Prima service, betrokken en kundig. Planning versneld, dus plaarsing 6 weken eerder klaar dan verwacht. Top. Top monteurs, echte vakmannen

• Ervaring met: Deuren

Heel flexibel en snel komt afspraken na

Alle afspraken die gemaakt zijn worden netjes op de afgesproken datum afgehandeld. Meer werk wordt gelijk opgepakt. Wij zijn dan ook zeer tevreden

• Ervaring met: Raamdecoratie

Vriendelijk en deskundig geholpen, met een ruime keuze aan artikelen.

Fijn geholpen en goed advies gekregen. Bijna alles werd op tijd geleverd, en deskundig geplaatst.

• Ervaring met: Kasten

Deskundig en goed advies

Nemen alle tijd voor je. Komen hun afspraken goed na ,bellen gelijk terug als je iets hebt ingesproken. We kregen interieur advies van Maricha ,die goed aansloot op onze wensen .Dacht goed mee over het kleurgebruik in onze woning. Alle raambekleding is keurig opgehangen

• Vestiging Wormerveer, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Veel keus goed advies prijs kwaliteit afspraken nakomen ,vakmensen.

Zoals altijd. Super

• Ervaring met: Deuren

Ruim assortiment, fijne service

Online hadden we een interessante kurkvloer gezien. Binnengelopen bij Woninginrichting-aanhuis.nl in Gouda en daar heel goed geholpen door Marwa. We hebben een nieuwbouwhuis, dus alles moest gebeuren. Op de eerste verdieping hebben we marmoleum gekozen. Een schot in de roos en prachtig gelegd. Toen kwam de kurkvloer (natuurcorq weiss), en dat viel helaas tegen. De vloer bestaat uit planken van 90x30. En toen de leggers ermee bezig waren zijn ze halverwege gestopt. De planken hadden niet dezelfde matheid/glans waardoor een lappendeken ontstond. Samen met de Marwa gekeken hoe we dit konden oplossen. We hebben toen meer planken gekregen zodat we konden sorteren op glans. Helaas zat er ook nog kleurverschil in, waardoor het geen mooi geheel werd. Woninginrichting-aanhuis.nl heeft zonder problemen de vloer terug genomen. We hadden ook voor de hal een kurkvloer, de bruine (chocco). Die had dit probleem overigens niet. We hebben ook de trappen door Woninginrichting-aanhuis.nl laten bekleden, dat is helemaal geworden wat we ervan gehoopt hadden. Twee trappen hebben de stoffeerder van Woninginrichting-aanhuis.nl in 1 dag gedaan! Alles kwam voorgesneden aan en het zit er prachtig op. Tenslotte uit het enorme assortiment ook raambekleding uitgekozen. In de keuken hebben we prachtige luxaflex megaview, en sierlijke inbetweens voor de woonkamer. Woninginrichting-aanhuis.nl en Marwa en Claudia hebben heel goed met ons mee gedacht. En ondanks de tegenvaller met de vloer zijn we zeer tevreden over de dienstverlening en de overige producten.

• Ervaring met: Vloeren

Goed advies en goede service.

Goed advies met uitzoeken. Snelle levering en goede kwaliteit van materiaal en prima montage.

• Vestiging Horst, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Een uitstekend bedrijf.

Een uitstekend bedrijf. Ze nemen tijd voor je, luisteren goed naar je wat je wensen zijn, geven prima advies en een uitstekende service. Ze dringen je ook niets op top.

• Vestiging Heerenveen Bronsnijder, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Specials

goed in advies geven en snel in evt. problemen aanpakken

gedurende het traject kwam er een flinke kink in de kabel, problemen bij vloerverwarming aanleggen, maar dit is op een zeer snelle, goede, manier opgelost door onze adviseur. Zodoende kwam er geen vertraging in ons schema.

• Ervaring met: Vloeren

Goed advies voor onze slaapkamer echt TOP!

We werden goed geholpen en goed advies. Alle kleuren passen goed bij elkaar.

• Vestiging Schiedam, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Verf en behang

Het was top geregeld allemaal!!

Tevreden

Prima advies service en afhandeling. Echt om terug te komen

• Ervaring met: Raamdecoratie

Zeer tevreden over onze aankopen.

