Laden reviews...
289 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde beoordelingen tonen over het algemeen positieve ervaringen met nette planningen, betrouwbare chauffeurs en een redelijke prijs-kwaliteitverhouding. Reizigers waarderen de afwisseling aan excursies en het gemak van reizen. Enkele opmerkingen gaan over variatie in hotelkwaliteit en af en toe vertragingen, maar de algehele stemming blijft positief. Meerdere respondenten geven aan opnieuw met de organisatie op reis te willen.
Fantastische reis, mooie dingen gezien. Met name Andorra is de moeite waard. Goeie chauffeur, die naar hij zelf zegt “ het vuur uit te sloffen loopt voor je”. Helaas is dat niet waar. Wij gaan al een aantal jaren met Bolderman met vakantie om - zo zeggen we dat tegen vrienden - de reisleider je kan helpen om problemen op te lossen, bij ziekte of diefstal. Hierin zijn we teleurgesteld. Als je denkt dat de reisleider je helpt bij problemen, heb je het mis.
9 September 2026
Lex1948
Nijkerk
Praag is een schitterende stad. De reis was goed georganiseerd. Het eten was lekker! Elke dag een nieuwe ervaring. Echt voor herhaling vatbaar.
9 September 2026
Patricia
Den Haag
Breed aanbod, duidelijke info en aantrekkelijk scherp geprijsde reizen.
7 September 2026
Dolf Ruesink
Haaksbergen
Onze reis naar de Cotwolds was echt prachtig. Veel gezien, hele fijne chauffeur. We hebben genoten.
6 September 2026
Thea
Nederweert
Afgelopen donderdag ben ik samen met mijn zus vertrokken naar Kopenhagen en Malmö. We zaten in een bus van de Gebo met een fantastische chauffeur (Guido). Een zeer ervaren chauffeur, vriendelijk, behulpzaam en een goede reisleider. Veel tips van hem gekregen over waar we lekker en betaalbaar konden eten. Ook hadden we 2 excursies met gids geboekt. Echt voor iedereen een aanrader. Deze gids heet Dirk en verteld ontzettend leuk over deze twee steden. Weet veel van de geschiedenis en verteld boeiend op een leuke manier met woordgrapjes en zingt tussendoor liedjes die iedereen wel kent en het leuke was dat iedereen in de bus ook vrolijk meedeed. Na deze tour heb je dan ook de meeste bezienswaardigheden gezien. Geregeld ook even uit de bus voor een fotomoment of plaspauze. Dus een hele fijne 4 daagse gehad mede door Guido en Dirk.
6 September 2026
Erna
Nijverdal
Goed geregeld, fijne ervaring, voor herhaling vatbaar, bij voldoende plek voor alleengaande
2 September 2026
Willy
Eindhoven
De reis was super! Zeker ook te danken aan de geweldig goede chauffeur tevens reisleider Mirko, die veel vertelde en kennis had over het eiland, de omgeving en geschiedenis. Hotel was prima in orde, het eiland Rügen en Hiddensee zijn ontzettend mooi. Daarom zou ik hier in de toekomst zeker nogmaals naartoe willen reizen, om meer te zien van het eiland. Als tip zou ik Bolderman willen geven om de reis te verlengen met 2 dagen extra.
30 August 2026
Virginia
Erica
Fijn hotel, goed gegeten (buffet voor ontbijt en avondeten). Lekkere bedden, goede kamer, lekker zwembad. Vriendelijke chauffeur, Dennis! Goede verhalen en uitleg van onze gidsen Edo en Bart. Leuke groep in de bus. Heel veel kunnen zien en doen. Het mooie weer was een kadootje. Kortom, heel erg genoten. Dennis, nogmaals bedankt voor je humor en tomeloze inzet en dat je ons veilig hebt vervoerd op deze reis.
29 August 2026
Eric en Karin Van den berk, van der Velde
Utrecht
De excursies waren geweldig en de buschauffeuse Jet liet ons ook het landschap buiten de gebaande wegen zien. Wanneer een excursie door overmacht niet door kon gaan, regelde ze iets anders. De hotels waren wat minder goed. Hoewel het personeel heel vriendelijk was, lieten de bedden te wensen over en in één hotel deed de douche het niet goed.
