Uitstekende service

Afspraak is afspraak en doen wat jez egt klopt helemaal

• Ervaring met: Vloeren

We zijn niet in de,winkel geweest maar we zijn tevreden

• Kwaliteit N.v.t.
  • Prijsniveau N.v.t.
  • Vestiging N.v.t.

Meedenkend

John heeft ons goed geadviseerd met het kiezen van raamdecoratie voor onze nieuwe kunststof kozijnen. Alles hangt en is erg mooi

Blij met mijn raambekleding

Mooie materialen en ondanks wat langer wachten vanwege Corona zeer de moeite waard en blij met de plaatsing. Alles naar wens en zeer goede kwaliteit

• Vestiging Apeldoorn, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Prettige winkel en zeer goede service

Zeer ervaren en prettige medewerker die de tijd nam om mij alle mogelijkheden te tonen zodat ik rustig mijn beslissing kon nemen. Hij dacht goed mee en en motiveerde duidelijk waarom niet alles wat ik wilde mogelijk was.

PrimaHi

Goede service alleen jammer dat de plakplinten niet echt in de zelfde kleur zijn.terwijl de gewone plinten wel in de zelfde kleur zijn. Jammer is dat.

Goede ervaring.

We zijn heel fijn geholpen in de winkel. Service aan huis met inmeten. Goede afspraken kunnen maken met let leggen van de vloer.

• Vestiging N.v.t.
  • Ervaring met: Vloeren

Top bedrijf met vakkundig personeel (Nick topper)

Zeer tevreden met advies vooraf . Heel blij met vloerverwarming en nieuwe pvc vloer in 3 dagen. Top. Zeervakundig en goed uitgevoerd door de mensen van de vloerverwarming en door Nick die de pvc vloer naar grote tevredenheid hebben gelegd

• Vestiging Dordrecht, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Alles wat fout kan gaan, ging fout

Afspraken mbt levering werden niet nagekomen. Bij het plaatsten van de screens bleken de maten niet te kloppen en moest opnieuw worden ingemeten. Uiteindelijk werden 5 maanden na bestelling de screens geplaatst. Toen bleek de kleur van de screens niet juist te zijn. De screens werden op de dag geplaatst terwijl advies van de adviseur was om ze in de dag te plaatsten. De kabelgoot binnen werd midden op de muur in het zicht geplaatst, (ook niet recht en netjes afgewerkt), in plaats van op de plint. Muren binnen zijn beschadigd en afwerking binnen is zeer matig. We hebben er spijt van dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Contact krijgen is zeer lastig, er wordt niet gereageerd op mail en telefonisch contact krijgen is moeilijk.

• Ervaring met: Buitenzonwering

Betrouwbaar, vakkundig, denkt mee.

Heel blij met resultaat.

Zeer uitgebreid assortiment

We zijn zeer goed geholpen en de service was goed. Marjan en Mirjam dachten goed mee en ze waren zeer klantgericht. We hebben prachtige vloeren, raambekleding en mooie deuren als resultaat. Dank.

• Ervaring met: Vloeren

Top service, ons project was in goede handen!

Wij hebben hier: - pvc vloer uitgezicht en laten leggen - alle wanden laten behangen met renovlies inclusief sauzen - onze zonwering (binnen inclusief horren) op maat laten maken en laten monteren. Mag duidelijk zijn dat we geen betere keus hadden kunnen maken.

• Ervaring met: Vloeren

Goed geholpen, mooi gelegd.

Erg goed geholpen en geadviseerd over de mogelijkheden. Fijn dat de vloerbedekking zo snel gelegd kon worden. Het ziet er prachtig uit en mijn ouders zijn er heel blij mee.

• Ervaring met: Vloeren

Professioneel en klantvriendelijk van advies tot montage!

Uitgebreid en vriendelijk geholpen om een gerichte keus te maken uit de vele mogelijkheden voor vervanging van onze oude raambekleding. Na onze (kleur) keuze is er ingemeten en vervolgens is er op snelle en professionele wijze op relatief korte termijn alles keurig netjes en professioneel door vriendelijke medewerkers gemonteerd, We zijn superblij met het resultaat, een aanrader!

• Vestiging Zutphen, Woninginrichting-Aanhuis.nl Zutphen

Geweldig goede service!

Leveren erg goede service en kwaliteit!

