Hartelijk dank voor uw review!
Dank voor de mooie review!
Hartelijk dank voor de mooie review, wij hopen u nog vele jaren naar tevredenheid van dienst te mogen zijn!
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Dank voor uw review! Onze ontwikkelaars werken hard aan het verbeteren van de website en app. Hopelijk kunt u vlug gebruik maken van deze verbeterde functionaliteiten.
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Hartelijk dank voor de mooie review!
Hartelijk dank voor de eerlijke en mooie review!
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Hartelijk dank voor uw eerlijke review. Vervelend om te horen dat u tegen technische problemen bent aangelopen tijdens het openen van een nieuwe rekening. Mochten wij iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dit graag.
Hartelijk dank voor uw review. Goed te horen dat u tevreden bent met de keuze aan fondsen en het behaalde rendement! Mocht u hulp behoeven bij het inloggen, neemt u dan gerust telefonisch contact op met één van onze medewerkers via 010-224 1199. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.
Hartelijk dank voor de review. Vervelend om te vernemen dat u het inloggen als lastig ervaart. Graag helpen wij u hierbij verder! Neemt u gerust telefonisch contact met één van onze collega's op via telefoonnummer 010-224 1199 om begeleiding te krijgen bij het inloggen en/of het koppelen van de Robeco Inlog app. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.
Hartelijk dank voor de eerlijke review. Door het stoppen van Roparco is de verwerkingstijd van opdrachten helaas toegenomen. Wij hopen deze verwerkingstijd in de toekomst, door onze strategische samenwerking met Evi van Lanschot, korter te kunnen maken.
Hartelijk dank voor uw eerlijke review. Wij betreuren de door u genoemde gang van zaken en hopen u in de toekomst naar tevredenheid van dienst te mogen zijn.
Dank voor uw eerlijke review. Vervelend om te vernemen dat u heeft ervaren dat het inloggen lastiger is geworden. Mochten wij u kunnen helpen bij het inloggen, vernemen wij dit graag.
Dank voor uw review. Vervelend om te vernemen dat u tegen problemen aanloopt bij het doorlopen van de identificatie. Wij zullen contact met u opnemen zodra bekend is hoe wij het betreffende probleem kunnen verhelpen, zodat u spoedig over uw gelden kunt beschikken.
Dank voor uw mooie review en uw suggestie.
Dank voor uw mooie review!
Dank voor uw mooie review!
Dank voor uw eerlijke review. Het inloggen met de Inlog App zou eigenlijk geen problemen moeten geven. U kunt eens contact met ons opnemen. Mijn collega's helpen u graag bij het goed instellen van de tweefactor authenticatie.
In Nederland kun je bij heel wat aanbieders beleggen. Maar er is maar één partij die al 90 jaar volledig gespecialiseerd is in beleggen. Die zelf fondsen ontwikkelt en beheert voor klanten, groot en klein. Wij bieden online beleggen voor iedereen. We horen graag uw ervaring met onze dienstverlening.