Ik ben netjes geholpen en een goede service
Ik ben bij aanhuis in nieuwpoort geweest werd geholpen door petra ze is heel vriendelijk. En heeft mij goed geholpen met de keuze voor kleur rolgordijnen en gordijnen. En mirjam heeft alles netjes en vakkundig ingemeten. En werd netjes op de hoogte gehouden via de mail over mijn bestelde producten. En ook wanneer de monteur langs komt om te plaatsen. Dus kan iedereen aan huis aanbevelen. Dirk den braven nieuwpoort
Onze bestelling ( luxaflex duette) is door 2 vriendelijke monteurs van Aanhuis Maastricht keurig opgehangen. Als extra service hebben ze de ophanging van de oude raamdecoratie van het plafond verwijderd en goed advies gegeven over het zo goed mogelijk wegwerken van het kleurverschil in het plafond dat is ontstaan door de verwijdering.
Onze raambekleding is door Aan Huis prima verzorgd, wij zijn heel tevreden. Deskundig advies in de winkel, prettig contact met de werknemers en uitstekend opgemeten en geplaatst. Een aanrader!
Fijne ervaring, ook de montage was goed verzorgd. After sales prima. Aanrader.
Fijn bedrijf. Klantvriendelijk. Vloer snel en netjes gelegd.
De gordijnen zijn gewassen en bewaard tot de schade aan het plafond was hersteld door derden. Daarna is alles weer vakkundig opgehangen
Mijn gordijnen werden vakkundig opgehangen en ben zeer tevreden.
Super geholpen in de winkel Lizzy nam alle tijd en duidelijke afspraken werden samen op papier gezet. Geen verassingen. En als klapper kwam Lucien, een vakman bij onz over de vloer die in ons geval een prachtige vloer gemaakt heeft. Ik zeg super bedankt voor onze visgraat pvc vloer.
Zeer secuur en netjes gewerkt. Vloer ligt er prachtig in en ook de gordijnen is een feest om naar te kijken en àlles volgens afspraak. Het klopte helemaal
bij ons is in mijn werkkamer de vloerbedekking in drie dagen vervangen door een prachtige visgraat pvc stroken vloer. De meubelen zijn tijdelijk uit de kamer gehaald, de vloerbedekking verwijderd en afgevoerd, de vloer geegaliseerd en de visgraatpvcstroken aangebracht. Daarna zijn de meubels weer teruggeplaatst. Dit alles is zeer vakkundig gebeurd! Wij zijn er erg blij mee. Vooral omdat het mij helpt bij mijn allergie voor huisstof.
Wij kregen gelijk een fijn huiselijk gevoel in Huizen ! Goed advies en uitleg, prettig dat de afspraken goed worden nagekomen en ook de stoffeerders zijn vaklui. Wij genieten nog iedere dag van onze mooie stoffering en prachtige shutters.
De ervaring met aanhuis is verder prima verlopen. Ook de gedane werkzaamheden zijn naar verwachting afgerond. Alleen de communicatie had beter gekund. Vooraf vertellen dat meerdere werkzaamheden door anderen wordt gedaan was wel op zijn plaats geweest. Uiteindelijk is voorzover mogelijk alles wel goed afgerond.
Ik ben goed geadviseerd, de vloer is zeer vakkundig gelegd en ik ben nog nooit zo blij geweest met een vloer!
Zeer tevreden met onze nieuwe raambekleding!! Heel goed geadviseerd door de dames in de winkel en keurig gemaakt en gehangen door het team Aanhuis in Horst!! Erg blij mee!!
Prettig in winkel geholpen met deskundig advies. We hadden trapbekleding, inloopmatten en raambekleding. En goede stoffeerder! Heel blij met eindresultaat
We moesten wel even wachten, maar het resultaat was wel boven verwachting. Goede kwaliteit en goede service.
Als er zoiets bestond als een award voor de winkel met de beste service ooit meegemaakt, dan verdient deze winkel die award! Eric en Jesse (en ook hun interieurontwerpster) weten precies hoe je een klacht écht in de watten legt. Ze denken in alle opzichten mee, zijn enorm klantgericht en klantvriendelijk, geven de beste service, plaatsen en installeren snel en professioneel en bellen achteraf ook nog een of er nog vragen zijn en of alles naar wens was en als kers op de taart sturen ze ook nog een bloemetje om ons te feliciteren met ons nieuwe huis. Wat een topteam!!!
Wij zijn heel goed geholpen door Marwa met het samenstellen van kasten, o.a. een wasmachine- en droger-kast. Zij is heel kundig met het computerprogramma om de kasten samen te stellen en weet goed wat mogelijk is. De uitgebrachte offerte was duidelijk en er waren geen verrassingen achteraf. Wij komen zeker terug als wij weer iets in huis willen aanschaffen.
Wij zijn zeer tevreden met het advies dat we hebben ontvangen. Er werd goed meegedacht over kleuren en materialen die perfect bij elkaar passen, wat helemaal aansloot bij onze eigen wensen. Het resultaat is precies zoals we hadden gehoopt. Ook de levering was snel en efficiënt. Kortom, een uitstekende ervaring!
Het team van Aanhuis Wormverveer is zeer professioneel en zijn echte vak mensen. Het traject van begin tot eind was zeer goed bevallen en de communicatie verliep ook goed. Probleempjes worden snel opgevolgd en opgelost.
Een hele goeie betrouwbare zaak, leuke mensen en waar ze afspraken nakomen. Geeft goed advies en wij zijn zeer tevreden.
In de winkel zijn we zeer prettig geholpen. Snelle inmeet service en bij het monteren kwamen we erachter dat het niet helemaal goed was gegaan met onze bestelling. Er werd een mooie oplossing voor ons gezocht en nadien is de al opgehangen deuttes goed geïnstalleerd.
Komen al enige jaren bij Aan Huis in Wormerveer voor vloeren, kasten, raamdecoratie en deuren. Vakkundig advies, aardig personeel. Calamiteiten, kunnen nu eenmaal voorkomen, worden snel en vakkundig opgelost.
Vier jaar geleden gingen we ons huis verbouwen en hebben we een prachtige vloer laten leggen door jullie. We zijn toen zo warm ontvangen en goed geholpen dat we bij ons nieuwe huis gelijk weer naar jullie zijn gegaan voor een vloer. Communicatie gaat goed, snel en super vriendelijk. Iedereen is enorm flexibel en meedenkend. We hebben weer een prachtige vloer liggen, dank jullie wel!
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?