• Vestiging Hoogeveen, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Kasten

Positief

De mannen geven duidelijk aan wat ze gaan doen, werken netjes en komen zonder problemen terug om iets af te maken (na de verbouwing).

• Levertijd N.v.t.
  • Ervaring met: Vloeren

Keurig geholpen bij de keuze en plaatsing van onze stalen deuren

Prima geholpen, goede service en communicatie

• Vestiging Apeldoorn, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Deuren

Uitstekende service

Uitstekende service, zeer nauwkeurige wijze van werken, heel benaderbaar en uiterst vriendelijk. Zeer kundig!

• Vestiging Zwolle, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Mooie winkel, uitgebreid assortiment

Vloer is goed gelegd, geen klachten.

• Ervaring met: Vloeren

Goede service van verkoop tot montage

Goed advies gekregen in de winkel en goede communicatie met de verkoper over montage. Wij moesten lang wachten totdat de keuken volledig was gemonteerd (nieuwbouw woning) en daardoor moesten enkele plinten zo’n 3 maanden na het leggen van de vloeren nog gemonteerd worden. Dit was allemaal geen probleem. Ook zeer vriendelijke en kundige vakman die de vloeren heeft gelegd. Zou dit bedrijf zeker aan vrienden en familie aanbevelen!

• Vestiging Utrecht Zuid, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Heel erg tevreden

Zeer prettig geholpen. Er wordt goed meegedacht en er is alle tijd voor de klant. Ook de levering en montage is perfect verlopen.

• Vestiging Lelystad, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Cijfer 10 zegt al genoeg!

Snelle reacties

• Kwaliteit N.v.t.
  • Prijsniveau N.v.t.
  • Ervaring met: Deuren

Fijn geholpen!!

Goed advies en ze denken echt heel goed meer met je mee. Afspraken worden netjes nagekomen Ga zo door!!

• Ervaring met: Raamdecoratie

Wij zijn erg tevreden met onze vitrage.

Ook hebben wij een fijne ervaring met de verkoper. complete service van begin tot het eind. Een aanrader.

• Ervaring met: N.v.t.

Goede verkoop, tegenvallend proces

Toen we plannen hadden om onze woonkamer aan te pakken, hebben we de trap dicht laten maken en een trapkast laten maken door een ander bedrijf, waar we erg tevreden over waren. Vervolgens was de vraag, door wie laten we de woonkamer stucen, verven en de vloer leggen? Het bedrijf van de trapkast gaf een specifieke offerte en startdatum. Maar bij woninginrichting aan huis (Berkel), waar we al eerder waren geweest voor advies, werd beloofd dat ze eerder konden beginnen, minder tijd nodig zouden hebben en de prijs kwam ook lager uit. Om de definitieve prijs en startdatum te kunnen bepalen moesten we akkoord geven voor de opdracht. Dan zouden ze komen inmeten. Uiteindelijk kwam de prijs aanzienlijk hoger uit en duurde het langer dan aanvankelijk werd aangegeven. Het fijne van woninginrichting aan huis leek ons dat ze alles uit handen zouden nemen, qua communicatie met de vakmannen etc. Wij moesten echter overal zelf achteraan. De stukadoors kwamen ipv een woensdag pas in het weekend, de schilder had een medewerker die het liet afweten en had zelf rugklachten, waardoor het niet zeker was of hij op tijd klaar was voor het leggen van de vloer. Voor het egaliseren van de vloer bleken we ineens een nacht weg te moeten (wat niet handig is met schoolgaande kids). Ze waren vergeten dat de trap ook gelegd moest worden en dat dat eerst moest. Waardoor het egaliseren ineens toch met een sneldrogende variant moest (en kon). De droogloopmat zou met profiel zijn (dat vonden wij ook mooi), maar dit bleek later ineens niet meer te kunnen. Op dit moment liggen er al 6 weken losliggende vloerdelen die vastgelegd moeten worden. De hor die ze hebben geplaatst loopt nog steeds niet soepel (ondanks dat hij al een keer is aangepast). Al met al zijn we tevreden over het resultaat van de stukadoors en de schilder, maar niet over de vloer en het proces van woninginrichting-aan-huis (die zich juist onderscheiden doordat alles onder één dak is en ze je daardoor zouden moeten ontzorgen).

• Vestiging Berkel en Rodenrijs, Aanhuis.nl

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?