Goede hulp in winkel. Vooral het leggen heel netjes gedaan, prima service!
Ik geef geen feedback! We hebben de nodige problemen gehad en Neile weet hier meer van.
Beste Emmy Tichelaar, Ondanks je onvoldoende willen we je toch bedanken voor je feedback. Helaas hebben wij ondanks de vele gesprekken en voorgestelde oplossingen van Meile jullie niet tevreden kunnen maken. Ook wij kunnen helaas niet alles perfect doen en we vinden het jammer dat jullie ons vakmanschap negatief hebben ervaren. We jullie opmerkingen zeker gebruiken om ons proces en levering in de toekomst te verbeteren Met vriendelijke groet, Martiunus Bron BronSnijder Woninginrichting-Aanhuis.nl
gewoon geweldig , goed team !
Super deskundig personeel die ons goed heeft geadviseerd bij het maken van de juiste keuze. In het bijzonder willen wij Tom bedanken! Wij zijn zeer tevreden over deze winkel.
Wij zijn erg goed geholpen bij de bestelling van onze inbouwkast. De kast is zorgvuldig ingemeten en volgens afspraak geleverd.
Goede communicatie- snelle levering- prettig advies- vakkundig- fijne samenwerking
Er wordt een goed en passend advies gegeven aan huis. In de winkel vervolgens de juiste stof kunnen kiezen waar we werden geholpen door vriendelijk personeel. Vervolgens is het plaatsen van onze rolgordijnen ook heel netjes gedaan en ook hier weer vriendelijk personeel.
We zijn erg tevreden en heel blij met de jaloezie.
Ik heb een prettige ervaring. Ik ben voldoende geïnformeerd en ben steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom mijn bestelling. De bezorging vond veel eerder plaats dan gepland De communicatie daarover vraagt wat aandacht. Ik ben blij met mijn raamdecoratie en tevreden over de kwaliteit van het product en de klantvriendelijkheid van het winkelpersoneel.
Vanaf het eerste contact tot en met de uitvoering hebben wi als erg prettig ervaren. De medewerkers waar wij mee van doen hebben gehad hebben kennis van zaken Weten ze het niet dan wordt het uitgezocht Er wordt helder gecommuniceerd Er wordt netjes en schoon gewerkt en er is oog voor de omgeving Al met al een bedrijf wat zeer aan te bevelen is
tussen de lockdown door via een afspraak de vloer uitgezocht voor onze nieuwe keuken. De levertijd was door gebrek aan grondstoffen langer, maar nu hij erin zit zijn we superblij met het resultaat
Plezierig, correct en deskundig
Heel goed en vooral objectief geholpen. Niks was teveel en er werd erg goed meegedacht met onze wensen en budget.
Wij hadden een nieuwbouwwoning gekocht maar nog geen idee hoe wij dit wilde inrichten. Dat het een wow factor moest krijgen was wel duidelijk. Wij hebben de woning experience geboekt en wat een leuke belevenis was dat. Eerst met de styliste het huis doorgenomen waarbij meteen haar ontwerp bekrachtigd werd met de materialen uit de winkel. Ondertussen wonen wij in het huis en het is nog mooier dan verwacht. WAH heeft ons compleet ontzegd en vakmensen ingezet. Super blij met het resultaat en de klantvriendelijkheid. Mocht je nog twijfelen, niet doen: Boeken die woning experience
We zijn erg tevreden met onze aankoop, netjes geregeld en geïnstalleerd.
Na einge tijd in de winkel rond te hebben gekeken geen enkel contact gehad met de verkopers Deze hadden meer oog voor lekaar onderling dan voor de klanten.
Wij hebben een visgraat pvc vloer afgenomen en laten leggen door t Verfhuis. Onze vloer was er voor het leggen erg slecht aan toe. Zij hebben het maanlandschap doen verdwijnen en er een supermooie strakke vloer van gemaakt!
Hallo Eli, Bedankt voor het schrijven van deze prachtige review. Het maakt ons altijd blij om te lezen dat alles na tevredenheid is uitgevoerd. Geniet van jullie prachtige nieuwe vloer. Met vriendelijke groet, Babeth Nijenhuis Aanhuis.nl
prima service, en vriendelijke service monteurs, alleen jammer dat de gordijnen en de deuren van de kast niet direct gemonteerd konden worden.
Hallo Simonides, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Geniet van jullie nieuwe woninginrichting. Met vriendelijke groet, Babeth Nijenhuis Aanhuis.nl
Onze nieuwbouwwoning is geheel voorzien van renovlies en 2 x sauzen, overal vloer egaliseren en PVC leggen en trap gestoffeerd. Keurig werk geleverd!
Wij waren naar binnen gelopen toen het net open was, vriendelijke sfeer en werden netjes geholpen. Gekozen om de vloeren en muren te laten doen door woninginrichting aan huis. Advies was goed en makkelijk contact via mail of telefoon. Ons huis ziet er nu super uit mede dankzij woninginrichting aan huis!
Hallo Saskia, Wat fijn om te lezen dat jullie zo'n goede ervaring hebben met Aanhuis.nl Gouda. Geniet van jullie nieuwe woninginrichting. Met vriendelijke groet, Babeth Nijenhuis Aanhuis.nl
Heel gelukkig met onze nieuwe gordijnen! Wens: natuurlijk, lichtdoorlatend, zacht, vloeiend, fris, mooie lichtfiltering. Dat is allemaal gelukt. Fijne samenwerking, goed advies, steeds alle tijd, prima communicatie, afspraken nagekomen. Ook over de vakkundige montage zeer tevreden. Professionele en klantvriendelijke mensen bij Aanhuis Apeldoorn.
Spontane verkopers met creativiteit, ze denken met je mee, en nemen de tijd voor je.
Netjes en secuur gewerkt
Goed advies. Duidelijk. Ruimte voor eigen inbreng. Goed overleg voor planning wanneer plaatsen. Goede service.
We hebben een kast op maat voor in de woonkamer laten ontwerpen. Je hebt veel keuzes uit materialen maar je bent in de afmetingen niet helemaal vrij. Toch erg tevreden over de gekozen indeling. Op moment van bestelling was ook geen aanbetaling nodig. Na ruime tijd (3 maanden) wachten werd de kast geplaatst in een dag. Erg tevreden met de kast en de service. Na korte tijd van gebruik bleek een soft close lade niet helemaal goed te sluiten en er is meteen aangeboden om erna te laten kijken. Tussentijdse communicatie vonden we wat mager zoals dat de afspraak voor de plaatsing van de kast enkel een keer via een telefonisch gesprek afgesproken is. Geen bevestiging of reminder. De late facturering verbaasde ons.
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?