Wat fijn dat u zo tevreden bent.
Bedankt voor uw fijne beoordeling!
Bedankt voor uw fijne recensie!
Wat fijn om te horen. Bedankt voor deze fijne beoordeling!
Fijn dat u tevreden bent!
Wat vervelend dat het voor u onduidelijk was wanneer de bestelling geleverd zou worden. Wij sturen altijd een email met de datum waarop de bestelling geleverd gaat worden. We hebben korte tijd leveringsproblemen gehad met de appeltaart maar inmiddels zijn deze weer binnen. We kunnen deze alsnog naleveren maar via deze weg kan ik uw gegevens niet zien. Mocht u alsnog deze appeltaart wensen dan kunt u contact opnemen met ons via 0318-521600.
Wat vervelend dat u de bestelde producten niet lekker vond. Heeft u hier over ook al contact gehad met de Diepvriesman die bij u komt of met ons kantoor? Wij kunnen u dan verder helpen!
Wat ontzettend vervelend dat u deze ervaring met ons heeft, excuses daarvoor. Dit is niet hoe wij werken. Ik heb het nagekeken in ons systeem en zie dat wij de collega 2 keer gevraagd hebben om contact met u op te nemen. Helaas is dit niet gebeurd en hier zullen wij onze collega op aanspreken. Nogmaals onze excuses voor het ongemak!
Wat fijn om te horen!
Bedankt voor deze fijne beoordeling Jaimy!
Zo hoort het ook! Bedankt voor de fijne beoordeling.
Wat vervelend dat uw bestelling niet compleet is geleverd. Mocht u de artikelen alsnog niet ontvangen hebben neem dan even telefonisch contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen!
Bedankt voor uw recensie!
Fijn om te horen!
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Bedankt voor uw fijne beoordeling.
Fijn om te horen! En die nasihapjes zijn zeker lekker.
Wat vervelend om te horen, excuses! Dit is niet wat u van ons mag verwachten. U mag altijd contact met ons op nemen zodat wij u nog verder kunnen helpen.
Wat vervelend dat u problemen ondervind met onze website. Dit zou niet moeten mogen. U kunt bij de bestelling altijd een opmerking invullen waar u bijvoorbeeld iets over de bezorging kwijt kunt.