Bolderman reizen prima geregeld ook de boekingen
Mijn verwachtingen voor de reis: 12 dagen Bloemenrivièra, Cinque Terre en Côte d'Azur waren hooggespannen, maar zijn meer dan waargemaakt. Kan ook niet anders met een chauffeur/reisleider als Hennie. Hij wist zoveel interessante informatie van de plaatsen die we bezochten en gaf ook de nodige tips. Ik heb genoten! Volgend jaar weer een nieuwe reis (hoop ik).
Mooie reis gezellige groep fantastische chaufeusse vele prachtige dingen gezien Alles weer top geregeld
Zoveel gezien, ontspannen met vakantie. Alles geregeld en zorgeloos met vakantie.
Met wat er die week te doen was , is een ervaring geweest om nooit meer te vergeten en dan noem ik b.v Berchtesgaden of de gondels die 3400 meter hoog gingen . Is voor ieder aan te raden. Een minpunt vond ik wel de consumpties. Als je de drank inclusief in je prijs genomen had , kon je vrij drinken , nou daar werd aan de tap gretig gebruik van gemaakt! Nou ik dacht ook goed te zitten met mijn alcoholvrij biertjes waarvan ik 2 of 3 pilsjes per dag gebruikte. nou dat feestje ging mooi niet door , want nee , dat mocht niet want dat was niet de afspraak! Nou ik heb me er maar bij neer gelegd en ben maar aan de limonade gegaan , want dat was ook tap! Kortom , daarom geef ik maar 4 sterren , anders waren het er zeker 5 geweest! maar toch hartelijk bedankt voor de prachtige reis naar Kaprun!!
Via Boldermans heb ik de afgelopen jaren al veel mooie en gezellige reizen mogen maken. Ook was alles altijd goed georganiseerd en het afscheidsdiner is altijd de kers op de taart!
Onze reis naar Corsica en Sardinië verliep ondanks de invaliditeit van een partner zonder ernstige moeilijkheden. De chauffeur was ons steeds behulpzaam, de gekozen uitstapjes goed gekozen. De hotels voldeden aan de verwachtingen. De maaltijden zouden wat ons betreft wat royaler mogen zijn.
Wordt altijd goed geholpen. Wachttijden telefoon langer maar dat is begrijpelijk met personeelstekort. Als ik niet tevreden ben met het antwoord van de medewerkster bel ik later nog een keer. Tot nog toe altijd tot mijn tevredenheid opgelost.
Prachtige reis gehad corsica en sardine
Fijne vakantie gehad.. Was hier al drie keer geweest Garda, Verona, Venetië. Ik vind dit voor mij een hele relaxte reis.. Vind het een heerlijk hotel met fijn personeel. Doordat ik al een paar keer geweest ben hoef ik niet elke excursie mee wat voor mij heerlijk is.. Nu was het erg warm deze keer en heb ik een paar excursies overgeslagen.. Maar me prima vermaakt.. De excursies zijn allemaal zeker de moeite waard.. Je komt op mooie plekjes. Dit is mijn favoriete reis en Wie weet volgend jaar weer.
De reis naar Kaprun is echt geweldig te noemen en een absolute aanrader. De busreis is lang, maar door de gezelligheid van buschauffeur Frans vliegt de tijd voorbij. Hoewel het weer natuurlijk veel bepalend is. De eerste dat naar de klam, en aansluitend een heerlijk relaxte boottocht op de Zellersee. De fantastische busreis naar de Groosclockner. De nog mooiere tocht op de Kitzsteinhorn naar 3029 meter hoogte. Het bezoek aan het adelaarsnest en ook Salzburg en natuurlijk de Krimml watervallen welke de hoogste van Europa zijn. Enige min puntje die ik kan bedenken is dat Hotel Victoria een minder gezellige hotel is. Mocht je het geluk hebben dat je in Hotel Vier jaargetijden zit waar een heel gezellige bar bij is dan heb je absoluut een topvakantie voor relatief een laag budget. Kortom een absolute aanrader.
Mooie reizen en betaalbaar Alleen dat vroeg opstaan wordt moeilijker
Alleen communicatie op het gebied van 1 pk boeken kan veel beter. Zet meteen in het begin bij reis en vertrekdatum of een 1 pk meteen geboekt kan worden of op aanvraag zal zijn. Zo irritant dat je eerst je complete boeking moet voltooien en bevestigen en dan pas weet of het op aanvraag is. Zeker sinds bellen verboden is door alle problemen op Schiphol en emails langzaam beantwoord worden. Bij de concurrentie komt gelijk in beeld als het aanvraag wordt. Dan kun je voor het boeken nog naar een andere datum of reis kijken. Dat bevalt veel beter.
Al meerdere vakanties gehad met Bolderman en ze waren stuk voor stuk de moeite waard. Mooie en prachtige herinneringen er aan overgehouden
Hotels: Zeer matig. De laatste overnachting hadden wij als koppel zelfs gescheiden bedden. In geen enkele accomodatie liften voor de doorgaans op leeftijd zijnde reizigers en de accomodaties lagen dieselslurpende afstanden van de te bezoeken plaatsen. Marrani en het resort bij Rome was qua accomodatie redelijk ok Ik voel me opgelicht. A door 2x een brandstofopslag te moeten betalen, 1 x bij boeking en 1 x ruim 2 maanden voor vertrek terwijl de brandstofprijzen sterk waren gedaald voor vertrek op 3 sept jl. Bij Bolderman aangegeven door mijn partner die hierop nooit antwoord heeft gehad. B Dan in de bus nog een bedrag bij moeten betalen voor zgn toeristenbelasting, de gids die langer bleef en oortjes. Ook voor de mensen die geen excursiepakket hadden gekocht bleef het bedrag hetzelfde. Deze faciliteiten en toeristenbelasting zit normaal gesproken in het bijgeboekte pakket en het reisbedrag. Pure graaierige afzetterij. Dit werd pas onderweg in de bus gezegd. Rome was een aanfluiting. 2 halve dagen waarvan nog een hoop reistijd van en naar de accomodatie. Wat een tijdverlies. Brandstofkosten??? Avondtour daar zag je niet veel want monumenten en stad waren redelijk slecht verlicht. Jammer ook van de niet bezochte echte Romeinse oudheid. Wat een gemiste kans. Geen Colosseum, geen Forum Romanum, geen Via Appia, geen Circus Maximus. Wat heb je aan een rondleiding met gids als je deze monumenten niet aandoet? Maar jullie wekken wel de verwachting met jullie foto's en brochure De panorama treinrit in de omgeving van Florence was een aanfluiting en een regelrechte leugen. In de zgn prachtige dorpjes was niks te zien en niks te doen. De trein reed een heel groot deel door tunnels en langs ondoorzichtig struikgewas. Zoveel moois al gemist in Rome en in Florence niet veel meegekregen door onze matige gids Jan die maar wat deed en de hele slechte audioapparatuur die we van hem kregen. Onze chauffeur Otto was goud waard. Met zijn humor en weetjes maakte hij het leuk en in
Wij hebben voor bijna 600 euro pp '8 dagen Venetie en omgeving' geboekt. Allereerst ben je in totaal 4 dagen per bus op heen- en terugreis, dus deze benaming is op zijn minst misleidend. Op de heenreis kon de inderhaast gecharterde chauffeur de bestemming niet vinden. De chauffeur was met pijn en moeite 'geregeld' en onervaren op deze bestemming. De geplande chauffeur - die wel op de terugreis aanwezig was - had al zeer lang van tevoren dit weekend vrij geregeld en zwichtte niet voor de druk om toch ook heen te rijden. Uiteindelijk bleek Bolderman het verkeerde adres te hebben doorgegeven; Bolderman was onbereikbaar en dankzij de navigatie op de telefoon van een van de reizigers kwamen we rond half 11 ipv de geplande 19 uur 's avonds aan. De excursie naar Padua en Venetie was dankzij de gids prima, zij het te kort. De excursie naar Murano was overbodig: we werden een glasblazerij ingeloodst en Murano zelf had je in een uur gezien. In gammele, dichte(! met die hitte!) boten werden we naar resp. Burano en weer terug naar de bus vervoerd. Alleen de heenreis per boot konden we buiten zitten op redelijk 'luxe' boot; de andere boten waren gammel en oud. De 'excursie' naar Trevisto was een dieptepunt. Wij werden na een barre tocht door dit oord - de chauffeur wist de weg niet, en bijna zaten we vast in een te smal straatje- bij het station gedropt. Vanwege de regen en onbekendheid daar koffie gedronken. In het hotel redelijke keuken, maar is het normaal dat je in een driesterren (?) hotel geen spoor van fruit te zien krijgt?? Noch bij ontbijt, noch bij diner, afgezien van een enkel druiventrosje. En geen wifi op de kamer vinden wij ook niet meer van deze tijd. Wij vonden deze reis zwaar overprijsd: slechts twee van de vier dagen waren de moeite waard. Het zou beter zijn om voor Venetië twee dagen uit te trekken en het gebruik van de gondel (100 euro per gondel) wellicht met korting te bedingen, door groepjes van 4 te laten vormen en te onderhandelen over de prijs.