Prettige samenwerking

• Ervaring met: Raamdecoratie

Ik ben daar vaste klant want de service is prima en het zijn vakbekwame mensen.

Vriendelijke Medewerker en het antwoord was ook duidelijk

• Ervaring met: Raamdecoratie

Heel klantvriendelijk en meedenkend.

Er is goed met me mee gedacht door Marwa. Ruime sortering in raambekleding en vloeren. Neemt alle tijd om alles door te nemen en te overleggen. Fijn om 1 aanspreekpunt te hebben. Alles is volgens planning verlopen. Heb er een inloopkast, vloer, behang, verf en raambekleding gekocht. Enige minpuntje is dat de wanden niet optimaal geschuurd zijn voor het aanbrengen van het renovlies.

Uitstekende ervaring

Zowel product-matig, als technisch, erg goed begeleid om tot hor-keuzen door het gehele huis te komen. Overeenkomstig besteld en binnen enkele weken geleverd. Het geheel in minder dan een dagdeel zeer vakkundig geplaatst. Zelfs wijzigingen op het laatste moment werden goed opgelost. Een verfraaiing voor de woning.

Volstrekt waardeloos

Woning inrichting aan huis Westpoort In een woord waardeloos ! Wij zouden onze nieuwbouw woning inrichten met behang, gordijnen en jaloezieën van deze zaak. Op aanraden van een kennis zijn we in eerste instantie goed geholpen. De eerste drie afspraken om te komen behangen kwamen ze niet na, uiteindelijk hebben ze de klus niet afgemaakt en hebben we een ander bedrijf het af moeten laten maken. Na herhaaldelijk mail contact van onze kant hebben we het hier bij gelaten. Nu 1,5 jaar verder hadden we garantie op onze jaloezie deze was stuk. Eigenaar Daan houdt deze nu achter onder het mom van een openstaande factuur. Elke andere winkel heeft dezelfde spullen als deze tent. Sla deze alsjeblieft over en koop je spullen ergens anders. Volstrekt waardeloze service, afspraken niet nagekomen, en puntje bij paaltje verduisterde spullen 1,5 na oplevering.

• Vestiging N.v.t.
  • Ervaring met: Verf en behang

Prijs kwaliteit top en snelle afhandeling van de werken.

• Advies N.v.t.
  • Vakmanschap N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.
  • Prijsniveau N.v.t.
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Heel blij met ons mooie zonnescherm

Goed deskundig advies, klantgericht, hartelijk. Levering zonnescherm is prima verlopen. Erg tevreden.

• Ervaring met: Buitenzonwering

Fantastisch!

Vriendelijk en goed geholpen. Zowel Lisa als Tom hebben verstand van zaken en passie voor het vak.

• Vestiging Purmerend, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: N.v.t.

Van A tot Z fantastisch geholpen!

Vanaf ontwerp tot en met de uitvoering tot in de puntjes verzorgd. Vriendelijk ontvangen in een mooie winkel. Danielle stelde goede vragen en luisterde naar onze wensen. Het ontwerp was dan ook heel verrassend en zeker "out of the box" en hebben we helemaal uit laten voeren. Ze werken met erg vriendelijke en vakkundige vaklieden en wij zijn dan ook erg trots op en blij met het eindresultaat.

• Vestiging Nunspeet, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: N.v.t.

Vriendelijk, bekwaam en zorgvuldig.

Vriendelijk, bekwaam en zorgvuldig

• Creativiteit N.v.t.
  • Service N.v.t.
  • Vestiging Purmerend, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Topservice. Duidelijk afspraken mee te maken en denken mee.

Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Denken mee met je over de diverse mogelijkheden en bekijken ook mogelijke alternatieven. Prettig contact met zowel de eigenaren, als ook met het personeel.

• Vestiging Ter Aar, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Buitenzonwering

Zeer professioneel team met goede ideeën.

Vanaf de eerste ontmoeting is er een prettig klantcontact geweest. De bijdrage van het team aan onze denkbeelden ter verwezenlijking van onze wensen hebben wij zeer gewaardeerd. Eventuele problemen worden adequaat opgelost. Wij zijn zeer tevreden met het behaalde resultaat.

• Levertijd N.v.t.
  • Vestiging Nunspeet, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?