Goede adviezen, fijne medewerkers. Ben heel blij met resultaat
Woning-Inrichting aan Huis levert kwaliteit en de klant staat centraal. Veel vertrouwen in dit bedrijf!
In coronatijd kwam adviseur Kim bij ons aan huis voor een interieuradvies, klasse! We kregen van haar dan ook een perfect advies, passend bij onze bestaande meubels en de lichtinval in de kamer. Ze nam uitgebreid de tijd om in de vestiging Gouda met ons de juiste keuzes te maken, zowel qua kleuren als bij de raambekleding, het vloerkleed en de hordeur. Helaas deden zich bij de levering van de diverse producten problemen voor. Dit werd echter naar onze volle tevredenheid opgelost. We hebben nu dan ook een woonkamer die er schitterend uit ziet en die helemaal naar onze wens is.
We zijn steeds vriendelijk geholpen, er is deskundig advies gegeven en alles ziet er keurig uit. Losse eindjes zijn netjes weggewerkt. Vóórdat de factuur werd gestuurd, heeft firma Horst eerst geïnformeerd of alles naar wens was.
Horst Totaal is een heel fijne zaak.Je wordt heel fijn, duidelijk geholpen. Men neemt voldoende tijd. Ik kom hier al jaren en hoop er nog jaren te mogen komen.
Een aanrader, vakkundig advies, werkt met vakbekwame mensen.
Geholpen door Judith was erg vriendelijk. Nam de tijd voor ons. Goede offerte. Op tijd geleverd en alles in één keer goed ook zeldzaam vandaag en de dag! Prima geïnstalleerd door deskundige vakman
Beste Carl, Bedankt voor de review. We wensen je veel plezier met de nieuwe raamdecoratie! Met vriendelijke groet, Team Woninginrichting-Aanhuis.nl
In de winkel ben ik goed geholpen. De man die de nieuwe vloerbedekking in mijn slaapkamer kwam leggen kwam op de afgesproken tijd. Hij was aardig, correct, behulpzaam en netjes.
goed geholpen en geadviseerd in de winkel.
Goed geholpen en geadviseerd over de inrichting van ons huis.
Na telefonisch contact over de klacht van onze PVC vloer, is de vloer helemaal naar wens vervangen en ook weer netjes afgewerkt met nieuwe plinten.
Beste Alice, Bedankt voor je review. Erg fijn te lezen dat jouw klacht naar tevredenheid is behandeld en dat je nu kunt genieten van de nieuwe vloer. Graag tot ziens in onze winkel. Met vriendelijke groet, Team Woninginrichting-Aanhuis.nl
We hebben plissés en inbetweens gekocht en we hebben goed advies gekregen. We hebben genoeg tijd gekregen om een juiste beslissing te nemen. We mochten stalen meenemen en thuis is nog iemand geweest en heeft nog gekeken naar de mogelijkheden.
Ik heb mijn vloeren en raambekleding bij Bronsnijder gekocht. Tijdens het uitzoeken ben ik professioneel geholpen door een vriendelijke medewerker. Er is goed meegedacht waardoor ik nu een prachtig huis heb. De afdeling planning heeft mijn bestelling goed ingepland waardoor alles op het door mijn voorkeurs moment kon worden geplaatst. Hierdoor kon ik mijn deadline halen. De monteurs hebben hierna alles (sneller dan verwacht) netjes geplaatst.
Beste Martine, Bedankt voor je review. Wat fijn te lezen dat je tevreden bent over de service en de producten. We wensen je veel plezier met de nieuwe vloer en raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Woninginrichting-Aanhuis.nl
Er worden duidelijke afspraken gemaakt, je weet waar je aan toe bent. Dit zowel voor wat betreft prijs als levering. Prima zaak!
Dit is de tweede keer geweest dat ik mijn huis heb laten aankleden door Bronsnijder uit Stiens. Het bevalt mij uitermate goed omdat net als bij de eerste keer het idee dat ik in mijn hoofd had uiteindelijk volledig is gerealiseerd in de door mij gewenste periode. Bronsnijder werkt met eigen mensen waardoor je ook vaak dezelfde gezichten ziet langskomen. Dit maakt het een en ander meer persoonlijk en plezierig.
Van begin tot eind goed geïnformeerd en ben zeer blij met het eind resultaat.
Zeer meedenkend bedrijf. Vloer kon snel gelegd worden en is heel mooi gelegd.
Goed advies, nemen alle tijd. en een goed eindproduct.
Aandacht voor de klant, heldere offertes, goede afspraken. Erg blij mee!
Ik heb bij Woninginrichting Aan Huis een wandkast en gordijnen op maat laten maken. In de winkel ben ik goed en professioneel geholpen. Ik wist goed wat ik wilde en WIAH speelde daar naadloos op in. Ik heb een compacte huiskamer en wilde vooral een efficiënte wandkast waarin ik al mijn spullen kwijt kon. Dat is gelukt! De kast en gordijnen geven een chique en knusse uitstraling. Het is net alsof ik in een hotelkamer woon!
zeer professioneel geholpen, fijn bedrijf Bakker in Hardinxveld
Mijn huiskamermuur opnieuw laten verven incl. verwarming in een kleur door het 't Verfhuis. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en de uitvoerende schilders hebben prima werk geleverd.
Ons nieuwbouw huis werd 3,5 week eerder opgeleverd. Alles stond plotseling niet meer goed ingepland daardoor. Er is direct goed meegedacht en opnieuw ingepland zodat we ook eerder een ingericht huis hadden. Dat gaf rust, dat er meegedacht wordt en dat er voor alles vakmensen komen. We hebben een prachtig huis gekregen met prachtig strak gesausde plafonds, behang, laminaat, plinten, horren en raambekleding. En dat in een tijd dat er bij andere leveranciers heel veel ook niet goed lukt of afgehandeld wordt! Wat ons betreft Aan Huis inschakelen voor uitstekend advies, planning en vakwerk!
Het gehele proces vanaf oriëntatie, begeleiding en het uitbrengen van de offerte is erg plezierig en professioneel gegaan. Daarbij wordt er een goede prijs / kwaliteit aangeboden en is de montage en (after) service uitstekend!
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?