vakkundig

Wij hebben duettes aangeschaft. Alles is goed en prettig verlopen. Van verkoop, inmeten tot plaatsen. Ik zou het zeker aanbevelen.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Perfecte benadering, advies en oplosssing!

Zie bovenstaand

• Vestiging Spijk, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Kasten

Fijne medewerkers die meedenken.

Fantastisch mooi product !!! Zó ontzettend blij mee...

• Ervaring met: Raamdecoratie

Goede service en communicatie, mooie producten!

Wij zijn erg blij met onze inbouwkasten, stalen deur en raambekleding. Netjes gemonteerd!

Professioneel

Ik kwam binnen om mezelf te oriënteren. Heel snel werd ik prettig geholpen met gevoel voor de wensen en persoonlijke smaak. Resultaat was de complete order. Communicatie is duidelijk en aflevering en montage zijn uitstekend en snel verlopen.

Goed, meedenkend advies

Wat een verademing dat er nog mensen zijn die klantgericht meedenken. Zeer goed advies. Goede service tijdens koop en tijdens het ophangen van mijn gordijnen en rolgordijn

• Ervaring met: Raamdecoratie

In alle opzichten zijn we tevreden. De prijs vonden we erg hoog, toch zijn we akkoord gegaan omdat we heel graag deze kadt wilden hebben en er van uit gaan dat we nu jaren voor uit kunnen

• Ervaring met: Kasten

goed advies, vakwerk en geweldige service

Het adviesgesprek verliep prettig en gaf ons alles wat we nodig hadden om onze keuze te maken. Het uitproberen van twee stalen hielp ons verder. Werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd en de verandering in Ondervloer werd goed opgepakt.

Heel prettig

Open relatie werkt heel aangenaam

Deskundig en klantvriendelijk

We werden door Richard en Jeanne erg vriendelijk en deskundig geholpen. Wij kwamen er voor een pvc vloer en hebben uiteindelijk ook de gordijnen en inloopkast daar gekocht. De werkzaamheden en levering zijn ook goed volgens plan uitgevoerd. Wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

Toppers

Goede advies en meedenkend.

• Ervaring met: Vloeren

Hele vriendelijke medewerkers die met je meedenken en echt de tijd ervoor nemen. Keurige offerte gemaakt. Ook het opmeten en plaatsen is goed en zorgvuldig gedaan. Ik ben heel blij met mijn duettes.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Mijn ervaring met woninginrichting aan huis is heel erg goed

Goed geadviseerd, erg klantvriendelijk, snel bereikbaar als ik contact zocht. Vakkundig personeel.

• Ervaring met: Vloeren

Perfect bedrijf voor totaal woning inrichting en verbouwing met prima advies.

Uiterst vriendelijke ontvangst en alle tijd genomen om ons aan te horen en een heel goed/passend advies te geven. Duidelijke offertes gemaakt en alle afspraken en levertijden goed nagekomen. Als er ergens een klein probleempje voordeed, dan werd het direct opgelost. Wij zijn uiterst tevreden over de beide heren ( Erik en Jesse ) die ons hele project begeleid hebben en zullen dan ook WAH wormerveer bij een ieder aanbevelen. Vloeren, gordijnen en zonwering gedaan.

Top service met Top advies en een Top resultaat

De eerste vloer was voor het appartement van onze dochter. Anja heeft ons geholpen in de winkel, in Amsterdam Villa Arena, en Peter kwam op de locatie inmeten. Ook dat was een leuke ontmoeting en het vakmanschap van Peter was overduidelijk. Het leggen van de vloer werd gedaan door twee uiterst vriendelijke en ook weer vakbekwame vakmannen. Het werk wordt echt heel netjes en goed gedaan. Deze ervaring heeft ons doen besluiten om voor de vloer van de praktijk van mijn moeder weer naar Aanhuis in de Villa Arena te gaan. Die keer heeft Robert ons daar uitstekend geholpen. Anja kwam nog wel even gedag zeggen! Gezellig. De tijd en rust die genomen wordt om tot 'de Vloer' te komen is heel prettig. Ook dit keer hebben we een hele mooie vloer uitgekozen. Bij het inmeten was Peter weer van de partij die dit keer een advies gaf dat ons erg heeft geholpen. Ook dat valt op; er wordt volledig met de klant meegedacht en in het voordeel van de klant. Even plat gezegd; Peter had het ook niet kunnen zeggen, wij zijn leek, en dan had Aanhuis misschien meer kunnen rekenen voor bepaalde werkzaamheden maar Peter kiest duidelijk voor een goede relatie voor de langere termijn. Het leggen werd dit keer door twee andere vakmannen gedaan. Net zo vriendelijk en vakkundig. Het is mooi om te zien dat Aanhuis in ieder geval bij de Villa Arena het hele proces dat begint in de winkel tot aan de oplevering, waarbij alles keurig achtergelaten wordt en je kan genieten van je vloer, zo in de puntjes verzorgt heeft. Daarom complimenten voor het hele team. En niet te vergeten de vriendelijke dames van de 'back office', zo noem ik het maar, Gabriëlle, Gabriëlle ( er zijn er 2) en Pamela. Zij zijn ook meedenkend, vriendelijk met een actiegerichte service die je gewoonweg zelden meer tegenkomt. Maar dus wel bij Aanhuis Villa Arena. Wellicht overbodig om te benadrukken maar wij zijn enthousiast! Aanhuis in de Amsterdam Villa Arena: Een aanrader!

