Vonden het een fijne ervaring vanaf het uitzoeken tot het ophangen. :-)
Een overzichtelijke winkel met fijne enthousiaste verkoopmedewerkers en een mooi uitgebreid assortiment.
Advies is dik in orde, materialen en kleuren worden goed afgestemd. De verkoop heeft echt verstand van zaken. De afspraken die worden gemaakt voor levering en plaatsing worden nagekomen, prima! Een minpuntje: er wordt erg strak gepland waardoor de monteurs aan het eind van de dag werk over hebben, waardoor ze later weer moeten terugkomen. En dat herhaalt zich. Dat is jammer en inefficiënt, ook voor Aan Huis zelf. Maar ik beveel Aan huis Lelystad zonder voorbehoud bij iedereen aan!
Mijn hele appartement door ze laten stofferen. Heel goed advies, snelle levering en goede service!
De ervaring met Woninginrichting aanhuis was positief.
Goede service.
Prettige samenwerking met mensen die hun uiterste best voor je doen en graag de tijd nemen om mee te denken en je te adviseren om het zo soepel mogelijk en naar wens te laten verlopen. We zijn heel erg blij met onze nieuwe vloeren. Ziet er super uit.
Beste Lisa, Wat fijn te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de geboden service. Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe vloer! Graag tot ziens bij Aanhuis! Met vriendelijke groet, Team Woninginrichting-Aanhuis.nl
Snel en vakkundig onze badkamer volledig met PVC bekleed. Het resultaat is prachtig!
Mooi producten om uit te kiezen, goede vriendelijke bediening. De uitvoering verliep volgens planning. Zeer tevreden.
Grote collectie behang, gordijnen, vitrage, vloerkleden etc. Vriendelijk en vakkundig geholpen. Goede service.
Beste Henk, Bedankt voor deze mooie review. Veel plezier gewenst met de nieuwe raamdecoratie. Graag tot ziens in onze winkel. Met vriendelijke groet, Team Woninginrichting-Aanhuis.nl
We hadden een aardiger verkoper (Tom), en een aardige monteur (andere Tom).
De planning klopte precies. Het betrof een renovatie van de slaapkamer. Het inmeten en de voorlichting over mogelijkheden en onmogelijkheden was ook goed. Meedenken over alternatieven en helpen bij het maken van de keuze (vloer, muur, raambedekking, verlichting) heeft mij prima geholpen. De uitvoering was heel netjes en tot in de puntjes verzorgd. In het keuzemenu hieronder kun je niet meerdere items aangeven dus ik noem het maar 'specials'.
Zeer prettige en geïnteresseerde benadering in de winkel en prima advies. Je wordt echt als klant behandeld. De kwaliteit van degenen die de vloer hebben gelegd was heel goed; er werd duidelijk met plezier gewerkt aan het leveren van kwaliteit. Dit gold ook voor het ophangen van de gordijnen.
Beste mevrouw Vierhouten, Bedankt voor het schrijven van de review. Fijn te lezen dat je tevreden bent over de geboden service. We wensen je veel plezier met de nieuwe vloer en gordijnen. Met vriendelijke groet, Team Woninginrichting-Aanhuis.nl
vakkennis, service en geduld op een plaats
We zijn goed geholpen en zeer goed advies gekregen over de producten die we hebben aangeschaft.
Professioneel advies gekregen tijdens het oriënteren. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Uitstekend advies gehad bij het inmeten. Definitieve keuze keurig verwerkt. Snelle levering beloofd, snelle levering gekregen. Installatie zorgvuldig en schoon uitgevoerd en opgeleverd. Ons contactpersoon Tom heeft vanaf onze eerste ontmoeting tot na de oplevering contact met ons gehouden gedurende het hele project. En buiten het feit dat de medewerkers allemaal vakmensen waren, bleken ze ook gewoon zeer vriendelijk.
Beste Andre, Bedankt voor deze mooie review. Fijn te lezen dat je goed geholpen bent en tevreden bent met de producten. We wensen te veel plezier met de nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Woninginrichting-Aanhuis.nl
Ik heb de gordijnen en vloer gekocht bij WAH in Gouda. De dames aldaar zijn super vriendelijk en kundig. Ze hebben alle tijd voor mij genomen. Ik kon maar geen keuze maken voor een vloer en heb uiteindelijk op hun advies, nadat ze naar mijn stijl en voorkeuren hadden geluisterd, een keuze gemaakt. Ben er heel erg blij mee.
Vloer uitgezocht en een paar weken later al gelegd. Denken mee in oplossingen en vloer is goed en vakkundig gelegd
fijn ontvangst, denken mee, kwalitatief goede producten en een bloemetje als bedankje, top.
ingemeten. Plaatsen van de kast is ook goed gedaan. Alles na volle tevredenheid van de klant. Een aanrader.
Beste Jan, Bedankt voor de mooie review. Wat fijn dat je zo tevreden bent! We wensen je veel plezier met de kast op maat. Met vriendelijke groet, Team Woninginrichting-Aanhuis.nl
Goede adviezen, fijne medewerkers. Ben heel blij met resultaat
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?