Aanhuis:niets dan lof vanaf aankoop tot leggen van de vloer

Uit ruim assortiment vakkundig geadviseerd door John. Vervolgens heeft Jos de thuissituatie opgemeten en liet duidelijk blijken voor ieder ‘probleem’ een oplossing te zien. Vervolgens is de pvc vloer vakkundig door Mitchell en Quincy gelegd. De mannen hebben met veel enthousiasme een schitterende vloer bij ons gelegd en niets was hun daarbij teveel. Jos heeft daarbij ook nog zijn steentje bijgedragen. Keurig afgewerkt en daardoor een heel fraai eindresultaat.

• Vestiging Zoetermeer, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Fantastisch en compleet geregeld

De ontvangst was probleemoplossend. Aardige mensen en alles was overdacht en voorbereid.

• Vestiging Heerenveen Bronsnijder, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Verrassend bedrijf.

Prima service, mooie producten. Shutters en jaloezieën hangen perfect en probleem wordt direct opgelost. Zeer tevreden.

• Vestiging Stiens, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Goede service, goed kwaliteit en zeer vriendelijke personeel

Wij hebben elektrische vloerverwarming en een nieuwe PVC vloer laten aanleggen door Woning inrichting aan huis Almere. Alles is zeer goed geregeld, goede service, goed kwaliteit en zeer vriendelijk personeel. Wij bevelen iedereen WAH Almere aan.

• Vestiging Almere, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Heel mooie kast op maat

Wat een ontzettend klantvriendelijk bedrijf is door! We werden keurig op de hoogte gehouden dat de levering iets later was dan gepland. Verder sluit de kast mooi aan bij de bestaande. Ook der prijs-kwaliteit is prima in orde. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

• Vestiging Apeldoorn, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Prima geregeld

een trage start door kleine probleempjes maar daarna zeer goed opgepakt en netjes afgemaakt

• Vestiging Lelystad, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Specials

Mooie winkel, kundig personeel

We zijn goed geadviseerd over ons nieuwe behang en de bijbehorende kleuren voor de muren. Het resultaat is prachtig.

• Vestiging Amsterdam Westpoort, Woninginrichting-Aanhuis.nl Westpoort
  • Ervaring met: Verf en behang

Muren geverfd, pvc vloer gelegd en ophangsysteem voor schilderijen.

Alle werkzaamheden zijn perfect gedaan. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Ons huis ziet er weer top uit! Alle afspraken worden nagekomen.

Topservice!

er waren moeilijkheden met een strip, maar zij bleven proberen tot het lukten. Top!

Prettig en klantgericht bedrijf

BronSnijder heeft voor ons de raamdecoratie, zonwerking en het egaliseren van de vloer van onze recreatiewoning verzorgd. Bij het uitzoeken van de raamdecoratie en de zonwering hebben wij goed advies gekregen. De planning van de werkzaamheden werd aangepast o.b.v. onze wensen. De werkzaamheden in de woning zijn naar wens verlopen en alles is netjes achtergelaten. Eén bak van de zonwering kwam beschadigd uit de verpakking, maar dit wordt opgelost. Een verbeterpunt is dat wij na het inmeten geen terugkoppeling hebben ontvangen van eventuele afwijkingen t.o.v. de doorgegeven maten. Hierdoor waren wij in de veronderstelling dat er geen afwijkingen waren. Echter, op één onderdeel viel de factuur hoger uit dan de orderbevestiging. Dit kwam doordat de maat bij één raam groter uitviel. Bij het controleren van de factuur moesten we hier zelf achter komen. Als er na het inmeten een terugkoppeling was gegeven, was dit meteen duidelijk geweest. BronSnijder heeft keurig werk afgeleverd en wij zijn zeer tevreden!

• Vestiging Heerenveen Bronsnijder, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Perfecte service,perfecte communicatie, mooi materiaal

Een paar jaar geleden bij Woninginrichting aan Huis geweest en ook nu weer. Dit keer voor een schuifdeur kast van Allure, voor in de slaapkamer. Met de opgegeven maten én onze wensen tot iets moois gekomen. Uiteindelijk wilde wij een paar maal een aantal aanpassingen en die zijn ook zonder problemen veranderd. Kast werd geleverd en gemonteerd door Allure en alles waanzinnig mooi geworden. Oké, er hangt een prijskaartje aan, maar dan heb je wel iets degelijks en waanzinnig mooi. Kortom, voor een oer degelijke kwaliteit, perfecte service, ga naar Woning Inrichting aan Huis. Vriendelijk, aardig en meedenkend personeel!

Top geadviseerd en geholpen

Wij hebben een hele goede indruk gekregen van woninginrichting aan Huis. We zijn vriendelijk geholpen en goed advies. Ondanks de gecompliceerde opdracht op 2 verschillende adressen is alles prima geregeld en gemonteerd. Wij komen straks terug voor raambekleding voor onze nog nieuw op te leveren woning in januari.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Goede service en perfecte plastsing

Aanvraag voor hordeur en raamhor. Bij inmeten bleek de oude raamhor alleen foutief geplaatst te zijn. Geen enkel probleem, werd direct verholpen en nieuw raamhor werd gecancelled!