Beste Anita, Bedankt voor uw reactie. Hierbij wil ik kenbaar maken dat wij niet akkoord gaan met de geboden compensatie, de tegoedbon van €25 die wij zouden kunnen gebruiken bij een volgende boeking. Deze compensatie staat in geen enkele verhouding. Bij een overboeking van een hotel moet een gelijkwaardig alternatief geboden worden, is dat niet mogelijk dan dient er naar een hotel in een hoger segment gekeken worden. Het hotel waar we nu in onder gebracht werden lag in de ‘middle of nowhere’, aan een doorgaande weg. Bij het oorspronkelijke hotel was nog de mogelijkheid om op eigen gelegenheid met de U-bahn naar Berlijn te gaan. Het alternatieve hotel had ook geen airco en geen gordijnen. Het was ook erg gehorig, de kamer was erg eenvoudig. Voor het ontbijt en avondeten moesten we circa half uur met de bus naar het oorspronkelijke hotel. Andere alternatieven waren wel voorhanden (bijvoorbeeld het Havel Lodge hotel of van der Valk hotel), maar volgens de buschauffeur mocht dit niet van ene Marcel die hij heeft gesproken toen hij er melding van maakte. Deze meneer (Marcel) heeft gezegd dat alle overboekte mensen daar (in het alternatieve hotel) maar moesten blijven zitten. Dit gaf ons ook niet het gevoel dat onze klacht serieus werd genomen. Als u niet binnen twee weken met een goede oplossing komt, dan leg ik mijn klacht voor aan de Geschillencommissie n aan de rechtsbijstand. Ik vertrouw erop dat het niet zo ver hoeft te komen. Ik ontvang graag binnen twee weken uw reactie. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet, Tjeerd Visser Wij zijn benieuwd wanneer Bolderman met een beter alternatief komt
Geen reisleider aanwezig zo als omgeschreven ,tweede dag 13 uur onderweg en niet op bestemming ,inval chauffeur van drentse tour en die had het verkeerde adres van bolderman ,en kende de bus niet met alle gevolgen van dien Zelf moeten googlen voor juiste adres met behulp van google maps uiteindelijk hotel kunnen bereiken laat in de avond ,en als gevolg koud eten , dinsdags ander chauffeur en die zei Bolderman had deze reis niet door moeten laten gaan . Het bezoek aan de eilanden zeer slechte boten met overtocht bezienswaardigheden viel tegen ,wijn proeverij was was ook niet zo geweldig dus het plus pakket zwaar betaald PLUS punt ligging hotel prima mooie plaats
10 daagse reis Toscane gedaan. Prachtige authentiek hotel in Montecatini met erg vriendelijk personeel en goed eten! Mooi zwembad bij het hotel en een gezellig centrum in het dorp op loopafstand(ca 10 min.) We hebben ook veel lol gehad om onze chauffeur Gerrit, met zijn droge humor. Kortom: een geweldige vakantie, alles was supergoed geregeld door Bolderman. Groet, Ronnie en Yvonne
12 dagen Toscane, je bent bij Bolderman van het niveau Groupon klant, gezien de scherpe prijs van Bolderman moet dit ook wel. Bolderman maakt prijsafspraken met hotels, ook wat betreft het eten (wel of geen eitje bij het ontbijt). Kom je aan bij een hotel, als groep zijnde, krijg je de laatste kamers die over zijn. Hier zit dus verschil in, wel/niet een balkon/airco/voldoende water/gemoderniseerd etc etc. Dit brengt dus gezeik en de chauffeur is hiervan de dupe, want hij wordt als aanspreekpunt gezien. Zorg dat je gewoon 20 identieke kamers boekt als Bolderman zijnde, dan heb je dit niet. Keur met regelmaat je eigen waar en zet een eigen medewerker in als "geheime gast" of de Bolderman hotels wel voldoen aan de Bolderman eisen. Begrijp dat het lastig is voor Bolderman wil je een scherpe prijs hanteren, maar weet wat je je klant verkoopt.
Van 25 juli t/m 8 augustus naar de Noordkaap geweest. Een zeer indrukwekkende reis, met als hoogtepunt: het bezoek aan de Noordkaap. Met duizenden mensen de Midzomernachtzon mogen aanschouwen, kippenvel. Maar ook een zeer vermoeiende reis, dagen waar 600 km gereisd moest worden, een lange zit. Rendierenfarm, rendieren in het wild, elanden, de Kerstman en de Lofoten, wat ons iets wat tegenviel, misschien een verkeerde route genomen. Een goed beeld gekregen van Noorwegen en Finland. Onze chauffeur Bart, was een man van weinig woorden. Geen echte reisleider. Helemaal op zichzelf, zocht ook geen contact met zijn passagiers. Wat natuurlijk wel jammer was. Maar het reisgezelschap heeft dit wel weer goed gemaakt.
