gewoon totaal geen service

Trap laten renoveren. We hadden er zo naar uitgekeken. Maar er zit een fout in het patroon. Er wordt gezegd dat het zo hoort, maar bij de buren die dezelfde trap hebben, zitten die rare witte vegen er totaal niet in. Smoes dus om het niet opnieuw te hoeven doen. Daarbij kraken twee treden ontzettend na de renovatie. Gevraagd waarom hier niets mee gedaan is. "dat hadden we dan vooraf moeten vragen", wordt er dan gezegd. En nu kan het blijkbaar niet meer gerepareerd worden. Iedere keer als ik die krakende trap op loop met die rare witte vegen, voel ik weer de ergernis over deze slechte service.

• Ervaring met: Specials

Amazing Work

The quality and speed of work is very good. They do the little things well, like turn up when they say they will, complete the job on time and budget. They are very knowledgeable about their craft and would highly recommend them.

• Vestiging Alkmaar, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Fantastisch vakwerk en klantvriendelijk

Bij Bronsnijder in Stiens onze nieuwe pvc vloer uitgekozen. We zijn heel erg goed geholpen van begin tot eind. Binnen bij de showroom werden we goed geholpen bij het maken van onze keuze. Vanaf het begin al duidelijke communicatie en Bronsnijder komt de afspraken na. Bij het leggen van de vloer kwamen Jacob en Anko. Twee werknemers met uitstekende vakkennis. Ze hebben goed met ons overlegd hoe de vloer kwam te liggen en vroegen naar onze wensen. De mannen hebben prachtwerk geleverd en we zijn ontzettend tevreden.

• Vestiging Stiens, Woninginrichting-Aanhuis.nl

blij

Ik ben super blij met de producten die ik gekocht hebt en het staat heel mooi.

• Vestiging Ter Aar, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Prijsniveau

Woninginrichting-aanhuis.nl, professioneel en klantvriendelijk.

Onze ervaring begon bij het uitzoeken van tapijt in de winkel. Na het uitwisselen van wat gegevens, met name door ons gebruikte kleuren in de ruimte werd een bijpassend tapijt geadviseerd. De levertijd klopte, de afspraken werden nagekomen en tapijt keurig gelegd. Het advies bleek goed te zijn, de kleuren combineren heel mooi. We werden nog na- gebeld om te verifiëren of alles naar wens was. Kees Veerman

Vakmanschap

Zeer vriendelijke behandeling en keurig gewerkt echt een vakman

Fantastisch

Wij zijn zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen door heidy. Deze vrouw heeft er echt verstand van

• Ervaring met: Verf en behang
  • Prijsniveau

keurig, snel en netjes afgeleverd

We zijn blij en tevreden met de nieuwe vloer.

vakmensen leveren vakwerk

voor onze horren, gordijnen en tapijt hebben we een bijzonder prettige en vakkundige ervaring met Aanhuis De Jong in Apeldoorn

• Vestiging Apeldoorn, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Prijsniveau

Afspraken goed en op tijd nagekomen

• Vestiging Apeldoorn, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Prijsniveau

Heidy heeft mij super geholpen.

Ik zocht shutters voor mijn voorraam en ik heb een goede uitleg gekregen en alle opties bekeken. Ik ben er super blij mee en het staat heel mooi.

Op zich goed.

Heb 2 mooie op maat kasten gekocht. Waarvan één Tv. Meubel Alleen jammer dat er na opmeten de man vertelde dat er aangepast moest worden aan de kast en toen kwam er bijna 900 euro bij. Schrik. Dat hebben we in overleg terug gebracht naar 600. Helaas was dat niet vermeld.

• Ervaring met: N.v.t.
  • Prijsniveau

prima, planning klopt, uitstekende stoffeerders

Nemen alles uit handen, planning klopt, en zeer vakkundige stoffeerders. Een prima resultaat afgeleverd, Aan te bevelen voor iedereen. Een grote pluim

• Vestiging Leende, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Service N.v.t.
  • Prijsniveau N.v.t.

Wat een uitstekende kwaliteit en groot vakmanschap!!

Onze woning is levensbestendig gemaakt en dus beneden overal ook een nieuwe PVC-vloer. We kregen het advies om 'oer de grins' te gaan naar Huitema Drachten. Geen moment spijt. Integendeel. Vanaf het eerste moment was er de goede klik. Deskundige specialisten als het gaat om keuze, egaliseren en leggen van de PVC-vloer. Echt uitstekende kwaliteit en groot vakmanschap.

• Vestiging Drachten, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Prijsniveau

Super service en denkt goed mee met me als klant.

• Vestiging Goes, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Prijsniveau

Mooie vloer, perfect gelegd, goede service!

Wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer die we gekocht hebben wooninrichting aan huis in Mijdrecht. De winkel is groot, netjes en heeft een uitgebreid (kwalitatief goed) assortiment. Chris heeft ons goed geholpen. Hij luistert goed, geeft goede adviezen zowel op het terrein van materialen, techniek als op het terrein van design/wooninrichting. Wij hebben altijd houten vloeren gehad maar hebben deze keer gekozen voor een donkere Pvc vloer (houtlook). Een wat meer gewaagde keuze die fantastisch uitpakt. De vloer is zeer goed gelegd. De afspraken werden goed nagekomen. Een goed adres als je op zoek bent naar een kwaliteit voor een redelijke prijs.

• Vestiging Mijdrecht, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Prijsniveau

Er is goed geluisterd naar onze wensen

Verschillende keren in de winkel geweest we zijn goed geholpen. Elke keer vriendelijk onze vragen beantwoord en meegedacht

• Creativiteit N.v.t.

Alles naar tevredenheid geleverd

Een kleine hapering ,maar later alles opgelost,tevreden

• Vestiging N.v.t.

Vakmensen!

Goed meegedacht en prima advies gehad in de winkel. De elektrische Luxaflex zijn vakkundig gemonteerd en dat alles met een speciale woningdeal korting. Een absolute aanrader. Veel succes in Purmerend!

• Prijsniveau

Wat een enorm klantvriendelijk en goed bedrijf. Het personeel is heel betrokken en geven

Wat een enorm klantvriendelijk en goede bedrijf. Het personeel is heel betrokken en geven je deskundig advies. Ik ben zeer tevreden!

• Ervaring met: Bedden
  • Prijsniveau

Is dat alles wat ik heb gekocht snel geleverd is

Leuke winkel zonde dat de winkel naar purmerend verhuist maar goed geslaagd goed geholpen en snel geleverd top

• Vestiging N.v.t.
  • Ervaring met: Verf en behang

Top bedrijf!

Prima adviezen gekregen over de types en kleuren raambekleding. In eerste instantie duurde het leveren van de raambekleding langer dan verwacht. Omdat wij een nieuwbouwwoning hadden en het hoogzomer was waren we niet blij met de vertraging maar nadat we dat besproken hadden werden we goed op de hoogte gehouden en hebben ze zodra er iets binnen was het direct geleverd en dus niet gewacht tot de hele order binnen was. Bij enkele problemen die vooral onze eigen schuld waren hebben ze ontzettend goed mee gedacht om het op te lossen en hebben ze het ook daadwerkelijk opgelost. Ook de nazorg is prima. Ze komen alle afspraken netjes na en meer. Top bedrijf! Ik raad ze bij iedereen aan.

Fantastische service!

Super snel geregeld en door vakmensen. Communicatie was heel sterk en professioneel, grote klasse!

• Prijsniveau

Klantvriendelijk, goede adviezen en uitstekende service

Klantvriendelijk, goede adviezen en uitstekende service.

• Ervaring met: N.v.t.
  • Creativiteit N.v.t.

Echte aanrader

• Ervaring met: Specials

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?