Goede kennis, service en vakmanschap

Bij Jon een pvc vloer uitgezocht en laten leggen via Aanhuis. Vloer is prachtig met mooie plinten. Vakmanschap duidelijk te zien. Ook goed advies gekregen voor behang. Aanrader voor advies op maat, goede persoonlijke service, kwaliteit en vakmanschap.

• Vestiging Doetinchem, Aanhuis.nl

Professionaliteit

Vriendelijk personeel in de winkel. Zeer vakkundig en efficiënt montage.

• Vestiging Hoogeveen, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Heel goed meegedacht en mooie producten geleverd

We begonnen met het gevoel door de bomen het bos niet meer te zien. Een heel huis voorzien van raamdecoratie vonden we best lastig. Gelukkig werden we heel goed geholpen in de winkel van AanHuis en vervolgens ook bij het inmeten van de raamdecoratie. We zijn heel blij met de keuzes die we vervolgens hebben gemaakt en het resultaat daarvan!

• Ervaring met: Raamdecoratie

goede service, goede kwaliteit!

Wij zijn zeer tevreden over de service die geboden is tijdens het kiezen, inmeten en monteren van verschillende soorten raamdecoratie in ons huis.

Deskundig, persoonlijk en klantvriendelijk

Inmiddels mijn tweede huis voor waar ik Aanhuis in Huizen heb ingeschakeld. In mijn eerste woning hebben ze heel vakkundig een pvc vloer verlijmd op de vloerverwarming en voor de slaapkamers de tip gegeven van verduisterende top down/bottom up plissés, met magneten vastgemaakt op de kiepkantel ramen. Perfecte oplossing! Ook die vakkundig geplaatst. Verder in de slaakamer een grote inbouw kastenwand met schuifdeuren op maat gemaakt. In mijn tweede, huidige woning is wederom een pvc vloer gelegd, ditmaal in visgraat. De vloerenlegger verstaat zijn vak! Verder heb ik via Aanhuis een stalen scheidingswand laten maken met schuifdeur, als extra slaapkamer. Wat ik fijn vind, dat is de kleinschaligheid van deze winkel en het directe contact met de eigenaar en medewerkers. Kortom een hele fijne winkel, toegankelijk en klantvriendelijk, met zeer deskundige medewerkers!

• Vestiging Huizen, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Goede betrouwbare service met een mooi resultaat

Wederom een kast op maat via Wim Mos besteld. Goed geholpen in de winkel. Geen moeite was teveel. Bij het inmeten goede adviezen waardoor we nog een paar aanpassingen konden doen. Het plaatsen van de kast ging erg soepel en er is erg netjes gewerkt. We zijn dan ook weer erg tevreden met het eindresultaat! Warm aanbevolen!

• Vestiging Den Haag, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Kasten

Vriendelijke en uitstekende service, en resultaat is prachtig!

Erg tevreden over het geduld met mij als 'zoekende' klant. En het resultaat - een vinyl vloer van gerecycled plastic - is prachtig! Geen makkelijke klus, maar erg tevreden over het resultaat.

Prima vakwerk!

We zijn uitstekend geadviseerd bij het kiezen van een nieuwe vloer, de zakelijke afhandeling is helder en efficiënt geweest en de vakmannen hebben op een heel plezierige manier bij ons hun werk gedaan. Het resultaat is meer dan voortreffelijk!

• Vestiging Sneek, Aanhuis.nl

Fantastisch geholpen!

Wij zijn fantastisch geholpen door het verfhuis in Leiden voor onze vloeren. Het eerste contact in de winkel voelde al goed. Wij werden uitgebreid geadviseerd en wij hadden snel een offerte. Toen wij, nadat wij alles al besteld hadden, de lever- en legweek van de vloeren nog wilde aanpassen was dit geen probleem. Het leggen zelf ging ook erg goed. Alle medewerkers waren zeer vriendelijk en bovenal kundig. Wij zouden Verfhuis Leiden aan iedereen aanraden!

• Ervaring met: Vloeren

Heldere communicatie en super kwaliteit

Het hele proces van offerte tot de aflevering en montage van mijn deur was in één woord super. Je wordt op de hoogte gehouden en ook de levertijd vond ik acceptabel. De communicatie is helder en duidelijk, er is altijd iemand bereikbaar voor je vragen en de kwaliteit van de deur is fantastisch. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

• Vestiging Heerenveen Bronsnijder, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Deuren

In één woord geweldig, van A tot Z

Behulpzaam en professioneel advies bij onze keuzes voor kasten en gordijnen. Tot aan de leveringen en montages alles verliep volgens afspraak. Al met al zeer tevreden.

Netjes werk

De ervaring was goed

• Vestiging Enschede, Aanhuis.nl

Zeer tevreden met Aanhuis Frank Scheffer

Wij zijn goed geholpen in de winkel, tijdens het inmeten kregen wij goede adviezen en daarna is alles kundig en volgens afspraak gemonteerd.

Goed geholpen

Goed geholpen en netjes geplaatst

• Vestiging Arnhem, Aanhuis.nl

Prima dienstverlening

Kennen goed advies gekregen voor behang qua kleur en structuur

• Vestiging Arnhem, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Verf en behang

Goed en vriendelijk geadviseerd in de winkel, daarna afspraken voor inmeten en aflevering zeer goed nagekomen! Chapeau!!

• Vestiging Apeldoorn, Aanhuis.nl

Fijne winkel

Marwa heeft ons goed geholpen met het samenstellen van een schuifwand kast ,behang en de laminaatvloer en vitrage en welke kleur de wanden gesaust moesten worden. Dit alles hebben wij laten doen door Aanhuis uit Gouda Onze complimenten hiervoor.

• Vestiging Gouda, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

heel mooi resultaat en vakkundige montage.

Dankzij deskundig advies van Tamara is onze raamdecoratie een perfect plaatje geworden. We zijn erg tevreden met het eindresultaat en gaan er de komende jaren van genieten! Ben en Antonet

• Vestiging Horst, Aanhuis.nl

mooie producten nette prijs

breed palet aan mogelijkheden voor onze wensen. Conform afspraak geleverd en opgehangen

• Advies N.v.t.

Heel tevreden

Heel tevreden

• Vestiging Nunspeet, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Kasten

Prachtige vloer, fijne communicatie.

We hebben voor ons nieuwe (jaren 30) huis niet alleen 2 prachtige vloeren uitgezocht, maar ook mooi behang. Prettige sfeer, goed contact, goed bereikbaar. Het resultaat is prachtig.

• Vestiging Stiens, Aanhuis.nl

Geweldige

Wat een geweldige winkel ,groot assortiment . Je wordt super leuk geholpen

• Vestiging Nieuwpoort, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Verf en behang

Nieuwe pvc vloer met infrarode vloerverwarming

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe vloer en vloerverwarming. Men denkt echt met je mee, we zouden deze winkel bij iedereen aanbevelen

• Vestiging Dordrecht, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Zeer goed en vriendelijk geholpen door Aan huis in Stein! We kregen goede adviezen bij het uitzoeken van de juiste raambekleding. We hadden graag voor een bepaalde datum onze jaloezieën en daar heeft Sabrina alles aan gedaan om dat voor elkaar te krijgen! Ook het plaatsen van de jaloezieën werd door kundig personeel gedaan.

• Vestiging Stein, Aanhuis.nl

Doet echt aan klantenbinding

Bij meerdere problemen met onze duette heeft deze winkel er alles aan gedaan om het snel en goed op te lossen

• Vestiging Wormerveer, Aanhuis.nl

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?