Heel precies en netjes personeel, alles op tijd

We zijn heel goed geholpen door Aafke. Als ik belde wist men meteen over wie het ging. Afgesproken data zijn aangehouden en alles was netjes afgewerkt en op tijd klaar. Ook dacht men mee over meerdere mogelijkheden.

• Vestiging Emmeloord Rido, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vakkundig en vriendelijk geholpen

Vriendelijke en vakkundige medewerkers die met je meedenken en de tijd voor je nemen bij het uitzoeken en adviseren

• Vestiging Almere, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Goed, duidelijke communicatie, behulpzaam.

Wij zijn bij woninginrichting-aanhuis uitgekomen om dat wij een vloerverwarming ingefreesd wilden hebben. Onze vloer was in slechte staat dus we hebben vaak te horen gekregen dat het niet mogelijk was. Het 'herstellen' van de vloer tot aan het infrezen van de vloerverwarming is allemaal netjes verzorgt. De prijs voor de vloerwarming was ook redelijk.

TOP

Onze ervaring met de adviseurs van woninginrichting aanhuis is in één woord TOP. Er werd met ons meegedacht, prettig samen gewerkt en geen enkele vraag was te gek of teveel. Het resultaat was boven verwachting en het contact meer dan klantvriendelijk en ook gewoon gezellig. Als we weer iets nodig hebben weten we waar we terecht kunnen.

• Vestiging Den Bosch, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Kasten

Prima advies, goed geholpen, snelle levering

Na een uitstekende ervaring met WAH Wormerveer met onze woonkamer, zijn we teruggekomen voor de raamdecoratie van het appartement van onze dochter. Denken mee, geven advies en samen zijn we tot een mooie raamdecoratie gekomen. Levering was na ca. 4 weken, wat een positieve aangename verrassing was.

Goed geholpen

Korte lijnen en snel reactie.

• Vestiging Goes, Woninginrichting-Aanhuis.nl

uitstekende service

Ik was niet tevreden over mijn trapbekleding. Deze bekleding had door de fabrikant nooit als trapbekleding aanbevolen mogen worden want het zag er belabberd uit. Uiteindelijk heeft Woninginrichting aan Huis de beslissing genomen om het gratis te vervangen zonder te wachten op een vertegenwoordiger van de leverancier (want dat liet wel lang op zich wachten). Naderhand belde Erik nog of het allemaal naar tevredenheid was verlopen. Er kan overal iets mis gaan maar de manier waarop het wordt opgelost maakt of je er een trouwe klant bij hebt of juist niet.

• Ervaring met: Specials

Het begon positief, maar voel me nu in de kou staan

In het begin was men heel welwillend en behulpzaam. Ik ben tot de aankoop van 2 rollen behang (van 86,- per rol) overgegaan. Toen ik 1 rol over had, ongeopend en in originele verpakking en kort na aankoop, kon ik deze niet retourneren. WAH gaf aan dat zij zelf niet kunnen retourneren bij de leverancier (Eijffinger) en dat zij daarom mijn rol ook niet retour konden nemen. Ook gaven zij aan dat zij normaal gesproken zelf inmeten en ze dan precies weten hoeveel er nodig is. Dat is bij mij niet eens aangeboden en ik wist niet dat dat kon. Had ik dit vooraf geweten dan had ik eerst 1 rol besteld en mocht ik dan iets tekort komen had ik een tweede bij besteld. Ik vind het schandalig dat zij geen retour nemen, zeker ook omdat Eijffinger op zijn website aangeeft wel retour zendingen aan te nemen. WAH vroeg aan mij of ik niet toch nog een ander muurtje ermee kon behangen. Als dat het geval was geweest mevrouw, dan hadden we dit gesprek al niet hoeven voeren.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Vestiging Lelystad, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Verf en behang

Fijn contact, prettige monteur. Enkel miscommunicatie na inmeten gordijnen waardoor er vertraging was.

• Vestiging Berkel en Rodenrijs, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Vriendelijk, doen wat ze beloven. De gordijnen e hangen prachtig.

In de winkel goed goed geholpen. Mailen altijd netjes terug. De gordijnen zijn prachtig.

Geduldig

Vriendelijke inlevende benadering client

Goede klantervaring

Traprenovatie: Goede informatie over de voortgang van de levering en montage. Vriendelijke vakkundige monteur die netjes werkte en regelmatig overlegde over onze wensen

Zeer goede ervaring

Goed geholpen met de aankoop en een topper met het installeren

• Prijsniveau N.v.t.
  • Ervaring met: N.v.t.

Zeurpieten gaan maar naar de Ikea of Kwantum.

Wij doen al 5 jaar zaken met Aanhuis Villa Arena. Ze hebben ons hele huis ingericht en tot nu toe altijd goed werk werk geleverd. De service van Robert, Gabrielle en Peter is uitstekend en een hoop bedrijven die daar wat van kunnen leren. Ze zijn altijd bereikbaar en zijn altijd bereid problemen op te lossen. Ik lees her en der ook negatieve recensies, maar van ons zal je dat niet horen of lezen. Robert, je bent een topper!

• Vestiging Amsterdam Villa Arena, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Service

Luisterend en vervolgens probleemoplossend, goede klantenservice

• Levertijd N.v.t.
  • Vestiging Hoogeveen, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Super goede communicatie en professioneel

Super goede service, behulpzaam en weten wat je nodig hebt.

prettig

Vriendelijke ontvangst, goed geluisterd naar de wensen en afspraken na gekomen.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Een kast op maat laten maken. De verkoper had enorm veel geduld. Fijne service. Zeker aan te raden.

• Vestiging Ter Aar, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Kasten

Keurige reparatie uitgevoerd aan mijn 20 jaar oude Tapis gelegde parket vloer

De parketteur was netjes op tijd aanwezig en heeft de reparatie ruim binnen de gestelde tijd gerepareerd zonder schade en alles netjes opgeruimd en achter gelaten.

• Advies N.v.t.
  • Service N.v.t.
  • Vakmanschap N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.
  • Prijsniveau N.v.t.
  • Vestiging Mijdrecht, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Prachtige vloer en geweldige service

Bij binnenkomst van oriëntatie gesprek super ontvangen en fijne uitleg gehad. Ook nog hele goede tips gehad zonder dat we al wat gekocht hadden. Daarna contact heel goed en komen afspraken na. Niks is teveel. Op de dag. De mannen die de vloer kwamen en egaliseren deden alles keurig netjes. Toen we nog niet precies wisten waar de televisie kwam hebben ze de plintjes in die hoek los gelaten en toen wij alles zover hadden staan zijn ze de plinten nog vast wezen zetten. In 1 woord was alles geweldig.

• Vestiging N.v.t.
  • Ervaring met: N.v.t.

Top service door geweldige vakmensen

Prettig geholpen in een prachtige winkel. En vervolgens gelegd door vakmensen

• Vestiging Ter Aar, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Heel klantvriendelijk en een goede service

Wij zijn hier heel fijn geholpen voor onze nieuwe raambekleding. Er wordt de tijd voor je genomen, en de medewerkers zijn erg vriendelijk. Ook is de communicatie goed. Zeker een aanrader om hier eens langs te gaan :).

• Ervaring met: Raamdecoratie

Goed advies, meedenken, vriendelijk, tijd genomen

Kwamen in Zoetermeer voor advies en offerte voor trapbekleding/traprenovatie. We werden gastvrij ontvangen voor de afspraak. Er werd ons goed uitgelegd wat het verschil was en de mogelijkheden. Na alles uitgezocht, waarbij we goed advies kregen, te hebben een offerte ontvangen en voor traprenovatie gekozen. Er werd een afspraak gemaakt met Bok Interieur die alles zou komen inmeten en plaatsen. Die heeft alles zeer goed geplaatst, heel precies aan het werk. etc.. Alles netjes schoon gehouden na werkdag en tijdens werk. Heel blij met het eindresultaat. Uiteindelijk ook raamdecoratie uitgezocht in Zoetermeer. Ook weer super geholpen en heel goed advies. Inmiddels hangen de rolgordijnen en jaloezieën. Ook erg blij en tevreden mee.

• Vestiging Zoetermeer, Woninginrichting-Aanhuis.nl

keurig werk geleverd

prima ervaring met dit bedrijf alles in orde zoals afgesproken kan het iedereen aanraden om daar te kopen.

• Ervaring met: Vloeren

Helemaal top!! Goed geholpen en Daan heeft alles netjes gemonteerd.

Prachtige winkel in Purmerend. Heel groot assortiment met leuk personeel.

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?