Mooi vakantie gehad in Italië, plaats montecatini hotel regina. Heel mooi en oudenthiek hotel. Eten was goed maar de drankjes waren wel aan de prijs blikje Fanta was 5 euro. Maar daarom wel een mooie vakantie gehad. Hans en marga.
Van 8 t/m 17 augustus 2022 de busreis naar Barcelona en omgeving gemaakt. In Zeeland is alles duidelijk en perfect geregeld: busnummer, koffers, kopje koffie. In de bus geeft Gunther onze chauffeur een uitgebreid overzicht van de reis de eerste dag naar Macon. Om de 2 uur een pauzestop. Op tijd waren we bij ons hotel in Macon. Snel door Gunther ingecheckt, waarna in buffetvorm gegeten kon worden: eenvoudig maar goed. Eenvoudig hotel met ontbijt. De volgende dag waren wij op tijd bij ons hotel in Santa Susanna (Tahiti Playa ****) met weer een snelle incheck door Gunther. Prachtig hotel met goede bedden, groot zwembad, gelegen aan het strand. Het hotel was helemaal volgeboekt en kwam voor ons massaler over dan we verwacht hadden. Het ontbijt en diner in buffet-vorm: zéér smakelijk, zéér gevarieerd en verzorgd met vriendelijk personeel en snelle bediening, Top !! Wel moet men op tijd zijn om direkt een plaats te hebben, wil je later eten dan ontstaat er een wachtrij. De meeste gasten eten later! Ook aan het zwembad moet je vroeg zijn voor een bed, anders kun je uitwijken naar het strand (hier wel dure bedden en parasols)! Wij hebben geen gebruik gemaakt van het zwembad, te vol, te warm!! De tours naar Barcelona, Blanes, Tossa de Mar, Banyoles en Besalú waren volgens schema en tijd geregeld door Gunther met duidelijke uitleg door gids Bibi. Elke avond vanaf 22.00 uur live muziek !! Dinsdag vertrek naar Chalon en volgens plan op tijd bij hotel voor diner (even wennen na wat we gewend waren in Hotel Tahiti Playa !!). Woensdag, eenvoudig ontbijt en tijdig weer naar Zeeland. In Zeeland duidelijke uitleg door Gunther over uit- en inladen koffers en busvervoer naar huis, daarna gezellig gezamenlijk diner-buffet in het restaurant. Een zeer geslaagde reis, goed georganiseerd door Bolderman, maar zeker door chauffeur/reisleider Gunther van Touringcarbedrijf De Wilg, die zeer vriendelijk, duidelijk, professioneel, punktueel en veilig ons de hele reis begeleid heeft. TOP !!!!
Wij hebben de 10 daagse reis Toscane, Pisa, Elba enz gedaan. Dit was voor ons de eerste keer met een bus vakantie. Natuurlijk zijn er altijd wat verbeterpunten. Het hotel op de heenreis nabij Munchen laat wat te wensen over qua diner, maar ook qia vriendelijkheid kan dit een stuk beter. Op ons verblijf in Montecatini maar 1 opmerking en dat is de prijs van € 5,00 voor een blikje fris. Om af te ronden al met al een mooie reis en zoals het nu lijkt volgend jaar weer op vakantie met Bolderman.
Reis Engeland, Ierland en Schotland van 11 juli-22 juli 2022. Een reis , waarin er afwisseling is tussen Steden, Cultuur en Natuur. Vanwege de afstanden waren het lange dagen, waarin we ontzettend veel gezien hebben. Eén dag waren we wat vroeger klaar, omdat de afstand die dag niet zo groot was en toen heeft de chauffeur ons nog een hele mooie kerk laten zien en een van de oudste Inns in Schotland, wat een bijzondere gewaarwording was. Ook na de boottocht hadden we tijd over en zijn we nog gestopt bij een prachtig uitzichtpunt en een leuk klein dorpje. Wij vonden het hele mooie goed gevulde dagen en uitrusten kan je thuis nog een heel jaar doen :) De kwaliteit /prijsverhouding is uitstekend en het eten was boven verwachting. Ik geniet nog steeds na van alles wat ik heb gezien, als ik mijn foto's bekijk.
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Bij Bolderman vindt u de mooiste busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedentrips en vlieg-busreizen. Wij willen u graag laten genieten van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen in Europa op een manier waarbij iedere minuut van uw reis wordt ervaren als een heerlijke onbezorgde vakantie. Met meer dan 50 opstapplaatsen door heel Nederland biedt Bolderman iedereen het gemak om dichtbij huis op te stappen. Een aanbetaling is bij ons niet verplicht.