Alles snel en goed geregeld

Na een eerste adviesgesprek meteen een offerte ontvangen en binnen een paar weken zonnepanelen op m’n dak. Makkelijker kan het echt niet. Perfecte service van Essent dus

Was heel goed.

Heel prettig ervaring, ze waren top. Wanneer je contact opnam werd er keurig jou vragen beantwoord.

correct en volgens afspraak uitgevoerd

afspraken werden juist nagekomen. Opmerking: de adviseur zei dat BTW terug te vragen was, maar heeft ons niet ingelicht dat je al geregisteert staat onder de KOR regeling dat dan niet mogelijk is. Kan maar op 1 product of via een zeer ingewikkelde constructie. dat scheelt ons dus € 1122,- wat we niet etrug kunnen krijgen van de belasting. Dat was een zware tegenvaller. Ons advies is om hier duidelijker in te zijn. Van de BTW-centrale kregen we de zelfde bevestiging. Ook over de BTW centrale waren we ook niet ingelicht. De aanleg van de batterij zou een makkelijke aansluiting zijn, maar ook dat viel tegen. Er moesen wel 2 extra kabels aanglegd worden.

Juiste voorlichting en vakkundige installatie.

Prettig contact met adviseur en prettige, nette personen die de totale installatie van ombouw meterkast en plaatsing batterijen met aansluiting verzorgd hebben, compliment!

We zijn er blij mee.

Alles is op en top geregeld door jullie vakmensen.

Ongeduldig

Hallo ik zie mijn batterij nog steeds niet in de Essent app, waarom duurt dat zo lang!

Super geregeld

Goede uitleg van de verkoper.

Goede en snelle plaatsing

Thuisbatterij werd geplaatst door deskundige monteurs die uitgebreid alles uitleggen. Ze werkten ook netjes.

De thuisbatterij is keurig en verzorgd geplaatst.

Fijne communicatie en uitvoering

Voor de tijd is er duidelijk gecommuniceerd over de verwachtingen en het verloop naar plaatsing. Het zou wel fijn zijn als er meer duidelijkheid gegeven kan worden over de gevolgen van het einde van de salderingsregeling en de mogelijkheden en kosten van een thuisbatterij. Wellicht dat we daardoor ook een keuze hadden gemaakt voor een thuisbatterij. Aanmelden van de panelen bij de netbeheerder zou vanuit het serviceplan worden gedaan. Dit hebben we echter zelf gedaan, omdat dit niet gebeurd was.

Alles netjes geregeld

Tijdens de schouw werd alles goed uitgelegd. Helaas vanwege het weer moesten de werkzaamheden uitgesteld worden. Maar in goed overleg een andere datum vastgesteld

Prima service en erg tevreden

We zijn goed geholpen en het was kundig personeel. Alles was vlot geinstalleerd. Kortom, zeer tevreden.

Goed geregeld!

Komen aan huis, bekijken de situatie, kreeg een goede deal aangeboden. Daarna technische schouw door de jongens die het moeten doen. Afspraken gemaakt over wat ik zelf voorbereid, en wat zij doen. Plaatsing ging super. Vriendelijk personeel. Alleen de factuur duurde wat lang voor ik deze kreeg, maar dat mag geen naam hebben.

Goede communicatie en nette installatie

Vanaf het eerste gesprek tot offerte en installatie hebben wij alles als zeer professioneel ervaren. Goede en nette installatie en afwerking, super tevreden! Goede uitleg over de app en het gebruik van de app.

Uitmuntend

Goed advies professionele montage, alles werkt

Zeer goede ervaring. Men werkt vlot en netjes!

Men heeft zich netjes aangemeld en voorgesteld om vervolgens nogmaals uit te leggen wat men precies gingen doen! Ze werken vlot en ook netjes achter gelaten! Vervolgens een mondelinge gebruiksaanwijzing gegeven! Top!

vakwerk van vaklui

Zeer vakbekwame energie specialist ,dhr Kees van der Slikke. Ook de montage is gedaan door nette en kundige en vriendelijke monteurs.

Kundig, betrouwbaar en snel in leveren zonnepanelen

Beschaafde vertegenwoordiger van Essent hielp mij uitstekend in de juiste keuze te maken.De afhandeling en prijs waren een positieve verrassing.

De afspraken werden goed nagekomen

Prima installatie

sommige zaken heel goed en andere super verkeerd

Bij het offerte gesprek zei uw adviseur dat de btw-teruggaaf via mijn partner kan. Hij is hier vergeten bij te vermelden dat dan wel het energiecontract op zijn naam moet staan evenals de factuur van de aanschaf van de thuisbatterij, deze staan beide op mijn naam. Boord hij ons een goeie 1200 Euro door de neus. We kwamen hier achter toen we de btw teruggave aanvraag in gingen invullen. Tevens maakte de adviseur zich er heel makkelijk vanaf waar de batterij te plaatsen, dit is met de monteur die de schouw deed gecorrigeerd Als we naar de app gaan om te kijken hoe de stroomt zich in huis verplaatst, zien we niet wat de zonnepanelen op dat moment doen, blijft op 0 staan, erg jammer

Voor info of klachten, niet telefonisch bereikbaar.

Verkoper beloofd dingen die niet kunnen. Plaatsing en installatie ok, werkt goed. Omdat er na betaling geen telefonisch kontakt mogelijk is (het is te druk), en er via de servicetool niet gereageerd word (tot nu toe) geen aanbeveling.

Over het algemeen goed

Duurde evenn voordat de juiste vongig gevonden was voor onze sydtemen Installatie vd acvu ging goed mis een paar elementaire zaken; Geen nl instructie, geen overzicht met symbooltjes of zo. Monteur heeft inbedrijf gezet ik weet echter geen inlog en of wachtwoord. Dst hebben ze niet opgeschreven voor mij. Dus goed maar....... enige kleine maar belangrijke zaken voor de klant-gebruiker ontbreken

Alles goed geregeld en netjes aangesloten

Nadat wij akkoord hadden gegeven op de installatie voor de thuisbatterij, zijn wij goed op de hoogte gehouden van de vervolgstappen. We hebben een afspraak gemaakt voor de installatie en bij de installatie zijn de mannen keurig te werk gegaan. We zijn goed geïnformeerd en alles is netjes achter gelaten. We zijn tevreden met het verloop van de installatie.

Hele fijne mensen

Zowel de schouwer als de mensen die de zonnepanelen kwamen leggen waren allemaal erg aardig en kundig. Daarnaast zijn het ook nuchtere mensen en geen verkoopmannetjes, dus daar voelde ik me wel fijn bij.

Tevreden

We zijn blij met onze zonnepanelen! Goede service via Essent, alles was snel geregeld. Voor vragen waren ze goed bereikbaar. Alleen hadden de jongens op het dak hun werk wat netter mogen doen. Er lagen nog kabelresten in de dakgoot, boorgaten zijn slordig en ze waren de loodflappen vergeten terug te vouwen. En volgens mij zitten er ook geen borstels onder de panelen. De man van de elektra heeft z'n werk wel keurig gedaan.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede