Top bedrijf!

Goede service, duidelijke afspraken en stipte levering! Ik ben enthousiast!

• Vestiging Stiens, Woninginrichting-Aanhuis.nl

uitstekend

Vriendelijke hulp, kennis van zaken, kwaliteit voor een goede prijs.

• Ervaring met: Vloeren

Top winkel en top personeel

Je hebt onmiddellijk een klik met de mensen, ze ontvangen je heel goed en adviseren ook geweldig! Zelfs de hond is erg vriendelijk

• Vestiging Roermond, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Vriendelijk, vakbekwaam, servicegericht en oplossenddenkend,

PVC vloer met vloerverwarming aangeschaft en laten plaatsen. Vloer op het laatste moment afgekeurd door de leverancier, binnen een halve dag geïnformeerd en nieuwe vloer met alle hulp uitgezocht. Om toch nog op tijd, naar alle tevredenheid te kunnen laten plaatsen. 2 kleine stukjes vloer zaten niet goed gelijmd, dit wordt direct opgelost en komt iemand voor langs. Fijn en snel contact met het bieden van de juiste service. Bedankt, wij zitten er voor jaren weer prachtig bij. En dan als verassing komt er ook nog een bos bloemen binnen van jullie! Bedankt voor de fijne samenwerking tussen klant en winkelier

Fijn

Prettig personeel, mooi assortiment

• Ervaring met: Vloeren

Er was tijd om een complexe oplossing uit te werken.

Er werd meegedacht en gezocht naar oplossingen om raam bedekking te laten maken. Mede door de scheve ramen en bijzondere hoeken was dit uitstekende prestatie.

Mooi eindresultaat

Goed advies gehad en daardoor onze keus kunnen maken voor onze vloer, plinten en shutters. Helaas een lange levering op de shutters (is gewoon in het algemeen een probleem) maar jeetje wat zijn wij blij met het eindresultaat. Ontzettend bedankt woninginrichting aan huis Wormerveer.

• Vestiging Wormerveer, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Horizontale lamellen van merk luxaflex gekocht. Stevig en mooie kunstof lamellen. Ze zijn doordat ze breed zijn erg zwaar omhoog te krijgen, en de verstelbare lamel touwtjes hangen niet gelijk bij Horizontaal open. Winkel personeel is kundig en vriendelijk.

Heel goed !

We hebben de houten vloer op laten schuren ,super advies gekregen voor de kleur! T,is helelmaal naar ons zin . Bedankt team goes !

• Creativiteit N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.
  • Prijsniveau N.v.t.
  • Vestiging Goes, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Vriendelijke mensen goede prijzen en geweldige service

Na in 2020 samen met onze naaste buren rolluiken te hebben aangekocht voor de bovenverdieping hadden wij besloten om in 2021 rolluiken voor de benedenverdieping aan te kopen. De vriendelijkheid, service en de goede kwaliteit heeft dit ons doen besluiten om het wederom bij woninginrichting aan huis te Spijk te doen. Ik zal ook zeker het iedereen aanbevelen.

• Ervaring met: Buitenzonwering

Positief van begin tot eind!

Goede begeleiding en advies. Denkt mee met de klant.

• Vestiging Zwolle, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Kasten

Prachtige winkel, mooi ingericht.

Vriendelijke mensen, vlot geholpen, en afspraak is afspraak.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Ervaring met: Vloeren

Snel,vriendelijk en vakkundig geholpen.

Na de bestelling en inmeten van onze deur werdt deze snel geleverd en door 2 vakkundige en klantvriendelijke monteurs geplaatst. al met al erg tevreden met de hele gang van zaken. Gr Fam Boonstra.

• Ervaring met: Deuren

Geweldig ... trap bekleed met tapijt, vakwerk!

Vriendelijke stoffeerder, klantgericht. Heeft de trap bekleed met tapijt, super mooi geworden !