• Vestiging Amsterdam Villa Arena, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Grote aanrader Aanhuis Gouda!

Ik liep Aanhuis Gouda binnen om eens te kijken wat zij precies kunnen leveren voor mijn nieuw gebouwde recreatiehuisje. En uiteindelijk ligt er een mooie pvc vloer, hangen er prachtige vouwgordijnen door het hele huis en luxaflex in de badkamer. En zijn er 8 kasten op maat geplaatst. Ik ben zeer tevreden hoe ik hiermee geholpen ben door Claudia en Marwa. Beiden waren zeer meedenkend en betrokken, en er is werkelijk vakwerk geleverd! Dankjewel dames en ik kan Aanhuis Gouda zeer aanbevelen!

• Vestiging Gouda, Aanhuis.nl

Kwaliteit

Mee denkend. Klantgericht. Door een fout van mijn aannemer moest ik mijn afspraak verzetten. Eerst volgende datum die ik aangaf zat vol maar hebben mij toch tussen door gepakt. Super mooie kast en de monteurs weten wat ze doen. Precies hoe ik het in gedachten had. DANK!

• Ervaring met: Kasten

uitstekende service en vakwerk!

Aan Huis heeft onze nieuwe woning van onder tot boven gestoffeerd. Alle ruimtes zijn behangen en geschilderd, alle houtwerk is geschilderd, vloeren gelegd, plinten aangebracht, 3 grote inbouwkasten geplaatst, zonwering, gordijnen en screens aan de buitenzijde. En Aan Huis heeft ons tevoren goed geholpen bij materiaal- en kleurkeuzes en de verdere inrichting. Het oude huis heeft een complete make-over ondergaan, een geweldige klus! Het resultaat is geweldig. Alles is mooi strak en smaakvol, het oogt fris en modern en de kleuren zijn prachtig. De mensen van Aan Huis zijn vaklui die je om een boodschap kunt sturen. Ze werken keurig en zijn dienstverlenend. En ze denken mee, zodat alle oplossingen werken! Complimenten!

• Ervaring met: Specials

Zeer positief, net zo als de vorige keer.

Vakkundig advies en perfecte montage.

goede uitleg en klantvriendelijk

top team bij aanhuis . goede service en kennis van zaken

Aandacht en vakwerk

We hadden eigenlijk alleen gordijnen nodig maar toch kregen we alle aandacht en tijd. Snelle leveringen en met zorg opgehangen. Top!

Heel erg goed

Maken hele goede afspraken .en doen het mooi zoals afgesproken is. We zijn heel tevreden. .

• Assortiment N.v.t.
  • Vestiging Purmerend, Aanhuis.nl

Prachtig totaalplaatje

We waren spontaan langsgegaan bij Aanhuis Horst en troffen het direct goed. We stelde onze vragen en uiteindelijk hadden we een heel pakket bij Aanhuis samengesteld met raamdecoratie, trapbekleding, plinten én vloeren. Er is een groot assortiment en wij hadden direct een goed gevoel. Wellicht niet het voordeligste, maar een goede service, goed gevoel en kwaliteit is voor ons belangrijker. We zijn erg goed geadviseerd en zo is het een mooi geheel geworden. Vervolgens bij het monteren troffen we het weer goed. Hard werkende, gezellige, zingende mannen die zichtbaar zin in hun werk hadden. Er hing een prettige sfeer. De mannen hebben ook keurig alles gemonteerd, erg blij mee. Bij de gordijnen liep het helaas iets minder voorspoedig. Nadat de levertijd was vertraagd, bleken er ook twee meetfoutjes in de gordijnen te zitten. Dat kan natuurlijk gebeuren, het blijft mensenwerk. Binnen twee weken is alles, echt keurig, opgelost waardoor we dit niet als negatief hebben ervaren. De oplossing was snel én goed. Wij zijn erg tevreden.

• Vestiging Horst, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: N.v.t.

Wat een professionele aanpak.

We zijn heel goed geholpen. De kleur en materiaal keuzes blijken in de praktijk prachtig samen te komen. We genieten iedere dag van ons mooie huis. We zijn geadviseerd voor raam, wand en vloerbekleding.

• Vestiging Horst, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

We zijn erg tevreden over de tijd en persoonlijke aandacht, die er in de winkel genomen wordt, om ons te helpen met het uitzoeken van de juiste produkten. Verder zijn we erg tevreden over de levering van de vloer en jaloezieën.

• Creativiteit N.v.t.
  • Vestiging Leiden, Aanhuis.nl

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?