Zowel bestelling, als bezorging in één woord perfect
Goed gesprek vooraf, goede uitleg en goed luisterend oor naar onze wensen.
1 June 2023
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 508 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Goed gesprek vooraf, goede uitleg en goed luisterend oor naar onze wensen.
1 June 2023
Dhr. / Mevr.John
Budel
Aangename, warme zaakvoerder. Correcte prijs, kwaliteit materiaal en professionele service. Twee relaxzetels gekocht en mijn man en ik zijn heel tevreden.
17 February 2023
Casper en Toos
Bree België
Neemt de tijd om zoveel mogelijk info in te wonnen en zo de juiste stoel aan te bieden , en is niet opdringerig en bied he ook nog andere opties om over na te denken.
27 January 2023
Dhr. Peter
Venray
Eigenaar heeft heel veel expertise
14 January 2023
Dhr buckens
Heerle
Bedankt voor de goede service. Heel vriendelijk. Top.
4 January 2023
Mevr. BAKIR
Geldrop
Bij de aankoop goede uitleg over diverse producten en merken. Voldoende (zit) test mogelijkheden aanwezig om te vergelijken. Prijstechnisch heel concurrerend, waarschijnlijk wel de goedkoopste. Tot nu toe een betrouwbare indruk en komen beloften van levering en service na. Het "ouderwets" gevoel: klant is koning.
22 December 2022
Dhr. Rene G
Kerkrade
Ruim de tijd gekregen om het juiste model stoel uit te kiezen en daarbij zeer prettig geholpen door Adrianne en Peter. De levering was conform de afspraak en de stoelen werden keurig uitgepakt en geplaatst. Ze zitten heerlijk . Een echte aanrader.
20 December 2022
Stoel zit heel lekker. Heel goed advies gekregen. Hele vriendelijke mensen
8 December 2022
. Mies
Den Haag
Goed en vriendelijk contact en service. Snelle levering en duidelijke uitleg. Prijs en kwaliteit zijn zeker aan te bevelen.
22 November 2022
Ger
Venlo
Goede service. Ze houden zich aan de gemaakte afspraken.
21 November 2022
Dhr. Janssens
Geleen
Zeer vriendelijke ontvangst en met kennis van zaken een duidelijke uitleg gegeven bij de aankoop. Levering werd volgens afspraak gedaan. Positieve ervaring.
18 November 2022
Dhr. en Mevr. Herman Nivelle
Genk
Uitstekende ervariing en goede service!
8 November 2022
Dhr. W Bogman
Mumstergeleen
Ben zeer tevreden . komen afspraken goed na. Optijd geleverd. Zeker een aanrader. Zeer tevreden met mijn prachtige nieuwe stoelen
20 October 2022
Miriam
Buchten
Onze ervaring: Via internet in contact gekomen met Peter van Comfort-Fauteuils. Vanwege de handicaps van ons beiden, afspraak aan huis gemaakt. Uitvoerig gesproken over mogelijkheden t.a.z. onze wensen (en de lichamelijke aspecten) . Wij willen benadrukken dat e.e.a. afgestemd werd op onze behoeften en niet wat de verkoper graag zou willen slijten. De vakkundigheid én eerlijkheid betreffen vooral ook dat sommige wensen van ons zelfs werden afgeraden. Dit vanwege wel meerkosten maar zeker geen meerwaarde voor ons als gebruiker. De offerte was duidelijk en onderbouwd met weergave van al de aspecten van beide stoelen. Levertijd binnen gestelde termijn. Aflevering/oplevering op een perfecte manier. Met andere woorden, alleen maar positief en wij zullen dit zo nodig blijven verkondigen.
12 October 2022
Thom & Tilly
Maasbracht
Goed advies, veel keuze. Zeer vrijblijvend en een kleine klantvriendelijke zaak. Goede service.
26 September 2022
Fam. Bachaus
Brunssum
Kregen een telefoontje met de mededeling onze stoel was klaar en kon geleverd worden. Op de dag dat ze wilde, konden we niet. Was geen probleem om later te leveren. De stoel werd geleverd en aangesloten. Het verpakkingsmateriaal werd netjes mee terug genomen. Netjes uitleg gekregen. De verkoper was vriendelijk, professioneel en meedenkend over wat het beste stoel voor mijn man was.
21 September 2022
Dhr. / Mevr. Stitzinger
Nieuwstadt
Ik was op verschillende plekken geweest, maar overal werd je ontvangen door opdringerige verkopers, die de prijzen iedere keer veranderden. Bij Comfort Fauteuils was prijs de prijs en verder geen flauwe kul dit sprak ons aan de prijzen waren goed En de kwaliteit uitstekend Zodoende hebben wij er twee gekocht waar we tot op heden geen spijt van hebben
5 September 2022
Dhr. en Mevr. Janssen
Maastricht
We zijn erg bij dat we bij deze zaak zijn uitgekomen . Peter is vriendelijk en een eerlijke verkoper . Hij is in zijn vak zeer kundig . We zijn helemaal tevreden met onze prachtige fauteuils .
30 July 2022
Dhr. en Mevr.Vogels
Voerendaal
Prettig
3 July 2022
Dhr. Badeaux
Maastricht
Prettig, en ik zit/lig heerlijk in onze nieuwe stoelen
27 June 2022
Dhr. / Mevr.
Susteren
Vanaf het eerste moment wanneer wij de meubelzaak bezochten, de gesprekken tijdens de aankoop en de correcte levering waren zeer klantvriendelijk en transparant. Chapeau voor deze betrouwbare ondernemer.
26 June 2022
Dhr. en Mevr. Smeets
Geleen
We zijn geweest voor een sta-op stoel voor mijn vader. De verkoper heeft ons erg fijn behandeld en ook zeer deskundig advies gegeven. Super ervaring, de levering was ook zoals het moest.
25 June 2022
Dhr. / Mevr. Weijzen
Susteren
Meneer was zeer vriendelijk, wist waar hij over sprak en nam alle tijd voor mijn bejaarde moeder. Geen agressieve verkoop technieken. Zeer redelijke prijzen vergeleken met andere winkels. Ik kan hem zeker aanbevelen. De stoel bevalt ontzettend goed en is van een uitmuntende kwaliteit. Mijn moeder is er erg blij mee.
12 June 2022
Mevr. Smeets
Goed mee gedacht
10 June 2022
Rob
Sittard
Comfort fauteuils, relaxfauteuils en sta op stoelen met relax functie voor kwaliteit met de laagste prijzen.
Alexander van Parmastraat 25
5923 CG Venlo-blerick