ervaring delen, van de 4-daagse reis naar Berlijn met BOLDERMAN reizen. Het eerste wat ik wil zeggen Berlijn is een fantasie stad. Boekt u die reis, en u gaat naar hotel Panorama in Berlijn. Boek dit dat om. Het hotel is een groot drama. Eten zeer slecht. Meubilair, in een voetbal kantine is het beter. Bestek, wat wij in de caravan hebben is beter. Het hotel is in en in triest. Maar dan ga je met je klacht naar Bolderman, want in de bus werd door de chauffeur het dag programma uitgereikt, en daar staat we eten twee keer in de stad, maar helaas het werd maar een keer. We kregen van Bolderman een schriftelijke reactie, waar we het niet mee eens waren, dus op weg naar Veenendaal. Nou daar zijn we schandalig te woord gestaan. Het bekende afschuif systeem. Wij hadden Bolderman reizen en in Veenendaal was Bolderman excursie. Nee als komt boeken is alles goed maar kom niet met een klacht. De chauffeur heeft vanuit Berlijn verschillende keren contact of geprobeerd contact op te nemen met Bolderman over het hotel. Op de terugreis wordt er in de bus een enquêteformulier uitgereikt. Wat zegt de chauffeur vult u duidelijk in wat u van het hotel vond, want dan doet Bolderman er misschien wat mee. Maar met het tel gesprek met Bolderman werd er gezegd, met het enquêteformulier doen we helemaal niks. Met andere woorden vul het maar niet in zonde van je tijd. Maar men krijgt gauw de gedachte ik hoef verder geen klacht in te dienen want ik heb het op het enquêteformulier gedaan Onze reis was op 9 nov 2017 tot 12 nov 2017 Ik zou graag in contact komen met de reis genoten die ook in het hotel Panorama hebben gezeten. Ik wou dit even kwijt. Voor mij geen Bolderman meer. H B Koster

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met de kerstdagen naar Nauders in Oostenrijk geweest. Ik had altijd gedroomd van een witte kerst dat hebben we deze dagen genoeg gehad. We hebben mooie excursies gemaakt . Het hotel deed aan alle verwachtingen,er werd alles aan gedaan om de gasten naar de zin te maken. Onze chauffeur/reisleider John en zijn vrouw Rian heeft ons onderweg veel verteld en in de bus goed verzorgd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

December 2017 met de Kerstreis naar Noord Polen mee geweest. Wat een geweldige reis! Een hele leuke groep, 2 fantastische mensen in Hotel Zdrojewo. Ze zijn altijd vriendelijk, je kan alles aan ze vragen. Ook t personeel is steeds vriendelijk. Kamers waren schoon en netjes. Een van de 2 twee ging ook mee met de excursies en wist heel veel van de omgeving en over Polen te vertellen. En dan de chauffeur, Floris de Beer, wat een geweldige kerel is dat! Alle complimenten voor hem. Altijd vriendelijk, houd veel van heel gezellig kletsen. Wist bij de tussenstops precies wie wat wilde drinken, dus vaak stond mijn cappuccino al te wachten als ik aan kwam lopen. Kortom, ik heb een geweldige vakantie gehad.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Met kerstreis verbleven in Hotel Holiday Macocha in Blansko Een vreselijk slecht Hotel verouderd vies eten niet tevreten het tapbier wordt bijgevuld met het lek bier vies he. Bedden niet schoon alles vies.Ik begrijp dit is een budget hotel maar voor dit Hotel is elke prijs te veel betaald. Ook de veiligheid is niet in orde een kleine eetzaal waar 68 personen in gestopt worden,geen vluchtuitgang of vluchtplan,als er iets voordoet zit je als ratten in de val.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kerstreis omgeving dresden was een leuke reis goed hotel in hoyerswerda leuke excursies al met al geslaagd

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben de kerstreis naar Kroatië gedaan onze chauffeur Paul heert het prima gedaan.en we hadden een leuke groep.het was geweldig😊😊

Vendelier 61-B

3905 PD Veenendaal

Over Bolderman Reizen

Bij Bolderman vindt u de mooiste busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedentrips en vlieg-busreizen. Wij willen u graag laten genieten van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen in Europa op een manier waarbij iedere minuut van uw reis wordt ervaren als een heerlijke onbezorgde vakantie. Met meer dan 50 opstapplaatsen door heel Nederland biedt Bolderman iedereen het gemak om dichtbij huis op te stappen. Een aanbetaling is bij ons niet verplicht.