• Ervaring met: Specials

Goed en deskundig.

Zie hierboven, aardig en zakendeskundig, nemen er de tijd voor. Erg goede aftersale, zowel na de offerte als na de montage.

• Prijsniveau N.v.t.

Zeer tevreden nette service

Dat ik gewoon tevreden ben met van bestelling tot oplevering

• Ervaring met: Vloeren

Vakmensen in advies en plaatsing

Heel goed geadviseerd voor onze horren op kleur. Het eindresultaat is prachtig. Prima ingemeten en echt specifiek op onze situatie passend gemaakt. Dit bedrijf weer wat service is. En dat alles met een glimlach. We kunnen het bedrijf van harte aanbevelen en neem zeker ook een kijkje in hun prachtige showroom! En alles met een Glimlach!

• Ervaring met: Raamdecoratie

Van advies in de winkel tot eindresultaat thuis:wat een vakmensen!

Vriendelijke en ervaren adviseurs in de winkel en fantastische en snelle vakmensen voor het leggen van de pvc vloer en ophangen van de raamdecoratie. Heel blij met mijn opgeknapte 1e etage. We komen zeker terug voor de raamdecoratie beneden!

• Vestiging Huizen, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Doen wat je beloofd!

De eerste kennismaking verliep al uitstekend. Advies op maat en meedenken aan oplossingen. De aanleg kon plaatsvinden, terwijl we op vakantie zouden zijn. Dan had niemand er last van en konden alle medewerkers gewoon hun werk doen. De benedenetage was door ons leeg opgeleverd, waarna in een week tijd de vloerverwarming werd aangelegd en daarop een prachtige nieuwe PVC vloer. Ook onverwachte problemen met plinten en inloopmatten zijn netjes opgelost. Het geheel oogt netjes afgewerkt, we zijn dik tevreden!

• Vestiging Huizen, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Ontzorgend

Vanaf het ontwerp tot en met de uitvoer was WIH creatief, duidelijk en behulpzaam. Alle afspraken zijn zonder problemen nagekomen.

Vakmensen, compleet, aardig.

Na een zeer uitgebreid advies van een van de Stylistes hebben we gehele inrichting laten verzorgen van PVC vloer tot raambekleding. Afspraken werden steeds netjes nagekomen, ondanks de drukte in de agenda's. Later moest een gordijn worden vermaakt, ook dit wat zo geregeld. ze werken met eigen mensen dus geen zzp-ers erg fijn!

• Vestiging Helmond, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Verf en behang

Zeer tevreden zijn we, top!

De professionaliteit, kwaliteit en vooral de klantgerichtheid is van hoog niveau. Dat is onze ervaring met de vestiging in Ter Aar, waar we onze schuifwand slaapkamerkast en raambekledingen hebben besteld en laten monteren. Alles precies naar wens!

• Assortiment N.v.t.
  • Prijsniveau N.v.t.
  • Vestiging Ter Aar, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Betrouwbare en prettige zaak

Meedenken, goed advies en meedenken met de klant. Prima montage door nette en rustige medewerkers. Precies zoals wij dat graag zien.

• Vestiging Ter Aar, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Uitstekend vakwerk !!

Meer dan tevreden!! Een bedrijf waar je nog een echte klant bent. Alles netjes en zeer vakkundig personeel Geen minpunten

• Vestiging Goes, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Top!

Alles gegaan volgens afspraak. Goede kwaliteit en prettig en kundig personeel.

• Vestiging Stiens, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Kasten

Goed geholpen ook bij pech.

In 2018 betrokken wij onze nieuwe woning in Lelystad. Bij woning inrichting aan huis hebben wij een mooie pvc vloer uit gezocht. Bij twijfel of het wel heelmaal de juiste kleur was konden we stalen mee nemen. De vloer (merk Moduleo) werd vakkundig gelegd. Helaas bleek al snel dat de pvc vloer erg ging glimmen met een erg lelijk uiterlijk als gevolg. Woning inrichting aan huis heeft in de afgelopen jaren meerdere malen pogingen gedaan het probleem op te lossen. Helaas bleek toch dat het probleem in de pvc planken zelf zat. Vervangen bleek de enige optie en ik zocht een andere pvc vloer uit, van een ander merk want dat voelde toch wat fijner en was voor woning inrichting aan huis geen enkel probleem. Woning inrichting aan huis heeft ons goed ondersteund bij dit proces en daar ben ik heel blij mee. Ondanks flink wat pech hebben we nu een prachtige vloer waar we hopelijk jaren mee vooruit kunnen.

• Vestiging Lelystad, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?