5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ik werd razend snel en zeer vriendelijk en deskundig geholpen met de koppeling van Perfectview naar Moneybird. Zeer tevreden!!
31 January 2019
Heeft een totaal van 321 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
31 January 2019
Dirk
De interface van het programma zelf is dramatisch en totaal niet intuïtief. Gelukkig helpt de klantenservice erg goed.
Beveelt niet aan
23 January 2019
Duco
Dank voor snelle en correcte communicatie
21 January 2019
Thomas
15 January 2019
Ron
Prima en zeer betrokken professional
9 January 2019
Farley
Goed geholpen met het importeren van gegevens.
8 January 2019
Anne-Marie
Geweldige helpdesk, kan niet beter! Systeem is op zich heel klantvriendelijk, maar sommige opties en mogelijkheden worden niet zo vaak gebruikt en dan is het geweldig dat er een Nederlands sprekende persoon is die binnen het uur contact opneemt om even mee te kijken.
11 December 2018
Alie
30 November 2018
Lillian
15 November 2018
Mariska
Iedere keer dat ik een vraag heb word ik vriendelijk, correct, helder te woord gestaan en geholpen. Ook ontvang ik vlot nog aanvullende informatie via de mail.
11 November 2018
Margreeth
top!!!
24 October 2018
Barbara
Margriet, je bent top!
18 October 2018
angela
Het is gewoon fijn als je als MKBer zonder enige kennis door een programma wordt geloodst en ook direct weer professioneel naar je klanten kan offreren en factureren.
18 October 2018
Henk
4 October 2018
Jan Dirk
Goede begeleiding bij het beantwoorden van een vraag. Waar nodig/gewenst direct actie dooe gebruik te maken van TeamViewer. Gewoon Perfect!
3 October 2018
Ronald
Ik ben uitstekend geholpen door (met name) Sander de Groot. Vriendelijk, ter zake kundig, en goed luisterend naar mijn specifieke eisen en wensen in plaats van een standaardverhaal afdraaien. Zo hoort het! Helaas voor PerfectView heeft mijn organisatie voor een andere partij gekozen, maar dat heeft zeker niet gelegen aan de dienstverlening en support!!
28 September 2018
Joost
Goed geholpen met een probleem waar ik al een tijdje mee zat.
21 September 2018
Jurriaan
Prima service! Keep up the good work :)
19 September 2018
Oscar
super!!
11 September 2018
noortje Huiskens
Nette en snelle ondersteuning. Geen stressvolle medewerker, maar iemand die de tijd neemt om te zorgen dat alles werkt.
5 September 2018
Marco
Tot nu toe goed. De dienstverlening en snelheid voldoet. Technisch missen er soms een aantal dingen, maar dat staat los van de service richting klanten
4 September 2018
Arnold
top service, direct, oplossend.
29 August 2018
marcel
Snelle reactie en heldere en doeltreffende antwoorden. Klasse !
28 August 2018
John
Klantvriendelijk en professionaliteit van de Perfectview-medewerkers wordt erg gewaardeerd. Niet alleen bij de afhandeling van deze vraag, maar over het algemeen.
23 August 2018
Jeroen