• Ervaring met: Specials

Duurde erg lang

Met alle maten van het te maken stel gordijnen kwam ik in de winkel, ik wilde deze precies hetzelfde nalaten maken. Helaas moest er eerst iemand thuiskomen opmeten! Door verhuizing naar ander pand, storing internet bij de nieuwe Aanhuis locatie, duurde het allemaal erg lang voordat ik het stel gordijnen in huis had. 21 oktober in de winkel geweest, 1 november opgemeten en 13 januari opgehangen. Ook kon ik ze niet zelf ophangen, daar kwam ook weer iemand voor langs, om half 8 'smorgens, voor 10 min werk ! Het is een mooi stel gordijnen alleen niet de opgegeven breedte maat. Ik laat het nu maar zo. Ik heb geen zin om nog langer met een kaal raam te zitten. Het zijn trouwens wel hele vriendelijke mensen waar ik contact mee had, daar lag het niet aan. Hopelijk heeft een ander een betere ervaring.

• Advies N.v.t.
  • Creativiteit N.v.t.
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Heel blij met de mooie shutters , gordijnen en ingebouwde rolluiken. Alles perfect ingemeten en op tijd geleverd. De shutters duurde wat langer , maar dat was gelijk al verteld tijdens het bestellen. Voor het wachten van de shutters is er een goede andere oplossing bedacht zodat er toch wat voor de ramen hing.

• Ervaring met: N.v.t.

Perfecte samenwerking

Voor ons nieuwbouwhuis hebben we vloeren, gordijnen, rolluiken, screens, luxaflex, zonnescherm, inbouwkasten, glasvezelbehang, accentbehang en verf gekocht. Zij hebben ook gezorgd dat we gelegd, opgehangen, in elkaar gezet, geschilderd en behangen werd. Alles met goede adviezen, prima samenwerking, nette uitvoering en op elkaar afgestemde planning. Wij zijn heel tevreden over het resultaat.

• Ervaring met: Specials

Meedenken in de overtreffende trap!

Een zeer positieve ervaring. Op zoek naar jaloezieën voor de achterpui. Terecht gekomen bij Aanhuis in Spijk. Vriendelijke ontvangst met een kop koffie, een goede, deskundige en uitgebreide uitleg van de mogelijkheden. Thuis nog even de meegekregen stalen bekeken. Daarna de keus gemaakt. Afspraak gemaakt voor de levering en montage. Montage verliep vlekkeloos. Ook hier weer met vakkundigheid en zorg. Kortom, wat je als klant graag wil krijg je hier, dus voor herhaling vatbaar en een aanrader!

• Ervaring met: Raamdecoratie

goede vaklui en prettige mensen.

• Prijsniveau N.v.t.

Super netjes werk afgeleverd

We kwamen in de mooie zaak in Purmerend waar we super vriendelijk en deskundig zijn geholpen! Levering en montage erg netjes! Zeer tevreden

Professionals!

Voor onze nieuwbouwhuis hebben wij de muren, vloeren, inloopkast en nog wat andere werkzaamheden via Tobias (Spijk) laten doen. Uitstekend geholpen, goed meegedacht en door de goede planning -ondanks kerstvakantie- waren wij snel over. Verder ook nog verf geleverd voor onze dakkapel in dezelfde kleur van de muren. Kortom: zeer professioneel en klantgericht! Niet verder zoeken!!!

• Ervaring met: Verf en behang

In één woord: vergaande service

November 2019 waanzinnig mooie shutters aangeschaft en iedere dag is het nog genieten: spelen met het licht, dat een leuk sfeertje geeft in de huiskamer. In begin en laatst- 2 jaar later- wat problemen gehad met de rolgeleiders en alles wederom perfect opgelost door de leverancier. Kortom: het is ons geld dubbel en dwars waard.

• Vestiging Wormerveer, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

goede en kundige behandeling in de winkel en vakkundig gemaakt en opgehangen.

• Vestiging Lelystad, Woninginrichting-Aanhuis.nl

servicegericht

in november zijn wij binnengelopen bij woninginrichting aan huis in Putte. Daar zijn wij uiterst correct en vakkundig te woord gestaan. wat wij ook erg prettig vonden is dat er een professionele styliste aanwezig was. Uiteindelijk hebben wij daar onze raambekleding gekocht die zeer snel geleverd werd en gemonteerd.

• Vestiging Putte-Kapellen, Woninginrichting-Aanhuis.nl

zeer goed!!

in de zaak bij het uitkiezen van pvc en raambekleding, meedenkende verkoopster, en zo ook thuis, nogmaals advies gekregen, en een zeer nette pvc legger en installateurs. Helemaal blij met resultaat!!

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?