Snel en corect
Goed product, vakkundige en meedenkende vloerenlegger
Vanaf het begin tot aflevering een fijne ervaring!
Vakmanschap, service en kwaliteit. Zo omschrijven wij Woninginrichting-aanhuis in Huizen. Wij hebben zowel de vloeren en de raamdecoratie bij hen gekocht en wij zijn blij dat we voor het vriendelijke en professionele team van Bas de Jongh hebben gekozen. Ze denken mee en ze komen hun afspraken na.
We zijn goed geholpen en er werd met ons meegedacht
paar keer langs geweest om weer nieuwe stalen op te halen, was geen probleem. Uiteindelijk besloten en goede afspraken gemaakt. Kleinigheidje na het leggen maar werd zonder problemen opgelost.
Aan huis in Zutphen besteedt tijd en aandacht aan de klant . Er wordt goed en eerlijk advies gegeven en vragen worden snel beantwoord. Een klein minpuntje is dat de winkel telefonisch moeilijk bereikbaar is.
Vanaf het begin tot eindresultaat goede ervaring!,
We zijn bij Woninginrichting aan huis langs gegaan voor de gehele aankleding van onze nieuwe woning. We hebben vloeren, schilderwerk en raamdecoratie besteld. Advies over materialen en kleuren was zeer goed. Dit hadden we zelf nooit zo kunnen uitzoeken. Het is wel lastig bepalen wat we wel en niet meenemen in het pakket, omdat de exacte afwerking van een nieuwbouwwoning nog niet bekend is tijdens de bouw. Hierdoor zijn er een aantal zaken niet meegenomen, die achteraf gezien misschien wel meegenomen hadden moeten worden. Dit betreft met name het schilderwerk. Het eindresultaat ziet er toch behoorlijk goed uit. Vloeren en raamdecoratie niks op aan te merken, schilderwerk had wat mij betreft wat netter gekund op sommige plekken. Dit wordt opgelost bij een vervolgopdracht die we van plan zijn te gaan plaatsen.
Vanaf het begin tot het einde goede ervaring
Vanaf het begin tot het eind een goede ervaring.
Verkoop, service, klant kontakt, kennis en kwaliteit plaatsen van kozijn en deur. We kunnen Bronsnijder van harte aanbevelen. Stt.. en niet allemaal naar onze fafo monteur Wiebe vragen...
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?