Filters

10

Energiek!

Aan het eind van onze studiemiddag was het heerlijk om nog even een uurtje te jongleren. De workshop werd met energie en humor gebracht en er werden leuke toespelingen gemaakt op onze organisatie. Kortom: Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Enthousiast, professioneel en denken mee!

Allereerst heel fijn contact gehad met Liesbeth. Haar enthousiasme en doorpakkingsvermogen zijn aanstekelijk. Van begin tot het eind leuk en hulpvaardig. De show van Maike en Wouter was enorm gaaf. Zowel op inhoud als in performance. Alle lof. Tot hopelijk een volgende ronde.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top afsluiting van onze studiedag

De afsluiting sloot perfect aan op onze studiedag. De briefing die we van tevoren hebben gehad was goed verwerkt in de show. Het voldeed aan onze verwachtingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Spot on! Mooie mix van een filosofische boodschap, entertainment en zelf actief bezig zijn.

Na MBTM in 1995 (KPN) en 1999 (Swets) werd het tijd voor een derde keer, nu in 2023 met MedMij. Het was een hele goeie sessie, MBTM werkt nog steeds uitstekend om een groep een boodschap mee te geven met een grote knipoog. Perfecte intermezzo op een volle heidag.

 • Aanbevelen? Ja
8

Nuttige en leuke middag over samenwerken

Nuttige en leuke middag gehad met circa 100 deelnemers rondom het thema samenwerken, met eerst een lezing over het gedrag van apen en daarna een puzzelspel. Veel enthousiasme bij alle deelnemers en heeft zeker tot nieuwe inzichten en inspiratie geleid. Lezing en de feedback na het puzzelspel mogen nog iets meer toegespitst worden op samenwerken binnen organisaties.

 • Aanbevelen? Ja
10

Evenement wordt geleid door ervaren professionals met een dosis humor.

De voorbereiding alsook de uitvoering als zeer prettig en professioneel ervaren. Met een korte briefing over het doel van de bijeenkomst wordt naadloos aangesloten door de evenement leider. Hierdoor is de doelstelling samenwerking met veel plezier ervaren en bereikt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Enthousiast over de ervaring

De voorbereidingen voor de activiteit zijn soepel verlopen en tijdens de uitvoering van de activiteit heb ik alleen, maar enthousiaste deelnemers gezien.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuke EN zinvolle workshop!

De juggling workshop is geweldig leuk en zinvol. Ik zag hem ooit al eens jaren geleden en nu voor mijn team in een andere organisatie weer gebruikt. Het gaf zoveel goede energie en gaf tegelijkertijd andere woorden en beelden aan datgene wat we willen bereiken (slimmere processen met minder waste, meer samenwerking etc.). Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastisch!

Wat een geweldige mensen zijn Robert en Maaike. Zij hebben voor alle medewerkers van de LHV een leuk middag programma georganiseerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Humor en energie

Na een middag vol (PowerPoint) presentaties afgesloten met de Wol-act en de focus gelegd op netwerken en kennisdelen. Met veel humor, vaart en enthousiasme werd de hele zaal meegesleurd en bedolven onder een deken van wollen draden...

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie, flexibel, positief en succesvol

More Balls Than Most maakt belofte waar en is professioneel, flexibel en persoonlijk in hun samenwerking.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel schakelen, top bijdrage

Redelijk last minute klopte ik bij More Balls Than Most aan, met een vraag om een programma-onderdeel te verzorgen op onze 'heidag'. Binnen no time was dit georganiseerd, fijn zo flexibel en snel schakelen. De bijdrage van muzikant Joshua was super en de metafoor landde goed; onze collega's hebben het er nog over.

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg sterke act toegespitst op de specifieke klantsituatie

Robert en Maaike hebben een top jongleershow gegeven aan een klant. Specifieke situaties van bij de klant werden subtiel en naadloos verwerkt in een wervelende show. Aan het eind stond iedereen te jongleren. Geweldige energie

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

Zeker aan te bevelen! Michiel is vriendelijk, denkt mee en heeft daarnaast een goed verhaal met inhoud en humor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Een onderwijsdag afgesloten met de jongleer show. We hebben veel gelachen en iedereen ging met veel energie weer naar huis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professionele organisatie, en altijd vol humor.

Al vaker services van MBTM afgenomen en elke keer weten ze ons weer te verrassen! Professioneel, catchy en altijd met een humorvolle twist. Absoluut onderscheidend!

 • Aanbevelen? Ja
9

Maike doet dat fantastisch!

We hebben als team gelachen, gespeeld en tussendoor hard gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi aanbod die aangepast wordt naar het (leer)doel van je organisatie.

Op aanraden bij More Balls Than Most terecht gekomen. Er wordt direct meegedacht naar de (leer)doel en de behoefte van de organisatie. Communicatie is open, direct en snel. Uiteindelijk voor "Multitasken bestaat niet gekozen"; wat leerzaam, interactief en leuk was. Hele team was enthousiast. Fijne trainer en leuk om een aftermovie te krijgen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super gezellig!

Liesbeth is een super enthousiaste én kundige professional die mijn organisatie een onvergetelijke avond heeft bezorgd. We genieten nog lang na van het Puzzelspel, de Samba band en de jij-band.

 • Aanbevelen? Ja
9

Theater als spiegel: interactief op humoristische wijze

De acteurs nemen het publiek op een interactieve en humoristische wijze mee in het vooraf doorgesproken thema. Geslaagde plenaire start van onze management studiedag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Theater als spiegel - aanrader!

Wij hebben Theater als Spiegel ingezet om het onderwerp integriteit en diversiteit en inclusie bespreekbaar te maken. Een voorstelling met inhoud én humor!

 • Aanbevelen? Ja
10

Te gek!

Het was een super leuke en verrassende sessie. David had zich goed voorbereid en liet ons op een speelse manier zien hoe we als individu én team functioneerden. Met een groot gevoel voor humor.

 • Aanbevelen? Ja
8

David weet alle ballen de lucht in te houden met een grote glimlach!

"More Balls Than Most" verzorgde voor een recruitement training een workshop jongleren. Het doel was om naast interviews, personal assesment ook een stuk Teamwork te toetsen. Dit moest gebeuren met een glimlach en in lijn met wat wij wilde uitstralen. De communicatie met de Trainer (David) als de organisatie was zeer goed en snel. Bedankt voor de fijne Training

 • Aanbevelen? Ja
9

Leuke ontspannen training.

De trainer maakt een leuke connectie met de groep en sluit goed aan bij de inhoud die vooraf besproken is. Iedereen kan meedoen. Het was erg leuk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne partij voor een teambuilding!

More Balls Than Most hebben ons heel goed geholpen een passende teambuilding activiteit uit te kiezen. Het hele team deed enthousiast mee met het bruggenbouwen, wat erg leuk geleid werd. Naast dat het erg leuk was om te doen kwamen er ook punten uit die we gebruiken om onze dagelijkse samenwerking te verbeteren.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd