Van begin tot eind een hele fijne en professionele samenwerking gehad met een prachtig eindresultaat! Zowel vloerverwarming, vloerbekleding alsook trapbekleding laten leggen. Top!
Goed geslaagd voor vouwgordijnen en tapijt voor de gehele bovenverdieping.
De jongens waren zeer netjes en vakkundig
De kast en het voorwerk, o.a. egaliseren, werd zoals afgesproken via de planning, op tijd uitgevoerd. Het resultaat ziet er prachtig uit en wij zijn hier dan ook zeer tevreden over !
Vlotte en snelle afhandeling
Vriendelijk, denken mee, zeer nette communicatie en vakkundig opgehangen.
offerte gevraagd voor volledige stoffering van nieuwbouw woning. Goed advies en door breed assortiment ook onmiddellijk wasmachinekast en glazen stalen wand aangeschaft. Goede prijsafspraak kunnen maken. Levering van materialen op tijd (muv shutters uit China) en ook montage en plaatsing door uiterst gekwalificeerd personeel. Vriendelijk, netjes en voorkomend.
geweldig goede service zeer deskundig advies goede nazorg
Ik wilde graag hulp bij het kiezen van raambekleding voor ons huis. Er is namelijk véél te kiezen!! Na een goed advies heb ik in twee uurtjes een keus gemaakt en kon de bestelling de deur uit. Ik ben erg tevreden weer naar huis gegaan.
Mooie winkel/showroom. Zeer vriendelijk personeel. En ook de monteur(s) hebben zich van een uitstekende kant laten zien, zeer tevreden.
We hebben onze complete benedenverdieping door BronSnijder Heerenveen laten tekenen en inrichten. De keuze van de materialen en kleuren paste precies met wij ingedachten hadden. Levering zeer goed waarbij de monteurs meedachten! Zeker een aanrader
We hebben nu een mooie vloer met electrische vloerverwarming, gelegd door vakmensen. Marmoleum is wat kwetsbaar dus voorzichtig behandelen maar we zijn heel blij met het resultaat.
Plaatsing van een tussenwand van industriele deur met zijpanelen.
Wat een heerlijk bedrijf. Persoonlijke aandacht en vakmanschap in 1 woord benoemen is lastig maar Uitmuntend is er een mooi woord voor. Vloerverwarming met prachtige visgraat vloer Texas oak laten leggen.. met oog voor details! Snoeren weggewerkt onder de vloer en in de plinten... ronduit super!
Wij waren op zoek naar een inbouwkast. Woninginrichting-aanhuis werd aanbevolen door vrienden van ons en daar zijn we achteraf heel blij mee! De service is goed. Je wordt vriendelijk ontvangen en begeleid bij je aankoop. We waren vooral blij met de installatie. De installateurs werken erg netjes. Gebruiken doeken om alles op te leggen en letten er goed op dat ze niks aan/omstoten. Erg prettig!
Het hele nieuwe kantoor voorzien van raamdecoratie; van advies, inmeten en installatie goed en professioneel geholpen en op de hoogte gehouden.
Wij zijn heel goed geholpen, ze denken bij aan huis goed mee wat passende is bij onze wensen. Communicatie en bereikbaarheid is top. Mooie gordijnrails, mooie gordijnen en een prachtige taatsdeur! Wij zijn heel blij met jullie!
Een mooie winkel . Vriendelijk personeel en zeer goed geholpen. Kom graag weer terug.
Goede voorlichting en het bedrijf is zorgvuldig in het nakomen van afspraken.
Perfecte service en vakmanschap
Van begin tot einde van het proces goede service. Afspraken worden nagekomen. Absoluut aan te raden.
Het was goed
We hebben bij woninginrichting AanHuis in Huizen een PVC vloer, jaloezieën en gordijnen aangeschaft. Het hele proces, van oriënteren tot het ophangen van de gordijnen en leggen van de vloer, verliep heel gemakkelijk en prettig. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en er werd op een prettig manier meegedacht over de verschillende keuzes.
Goedemiddag Patricia, Bedankt voor het schrijven van de review. Erg fijn te vernemen dat jullie tevreden zijn! Veel plezier gewenst met jullie aankopen en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Woninginrichting-Aanhuis.nl
Alles duidelijk en ook alles volgens afsoraak. Goed overleggen mogelijk. Soepel, flexibel aangepast daar waar verzocht. Laminaat ligt er strak bij. Gelegd door professioneel eigen team van de zaak. Kan niet beter.
In de winkel werd er ruim de tijd genomen om ons te adviseren. En toen we wat wilden veranderen was dat geen enkel probleem. Het werk in ons nieuwe huis ging vlot en volgens planning. We zijn erg tevreden met het resultaat.
Goedemiddag, Bedankt voor het schrijven van de review n.a.v. jullie goede ervaring. Veel plezier met jullie aangeschafte producten. Met vriendelijke groet, Team Woninginrichting-Aanhuis.nl
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?