27 August 2026
Evelyn
Numansdorp
Dit was onze eerste reis met Bolderman. We maakten de reis ‘Fascinerend Schotland’. Onze chauffeur was Jet en die heeft ons een geweldige reis bezorgd. Ze was een uitstekende chauffeur die ons elke keer weer veilig op onze bestemming bracht en heel veel wist te vertellen over de plaatsen die we bezochten en de gebruiken van het land. Ook zorgde ze voor de inwendige mens met koffie, koek en snoep en bleef ze altijd vrolijk. De reis begon met wat tegenslagen. Door een lange file op een binnenweg vanwege een ernstig ongeluk op de snelweg en nog een keer wegens een wegafsluiting door vallend gesteente moesten we vele kilometers omrijden. Daardoor konden sommige onderdelen van de reis niet doorgaan. Pure overmacht, maar Jet zorgde voor een mooi alternatief uitstapje. Kortom heel veel gezien en een prachtige indruk van Scotland gekregen!
25 August 2026
Hilly en Kees
Gouda
Rondreis 10 dagen Schotland gemaakt v.a. 15 augustus. In 1 woord geweldig. Zoveel gezien en genoten van de natuur en de mensen. Dit kwam voor een groot deel door onze geweldige chauffeur Jet. Een paar excursies gingen niet door vanwege afsluitingen wegen, wegens ongeluk en grondverschuiving, de alternatieven die Jet had geregeld waren echt geweldig. Zo blij mee. Was de eerste keer voor ons . Hele goede ervaring Theo en Hotske
25 August 2026
Theo en Hotske
Leeuwardenl
Reis: 11 daagse vlieg, busreis getiteld: "Highlights Ierland". Periode: Augustus 2026 Onze 1e ervaring met een dergelijke reis en we vonden het in een woord geweldig! We hebben het enorm getroffen met het zomerse weer, maar dat was slechts 1 van de succesfactoren van deze 11 daagse tour. De allerliefste reisbegeleidster Margot in combinatie met de fantastische chauffeur Bernard hebben er een feest op wielen van gemaakt. Uiteraard kwamen we voornamelijk voor het Ierse landschap en de cultuur en die hebben tijdens de tour, mede door het prachtige weer, alle verwachtingen overtroffen. Leuke en interessante excursies, boottochten, goed gepositioneerde foto-momenten, pauzes tijdens de soms wat lange ritten, en als uitsmijter een avond "Celtic Steps" in Killarney gaan er voor zorgen dat we deze reis niet gaan vergeten.
24 August 2026
Peter en Wilma
Wijk aan Zee
Prachtige reis gemaakt naar Ahrdal en Moezel.Mooi hotel in de Eifel met all inclusive,goed eten en drinken.Veel natuur, mooie wandel routes in de buurt van het hotel.Kamer was ook prima alleen de bedden lagen erg hard. Onze chauffeur Henry verdient een dikke 10!Onderweg vertelde hij van alles,was heel behulpzaam en vriendelijk. De excursies waren heel afwisselend, veel gezien, kortom zeker de moeite waard!
23 August 2026
Astrid
Naaldwijk
Voor de eerste keer met een busreis, in 1 woord Geweldig! Een mooie reis gemaakt naar Dolomieten en meren, veel prachtige dingen gezien! Een hele fijne groep waar we savonds nog heerlijk mee op terras zaten en ook chauffeur Wim die ons overal veilig naar toe bracht.
23 August 2026
Jantie
Genemuiden
Een super mooie reis veel moois gezien. Een super reisleider gehad, Maurice van de firma Heidebloem. Alleen Brittania hotel bij heattrow airport is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Kleine en warme kamers zonder airco. En iedere 10 min kwam er een vliegtuig over ,niet prettig als je alweer om 05.00u in de bus moet zitten.
21 August 2026
N. de Natris
Waalre
08-08-‘26 tot en met 15-08-‘26. Geweldige reis met een zeer vriendelijke chauffeur Henk-Jan ( niet in dienst van Bolderman). Mooie excursies gemaakt als alles goed gaat. In ons gezelschap van 8 personen was een echtpaar dat niet mee kon om medische reden en bleven in hotel. Ze laten je dan aan je lot over, geen lunch of drankjes tegen betaling mogelijk. Wel voor gasten die zelfstandig daar waren, was alles perfect. Zij mochten overal gaan zitten. De Bolderman passagiers alleen in eigen eetzaal, buiten waar het een invasie van wespen was of in de lounge. Een personeelslid was zeer onvriendelijk vanaf dag 1. Ander personeel wel goed.
20 August 2026
Ans
Oss
Deze reis was zeer afwisselend met prachtige, interessante excursies. Met dank aan de zeer ervaren en vriendelijke chauffeur/reisleider Anton. Zeker een aanrader en dank en complimenten aan Bolderman voor de voortreffelijke organisatie.
19 August 2026
Rieny Hagenaars
Bergen op Zoom
Bij de 4daagse reis Berlijn de optie pluspakket bijgeboekt. Wat een spijt hebben wij daarvan gehad. Heel slecht eten bij het hotel, een zeer onvriendelijke restaurant eigenaar als je netjes vraagt naar de mogelijkheid voor ander eten, zelfs als je bij wilt betalen. Je wordt afgesnauwd en hij loopt vervolgens weg en staat je niet fatsoenlijk meer te woord. Pas wanneer je de drankjes af gaat rekenen vraagt hij aan zijn collega ( tussen haakjes het is meer snauwen dan vragen) of ze wel heeft gezegd dat we iets anders konden krijgen. Ja sorry, maar dan is je kans wel verkeken. De reis was indrukwekkend en de chauffeur René van Gebotours en zijn vrouw Mélinda waren heel prettig in de omgang en een relaxte chauffeur waarvoor onze complimenten. Ook de gids Gerrit in Berlijn was deskundig. Jammer van een nare nasmaak van deze reis. Bolderman slaat hier de plank mis om voor dit hotel te kiezen. Geen aanrader Hotel Lindenbergerhof
Beveelt niet aan
17 August 2026
Joke
Drunen
Grandioze reis die het overbruggen van de lange afstanden, wat erg vermoeiend is, meer dan waard is. Voor liefhebbers van ongerepte natuur en die lak hebben aan lagere temperaturen en af en toe ook regen een absolute aanrader. Zeer goed georganiseerd met een top chauffeur. Leuke en ook leerzame excursies bij te boeken in het +pakket, ook een aanrader. Voldoende vrije tijd in de steden Tromsø, Trondheim en Oslo.
15 August 2026
Hans
Veldhoven
De 10 daagse rondreis naar Toscane was voor ons goed. Het enige minpunt was de excursie naar het eiland Elba dat was zonde van je geld dit kwam omdat het bezoek aan het buitenverblijf van Napolion. We mochten daar niet naar binnen. Je mocht wel naar de wc kosten hiervoor 5 euro. En 6 uur reizen met de bus en boot. Verder was deze reis gewoon geweldig prima hotel heten was goed en niet te vergeten een prima buschauffeur die gezellig was en verstand heeft van zijn vak. En het zal niet onze laatste reis zijn met Bolderman.
14 August 2026
Richard
Vlissingen
Gezellige medereizigers, een chauffeur die de ritten met mooie toelichting over de omgeving en de steden levendig wist te maken.
12 August 2026
keimpe
Enkhuizen
Wat een fantastisch reis.... De overnachtinshotels zijn een ramp. Liggen op een industrieterrein..niks te beleven ..kunt er niks drinken...kleine kamers...bedden zijn wel goed en het ontbijt ook. De twee hotels die we daar hadden waren prima en ik vond het eten ook best goed. Personeel erg vriendelijk. Het tweede hotel iswel beter qua eten dan de eerste. Veel gezien, yvonne vertelde ook heel erg veel. Ik kan iedereen deze reis aanbevelen.
