Goeie service.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Vestiging Mijdrecht, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Prima werk! De trap is als nieuw.

De stoffeerder heeft goed werk geleverd. Binnen een dag was alles klaar en opgeruimd. Het enige minpuntje was dat de renovatie enkele keren uitgesteld moest worden.

• Vestiging Apeldoorn, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Heel tevreden !!

Tijdens mijn verbouwing thuis ben ik diverse keren naar de winkel gegaan voor advies, kleur en mogelijkheden voor een nieuwe inrichting. Er wordt alle tijd voor je uitgetrokken, er wordt met je meegedacht en ideeën zijn erg inspirerend waardoor je met een blij gevoel naar huis gaat. Daar komen alle ideeën tot leven. De service is Top en er wordt heel vakkundig gewerkt. Ik ben heel tevreden!

Flexibel en klantvriendelijk.

Nemen de tijd voor de klanten. Denken bij problemen met je mee om tot een goede oplossingen te komen. Zetten je als klant niet onderdruk en je krijgt ruimschoots de tijd om op de offerte terug te komen en aanpassingen te maken. En ze hebben een ruime keuze in vloeren en vitrage. En ze verzorgen als je dat wenst de complete woning inrichting, lekker makkelijk met de planning.

• Prijsniveau N.v.t.

Prima begeleiding en service

Het hele proces van offerte tot uitvoering is goed verlopen. Ook wijzigingen zijn correct opgepakt en verwerkt. Vriendelijke en toegankelijke houding!

• Vestiging N.v.t.
  • Ervaring met: N.v.t.

Professionele mensen, zowel de adviseurs als degene die de opdrachten uitvoeren.

Er was aandacht voor jou als klant en de service was zeer goed.

• Prijsniveau N.v.t.
  • Ervaring met: Vloeren

Zeer klantvriendelijk en een goede service

Nadat we alles hadden uitgekozen, vloerbedekking, raam decoratie en 2 wand kasten op maat gemaakt, hebben we nog verschillende keren contact gehad met elkaar. Altijd hadden ze alle tijd en dachten goed mee, waardoor we toch op een andere kleur vloer bedekking uitkwamen, wat beter bij de keuken paste. Toen we een paar aanmerkingen hadden na het leggen van de vloerbedekking kwamen ze zelf kijken en alles is tot ieders tevredenheid opgelost. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen bij iedereen.

• Ervaring met: Vloeren

Super goed advies en ideeën en top service, zeer tevreden….denken mee!

Goede ervaring met Lois en Nicole, super goede service, oplossingen bij vragen etc. Al met al zeer blij met alles voor onze nieuwe woning. Niet allen gordijnen, jaloezieën, maar ook onze horren, schuifwanden kleding kamer en berging, voorzet kast garderobe, echt top…..meegeholpen met installeren ondanks dat we het zelf zouden doen…TOP, bedankt Lois en Nicole. Gr. Pierre en Marjon

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden met de geleverde diensten en producten van Woninginrichting-aanhuis.nl Den Bosch. Zeer professioneel en komen al hun afspraken na.

Fantastisch

We zijn hier enorm goed geholpen met het uitzoeken van onze vloer de expertise van de medewerkers is super, klantvriendelijk en weten waar ze mee bezig zijn. Ook het leggen en plaatsen van de vloer en kastenwand is door vakmansen gedaan kan ze een ieder aanraden

Zeer geslaagde renovatie

Wij hebben onze beide trappen + overloop laten renoveren en zijn zeer tevreden. Er is heel netjes gewerkt.

Zeer vriendelijk bedrijf

Vanaf het eerste moment erg netjes en vriendelijk geholpen door Jeroen, uiteraard zoals meestal met grote orders gaat er wel een wat mis, ook de Carona hielp niet mee, maar altijd was er weer een passende oplossing en een luisterend oor. Complimenten voor Jeroen die steeds alles voor ons regelde. Wij komen zeker terug bij Woninginrichting - aan huis.

• Vestiging Ter Aar, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Specials

Mooie overzichtelijke winkel met goed en deskundig personeel!!

Hele prettige ervaring over het totaal plaatje. Deskundig personeel in de winkel en de vloer is vakkundig gelegd.

• Vestiging Volendam, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Zeer goed geholpen. Personeel vakkundig.

Heel fijn geholpen, vakkundig. Mooie producten. Montage aan huis ook zeer netjes. Zelfs nog gebeld door bedrijf( verkoopster Marwa)) of alles netjes en naar tevredenheid is afgehandeld.

• Vestiging Rotterdam, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Totale ontzorging met gevoel voor stijl!

Sandra heeft ons fantastisch geholpen met de interieurverbouwing van onze nieuwe woning. Interieuradvies met een gevoel voor stijl, meedenkend, altijd oplossingsgericht en flexibel (er zit altijd wat tegen) en met de coördinatie van uitvoerders die netjes, zeer kundig en met gevoel voor humor het werk hebben opgeleverd. Dit hadden wij nooit zelf kunnen doen! De sloop, nieuwe vloer, wandrestauratie, inloopkast en raamdeco allemaal in perfectie uitgevoerd.

• Vestiging Utrecht Noord, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Alles in één

Toen wij ons eerste huis hadden aangekocht moesten we veel dingen tegelijkertijd. Gelukkig zijn wij vroeg in het proces bij WAH Zoetermeer binnen gestapt. Waar we alleen voor de trap renovatie gingen, kwamen we naar buiten met een nieuwe vloer(en) voor heel het huis, gordijnen voor heel het huis en de traprenovatie. Heel fijn was het ook dat er meegedacht werd over dingen die je zelf wellicht vergeet. Daarnaast de planning uit handen geven van al deze aannemers die iets bij je komen doen, was heel handig. De vloeren liggen inmiddels en zijn prachtig! Volgend jaar gaan wij zeker terug, voor horen en kasten. Super dat dit allemaal kan in één zaak!

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, mooie producten. Goed geplaats de jaloezieën.

• Vestiging Stiens, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Top bedrijf persoonlijk, professioneel,

Met Erik en Heidi een top ervaring gehad. Twee bevlogen mensen die weten waar over ze praten. Ze houden je op de hoogte van de stand van zaken en denken in oplossingen. Kwaliteit van de producten is heel erg hoog. Ook de mensen die het installeren zijn ook heel deskundig, raffelen niets af en ook zij denken in oplossingen. We hebben alles gekocht bij ze. Vloeren, stalen deur en luxaflex en gordijnen. .

• Vestiging Wormerveer, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Een heel prettige firma met vakkundige mensen.

Vakkundig, betrouwbaar met goede service. Prettig in de omgang. Problemen lossen ze op een creatieve manier op (bijvoorbeeld bij het ophangen van de luxaflex). Een aanrader voor iedereen die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Prima advies, uitstekende uitvoering.

Na aankoop van ons nieuwe huis hebben we besloten een nieuwe vloer met vloerverwarming aan te laten leggen. We zijn daarbij uitgekomen bij woninginrichting-aanhuis, omdat zij ook de regie voor de werkzaamheden van de voorbereiding door de aannemer voor hun rekening nemen. Achteraf kunnen we constateren dat dit voor ons een ideale constructie is gebleken. Alle afspraken en regelingen zijn punctueel uitgevoerd en het resultaat is een ontzettend mooie vloer. Wij hebben hiervoor woninginrichting 't verhuis frank scheffer uit Leiden in de arm genomen. Ook hun aannemer rumlingbouw moet niet vergeten worden,de twee bedrijven samen vormen een uitstekende combinatie.⁵

Top service van Tom

Tom heeft ons goed voorgelicht over de mogelijkheden en daarna alles goed opgemeten en gemonteerd. Wij zijn heel tevreden met het resultaat.

• Vestiging Mijdrecht, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Groot assortiment en prima service

Alles op een locatie te vinden en goed advies waar ruim de tijd voor je wordt genomen. Prima service thuis

• Vestiging Zutphen, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Super goed!

De medewerkers waren allemaal super behulpzaam en dachten fijn mee! We hadden nog wat opmerkingen nadat de vloer was gelegd maar dat werd gelijk opgelost! We zijn heel blij met onze pvc vloer! Hartelijk dank!

• Ervaring met: Vloeren

Van bestellen tot ophangen van de gordijnen was alles prima geregeld. Wij zijn zeer tevreden.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde Totaal-resultaat

De aanpak van Horst-totaal van onze verhuizing van Limburg naar Kampen, incl. de aankleding en inrichting van onze nieuwe woning, was voor ons een bijna perfecte formule. Alles in één, goed op elkaar afgestemd en in goed overkeg.

• Levertijd N.v.t.
  • Vestiging Zwolle, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Kasten

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?