Zo fijn dat het aanhuur word gebracht en je kan dingen kopen die je niet in de winkel bind
Gea
Review overzicht
Gea
Hoofddorp
Fijn om te horen!
De diepvriesman denkt mee in oplossingen voor het bezorgen en komt afspraken na! Als Rotterdamse wonende in Groningen ben ik heel blij dat we nu weer de grove frikandellen kunnen krijgen. Wat de eierbal voor de Groningers is, is de grove frikandel voor de Rotterdammers :-)
Monique
Lauwerzijl
Wat fijn om te horen!
jammer nieuwe klant en zou ik een bak ijs krijgen . die zat er niet bij
30 September 2024
jannie
s hertogenbosch
Wat vervelend om te horen. Heeft u wel de roomijshoorns in uw winkelwagen gezet en de code die op onze website staat ingevuld?
We kunnen dit alsnog voor u oplossen, wilt u hier dan contact voor opnemen. Ik kan i.v.m. privacy geen gegevens van u inzien.
Het werd erg gewaardeerd dat de ijsjes eerder dan gepland werden geleverd. Dit was een cadeautje en zo een leuke verrassing.
30 September 2024
S.
Almere
Wat een fijne recensie. Dankuwel!
Echt blij mee.
28 September 2024
Vera
Breukelen
Bedankt voor uw positieve recensie!
Heel goed beleeft en helpt bij probleem
27 September 2024
Theo Danckaert
KLOOSTERZANDE
Bedankt voor uw recensie! Een compliment voor onze diepvriesman.
Lekker ijs. Fijne en goede bezorging
26 September 2024
Annemieke
best
Bedankt voor uw recensie!
Erg blij met de suikervrije ijsjes. Prima levering, erg tevreden!
19 September 2024
Gerda
Franeker
Bedankt voor uw review!
Nadat ik mijn bestelling geplaatst had schrok ik van het levermoment. Na contact met de klantenservice en daarna de chauffeur was het in een mum van tijd omgezet en werd de levering vervroegd! Zelfs op de dag van bezorging nog diverse malen contact via SMS gehad om het levermoment te bevestigen. Enorm bedankt!!
18 September 2024
Frank
Veghel
Fijn om te horen!
Ik heb 30 augustus een bestelling gedaan, tot p heden nog niet ontvangen. Wel een mailtje gehad dat de bestelling 19/09 bezorgd wordt, persoonlijk vind ik dit een lange levertijd en zinloos om nu om een beoordeling te vragen
9 September 2024
Elma
Den Haag
Bedankt voor uw recensie.
Onze routes worden eens per 3 of 4 weken gereden. Soms kan een collega eerder alsnog langskomen omdat hij in de buurt is. De route Den Haag is voor de collega ver buiten de regio en daarom komt hij daar niet buiten de normale bezorgdag. Deze is eens per 4 weken vandaar dat er pas een mogelijkheid is tot bezorgen op 19 september.
Goed contact tijdens bestelproces. Levering conform afspraak. Product - asperges - voldeed onvoldoende aan mijn verwachtingen.
2 September 2024
Hanneke
Kropswolde
Vervelend om te horen dat onze asperges niet aan uw verwachting voldeden.
Heeft u dit bij ons gemeld? Dan hadden we dit op kunnen lossen, Ik kan vanaf hier geen privé gegevens van u inzien. Mocht u alsnog even contact op kunnen nemen dan kunnen we dit met u oplossen.
Was goed
2 September 2024
Peter
Pekela
Bedankt voor uw positieve recensie!
Na weken wachten,ook vacantie ertusen. Biefstuk zeer slecht,viel uitelkaar,bij openen ,alles weggegooid alles. 55 € in vuilnisbak. e.a.. Nooit meer ! ! Klaar mee .
29 August 2024
Frank
Rotterdam
Wat vervelend om te horen. Onze 3 weken vakantiesluiting stond op onze website vermeld.
Helaas hebben we van u geen klacht of bericht ontvangen over onze producten. Dan hadden we samen naar een oplossing kunnen zoeken.
Mijn bestelling werd niet geleverd ,maar dit kwam omdat de chauffeur ziek was. Hij kwam een paar dagen later speciaal langs en we kregen pok nog gratis ijsjes.
26 August 2024
J.P.
Goes
Wat fijn om te horen!
Alfons is een top verkoper met hart voor de diepvriesman ,
23 January 2024
Robert
Lelystad
Wat fijn om te horen!
Keurig , snelle levering, prima producten
15 December 2023
hjb steverink
Silvolde
Wat fijn om te horen!
Voor de eerste keer besteld.Twee dagen later kreeg ik een belletje wanneer de bezorger zou komen met de tijd ongeveer erbij. Hij was mooi op tijd en netjes afgeleverd door een vriendelijke man. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.
15 December 2023
Gerard
Tilburg
Wat fijn om te horen!
I had planned a sinterclass dinner with a special dessert. I ordered in early November. I received the products 4 weeks later without any email communication in between. What I really wanted (the dessert) was out if stock, so the delivery informed my husband. They had taken the liberty to deliver smth else entirely instead. I will not order again.
11 December 2023
Christine
Bergen
My apologies. This is not the way things should be done and how we normally work. If you would like me to find out what went wrong, please contact us.
supersnelle levering en ook zeer goede en lekkere producten vriendelijke chauffeur
2 December 2023
Astrid Walbeek
Zevenaar
Snelle levering
Lenie Hol
Boven-Leeuwen
Fijn om te horen!
Belde netjes op wanneer mijn bestelling wordt geleverd. Mij ervaring is goed.
Merkus
Nijmegen
Fijn om te horen! Dankuwel.
Goede producten
Fred
Zevenaar
Vriendelijke service
29 November 2023
Remco Kroder
Haarlem
Bedankt voor uw reactie!
Werd eerder bezorgd maar wel eerst netjes gebeld of het uitkwam
27 November 2023
Sonja
Purmerend
Bedankt voor uw recensie!
Vriendelijke bezorger mooi op tijd en heerlijke spullen
27 November 2023
Riet