prettige regeling na annuleren

Helaas moesten we onze reis met gezelschap annuleren een week van te voren. Complimenten hoe snel en netjes alles afgewikkeld werd door Bolderman. Dat paste ook goed bij de eerdere opgedane prettige ervaringen. We hopen onze reis op een later tijdstip in te halen en dan zeker weer bij Bolderman.

Hotel Mayschoss niet geschikt voor oud en nieuw

Onze 49e reis met Bolderman was 6 dagen naar Eifel en Ahrdal in Hotel May in Mayschoss. Ik heb getwijfeld of ik dit wel zou schrijven omdat dit de eerste reis is die wij niet kunnen aanbevelen. Het begon al bij aankomst omdat we met 2 bussen waren en alle namen door elkaar stonden het lang duurde voordat we uiteindelijk naar onze kamers konden. Het hotel is weer opgebouwd na de overstromingen maar niet af. De eetzaal was niet versierd, alleen bij binnenkomst stond een kerstboom. Het was er druk, lawaaierig en heel veel licht. Meer een bedrijfskantine. De enige gezellige plaats was bij de open haard maar die werd alleen aangemaakt tussen 20 en 20.30 u. Oudjaarsavond was vreselijk. Er werd hele harde muziek gedraaid waarbij een saxofonist mee moest proberen te spelen. En we zaten in een ongezellige eetzaal. We gingen al met een aantal mensen meer naar onze kamers en hebben daar op tv een show met vuurwerk bekeken. Dit was de allereerste keer dat wij de tv aanhadden. Nieuwjaarsdag was ook niets speciaal. Het enige positieve waren de dagtrips met een fijne chauffeur Sunder en vriendelijk personeel en lekker eten met buffet. (Wat extra op oudjaar) Misschien dat dit hotel beter is in de zomer want er is een groot terras aan het water, maar voor zoiets zoals de jaarwisseling niet geschikt. Op naar onze 50e reis.

Gewoonweg geweldig!

Sicilië is echt de moeite waard. We hebben zoveel moois gezien en de sfeer is totaal anders dan op het vasteland. Mensen zijn aardig, alles is netjes, eten geweldig. Absoluut de moeite waard. Hoogtepunt was toch wel de beklimming van de Etna. Dat was zo onwerkelijk, maar ga zeker mee op deze excursie. Peter, onze reisleider, met chauffeur Massimo waren echt geweldig. Ik zou die 2 op elke reis willen hebben. Ze waren gezellig, kundig, deden meer dan wat van ze verwacht werd en op de laatste dag hebben we nog een extra boottocht gemaakt om de tijd te vullen tot we naar het vliegveld gingen. Absoluut een aanrader!

Bolderman is genieten van een zorgeloze en betaalbare vakantie.

Onze ervaring met inmiddels 10 geboekte vakanties is heel goed. Alle vakanties tot nu toe waren perfect georganiseerd. Alle lof! Echter wel een opmerking de prijs is een vanaf prijs en tijdens de reis komt er nog een flink bedrag aan extra's bij zoals wandelingen met gids, entrees of een extra boottochtje enz. Onze laatste 4 daagse reis naar Prijs 2 pers. à 698,- inclusief pluspakket en dinerpakket, kwam er aan extra's voor 2 personen nog al veel bij; zoals: 2 x wandelingen, gids, entrees enz. à 248,20 euro.

Bolderman heeft een keur aan reizen voor ieders portemonnee.

Door de bijna militaristische houding van de Chauffeuse was de reis naar Noorwegen enigszins teleurstellend. Ook de aankomst tijd elke avond , half 8, in het hotel vonden we veel te laat. De 6 daagse reis naar de Eifel in September is prima verlopen. We verheugen ons op de 10 daagse reis naar de Dolomieten!

Het was weer een geweldig Bolderman-jaar

Ook dit jaar zijn we meerdere keren met Bolderman op vakantie geweest. De reizen van dit jaar waren: 8 dagen winterwandelen in Fusch, 15 dagen Winterzon Spanje en Portugal, 15 dagen Klassiek Spanje en Andalusië, 8 dagen Pfunds, 15 dagen rondreis Griekenland en als laatste, en onze 25e met Bolderman, de 10-daagse Kerstreis Rome en Florence. We hebben van alle reizen genoten en hopen nog minimaal 25 reizen met Bolderman te mogen en kunnen maken.

Wij hebben super vakantie s gehad met bolder man en de volgende reis afrkka is alweer geboekt voor october 2026

Reizen en excursies zijn altijd goed.

De reizen en aangeboden excursies van Bolderman zijn altijd goed tot zeer goed. Alles wat er om heen hangt vliegreis, eten, hotels en gezelschap (de groep) zijn minder, niet op alle reizen, maar vaak wel.

Heerlijke, ontzorgde vakanties

Mijn vrouw en ik zijn al jarenlang tevreden Bolderman reizigers, busreizen door Europa, vlieg/busreizen naar Ierland en Marokko en dit jaar voor het eerst een maand overwinteren in Spanje. Alles geregeld, ontzorgd en betrouwbaar. 95% van de chauffeurs zijn gezellige vertellers voor wie geen moeite teveel is. Problemen, als die er al zijn, worden opgelost en alles wordt in het werk gesteld om het je naar de zin te maken. Is het dan alleen maar Hosanna? Natuurlijk niet. Ook wij hebben wel eens een teleurstelling gehad en is het eten of hotel niet altijd top. Maar…..de prijs-kwaliteit verhouding is prima en je hoeft alleen maar in te stappen om te genieten. Niet zelf rijden maar kijken, geen tol betalen want die zit bij de prijs in, op zoek naar een hotel hoeft niet. Kortom: een aanrader die reizen. Voor 2026 is de eerste alweer geboekt.

Parijs met Bolderman was prachtig en intensief!

Een druk maar goed georganiseerde programma. Veel gezien en herinneringen gemaakt. Een aanrader.

Eens maar nooit meer

Wij gingen met de bus naar Polen voor een kerst vakantie, prima Belgische chauffeur, maar de bus wat gedateerd, stoelen met een te harde zitting, geen WiFi, maar oké daar valt mee te leven, maar in Zagan in Polen, een slecht hotel, het eten was lekker, maar de kamer een ergernis, een bed van 1.40m maar het dekbed ook 1.40m dat in de nachten van min 8 ijskoude ruggen, en geen 2de dekbed krijgen, zeer kleine kamer, badkamertje oud gedateerd en klein, nee dit nóóit meer, maar ook zo'n verre reis met zo'n bus nooit meer.

We zijn al een aantal keren met Bolderman mee geweest en tot nu toe prima bevallen , alles goed verzorgd en met vriendelijke chauffeurs.

Prachtige reis en een goede chauffeur

De chauffeur heeft gemaakt dat het een fantastische reis werd. Kwa rijden en vermaak een Topper. TObI bedankt.

Een geweldige reis naar Edinburgh.

Wij hebben de kerstmarktreis naar Edinburgh gemaakt. Wat een geweldige reis met buschauffeur (Andre) en zijn vrouw (Mariska). Naast het mooie Edinburgh ook nog Gretna Green en New Castle bezocht. We hadden een goed hotel en genoeg vrije tijd.

Fijn geholpen

De laatste geboekte reis duidelijk gecommuniceerd over de hulp op het vliegveld ivm beperking.

Bolderman is oké!!

Na een behoorlijk aantal reizen met Bolderman binnen Europa met tevredenheid te hebben meegemaakt is onze keus de laatste twee jaar gevallen op vlieg-/busreizen van deze organisatie. We bezochten Java en Bali vorig jaar en dit jaar Sri Lanka. Ook deze reizen waren tot in de puntjes verzorgd. Alle lof!

Heerlijke reizen.

De twee reizen die ik het afgelopen jaar heb gemaakt, waren goed georganiseerd, met een prettige afwisseling van cultuur en natuur. Ik heb erg genoten van de vele, prachtige excursies. Als single krijg je regelmatig een 'veel te klein' kamertje, terwijl je nog een toeslag betaalt, dat blijft wel een 'dingetje'. Het eten kan soms beter, vooral tijdens de overnachtingen op de heen- en terugreis. Bolderman heeft echter de laagste prijzen: dus de prijs-kwaliteitverhouding zijn realistisch. Volgend jaar ga ik weer een paar keer met Bolderman op vakantie.

Prettige samenwerking

Relaxed reizen. Kundige chauffeurs.

Uitstekende verzorgde reizen!

Goede kwaliteit van reizen. Veel variatie en zeker zoals mijn man met een rollator. Hij wordt goed geholpen door de Chaufffeurs. Goed verzorgt afscheidsbuffet in Zeeland!. Goede parkeerplaatsen in Zeeland! Kijken nu al uit voor het voorjaar om weer een reis te boeken. Groetjes Tino en Hannie Marcolina.

Prachtige en betaalbare reizen

Wij kijken altijd uit om een Boldermanreis te maken

Een geweldige reis met een geweldige chauffeur.

Een leuke groep mensen op de rondreis door de Baltische Staten. Veel gezien en veel gereden. Een reis om niet gauw te vergeten. Een behulpzame chauffeur. Heb genoten. Bolderman is aan te bevelen.

Een fantastische reis

Voor ons werd het onze tweede keer dat wij de najaarsreis Seefeld maakte Wederom hebben wij genoten van het hotel en de maaltijden. De excursies waren dit jasr iers anders ingedeeld maar dat kwam ten goede van de reis. Met ook nog een creatieve chauffeur achter het stuur is deze reis zeker de 5 sterren waard.

Mooi lokatie en leuke reis

Leuke bestemming

Prachtige reis

Het was een prachtige reis. De koningsteden waren mooi, maar ook de reis door het Atlas gebergte, het bezoek ben Ait Ben Haddou en de Ourika Valley had ik niet willen missen.

Dit jaar 2 keer met Bolderman reizen mee geweest. In februari naar Fusch Oostenrijk en november naar Fuengirola costa del Sol. We hadden 1 dagtocht extra geboekt naar Gibraltar en Ronda, Cordoba zat bij de prijs in. Toch konden we elke dag met de bus mee. Geweldig geregeld allemaal. Ook alle lof aan de reisbegeleiders. Net de nieuwe gids ontvangen. Hoop volgend jaar weer ergens heen te kunnen.

Vendelier 61-B

3905 PD Veenendaal

Over Bolderman Reizen

Bij Bolderman vindt u de mooiste busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedentrips en vlieg-busreizen. Wij willen u graag laten genieten van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen in Europa op een manier waarbij iedere minuut van uw reis wordt ervaren als een heerlijke onbezorgde vakantie. Met meer dan 50 opstapplaatsen door heel Nederland biedt Bolderman iedereen het gemak om dichtbij huis op te stappen. Een aanbetaling is bij ons niet verplicht.