Originele beoordeling
Uw bewering berust helaas op een onjuiste aanname. Uw fauteuil is voorzien van een optionele hoogwaardige bekleding. We hebben u hierover reeds een mail verzonden met de prijslijst ter verificatie. Hopelijk kunt u uw beoordeling herzien. Het winkelmodel is nieuw en met volledige garantie aangeboden. U had onmiddellijk een sta op stoel nodig en wij zijn u hiermee van dienst geweest middels ons winkelmodel. Regulier 8 weken levertijd i.v.m. uitgebreide configuratie. Met vriendelijke groeten, Peter
Originele beoordeling
Comfort fauteuils, relaxfauteuils en sta op stoelen met relax functie voor kwaliteit met de laagste prijzen.