12 August 2026
Jolanda
Haaksbergen
We werden 's morgens om 5.30 opgehaald in Doetinchem door touringcarbedrijf Hartemink die ook na de overstap in Zeeland de Praagreis zou doen. De zeer jonge (23 jaar) die ook leuk,grappig aardig en behulpzaam was vertelde hoe het onderweg ging, hoe koffie thee water fris bier en wijn en natuurlijk het toilet functioneerde. Hierdoor gingen ook steeds meer mensen met elkaar babbelen In Praag aangekomen gelijk door naar restaurant om te dineren. Eten was eenvoudig maar goed van smaak en kwaliteit Met allergieën werd al gelijk rekening gehouden doordat Sven de chauffeur al had doorgestuurd In de bus werden nog ff de incheckgegevens ingevuld zodat dat in hotel ook erg snel verliep. Personen met claustrofobie werden op de 1e etage en de rest op etage 12 en 13 verwezen Eenvoudige kamers maar verder erg schoon en alle dagen nieuwe handdoeken en schoonmaak Verder de excursies waren leuk (vooral met gids Jaana) Wel veel lopen en dat zelfs met 38 graden maar dan werd wel beschutting onder de bomen gezocht Op de heenreis waren we allemaal vreemden voor elkaar maar er zijn heel veel nieuwe vriendschappen ontstaan Natuurlijk is het cijfer afhankelijk van programma ,gezelschap gids en chauffeur maar in onze groep zaten geen azijnzeikers Een super leuke vakantie gehad en gaan dit zeker weer een keer doen met Bolderman (hoop dan wel weer met Sven van Hartemink)
Hans Groot Enzerink
Ruurlo
Wijj hebben genoten van de prachtige natuur, vooral de noordkust is spectaculair. Patrick, onze prima chauffeur, stelde de ruïne van Dunnator Castle, als alternatief voor het deels afgebrande Cairngorms. Dit was een schot in de roos, wat een prachtige plek om te zijn! En mag eigenlijk niet in dee resis ontbreken. Een echt minpunt was wel het Royal Thurso hotel. Zo slecht hebben wij nog niet meegemaakt! Geen lift, met de koffer slepend over zwaar tapijt, over 50 traptreden en door 10 deuren waren wij in onze kamer, dee ramen waren erg vies, kozijnen afgebladderd, spiegel te laag in de badkamer enz. Hopelijk voor de volgende rezigers komt Bolderman met en alternatief.
Maria
Borne
Reis naar het meer van Geneve. Lange heenreis 14 uur. We zouden t avondeten onderweg krijgen omdat we te laat in ons hotel zouden zijn. Het avondeten was een ramp de locatie zat nog op slot en alles moest nog vlug klaar worden gemaakt. Gevolg half gare friet. Onderweg werd ons verteld dat we bij t ontbijt per persoon 1 croissant mochten nemen en de rest stokbrood. De croissants waren mini croissantjes die je achter een holle tand kunt steken. Dit is gewoon belachelijk. Het avondeten was een regelrechte ramp. Heel weinig en echt op t bord neergekwakt. Dit is zo zonde want de rest is gewoon goed Leuke chauffeur die ook veel vertelde. Echt mooie excursies. Het hotel was wat gedateerd maar schoon Helaas geen tv of airco op de slaapkamer en een krappe wc ruimte waardoor je eerst langs de wc moest gaan staan om de deur dicht te doen. Jammer Bolderman dat jullie zo beknibbelen op t eten. Dit was al de tweede keer met teleurstelling door het eten. Dus voor ons helaas geen reis meer.
Beveelt niet aan
A cichon nooyen
Reuver
Bij Bolderman vindt u de mooiste busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedentrips en vlieg-busreizen. Wij willen u graag laten genieten van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen in Europa op een manier waarbij iedere minuut van uw reis wordt ervaren als een heerlijke onbezorgde vakantie. Met meer dan 50 opstapplaatsen door heel Nederland biedt Bolderman iedereen het gemak om dichtbij huis op te stappen. Een aanbetaling is bij ons niet verplicht.
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal