One stop shopping ontzorgen

Uitstekende ervaring met AanHuis Zoetermeer. Vanaf het allereerste contact wordt er snel geschakeld en is geen moeite teveel om met interieur advies en ideeen te komen (nogmaals dank Kris). Met mooi kleur palet en eyechatcher van speciaal behang is onze woonkamer, hal, trappenhuis zijn we weer helemaal bij de tijd met de vloer, trap, wanden, verfwerk en gordijnen. Alles werd goed afgestemd, alles was op tijd en op tijd af (!!!) en kleine rest punten werden uitstekend hersteld. We zullen ongetwijfeld wel wat duurder uit zijn geweest, maar het was mij het ons meer dan waard. Ik kan Aanhuis Zoetermeer dan ook van harte aanbevelen omdat ik iedereen zo’n fijne ervaring gun.

• Ervaring met: Specials

Klantvriendelijke benadering en opvolging bij de aanschaf van gordijnen en trapbekleding

Goed bereikbare winkel met parkeergelegenheid langs de A73, goed advies bij onze zoektocht naar ecologisch duurzame trapbekleding en gordijnen. Goede opvolging en uitvoering van inmeten en bezorging door vakmensen.

• Vestiging Horst, Aanhuis.nl

Aanhuis staat garant voor Klanttevredenheid en Kwaliteit

Amsterdam Villa Arena Aanhuis heeft de inrichting van ons huis van het begin tot het eind tot in de puntjes verzorgd en uitgevoerd. Vanaf het eerste begin tot en met de oplevering van de laatste werkzaamheden een klantgerichte, persoonlijke en resultaatgerichte aanpak en service. Een luisterend en tegelijkertijd kritisch meedenkend oor tijdens de voorbereidingen mbt de keuzes van onze vloer, de maatwerkkasten, schilderen van de wanden, en de gordijnen. Vervolgens nemen ze de regie van de planning en uitvoering van je over. Je hebt dan één contactpersoon met wie je de planning en voortgang van de diverse werkzaamheden bespreekt, afstemt en aanpast indien nodig. De oplevering van ons appartement is tot 4 keer toe verplaatst. Dat betekende dat onze contactpersoon tot 4x toe in staat is geweest om de Aanhuis planning naadloos aan te passen en af te stemmen op de gewijzigde oplevering. Tijdens de uitvoering komen ze met oplossingsgerichte voorstellen als er zich een situatie voordoet die anders blijkt te zijn dan uitgedacht tijdens de planningsfase. Schilderen ze de wand nog een keer over als ze zelf niet tevreden zijn met het resultaat. Werken ze een vloercontactdoos af in de gelegde vloer totdat het gewenste resultaat is bereikt. Het eindresultaat mag er zijn. Elke dag weer genieten van de prachtige vloer, de fantastische maatwerkkasten, de mooie geschilderde wanden, en dito gordijnen. Dank Amsterdam Villa Arena Aanhuis team voor de fantastische en zeer prettige samenwerking. Dank voor jullie meedenken, het ontzorgen, jullie uitmuntende vakmensen, service en directe persoonlijke aanpak en benadering. Het was een feestje. Jullie verstaan je vak en weten als geen ander wat een klantgerichte aanpak betekent. Chapeau.

• Vestiging Amsterdam Villa Arena, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

ben heel erg tevreden over het resultaat

Vanaf het inmeten tot het ophangen van de jaloezieen liep alles uitstekend. Medewerker was erg professioneel en klantvriendelijk. Ondanks enige vertraging door onvoorziene problemen werd er doorgewerkt zonder hierover te klagen. Hierbij een groot compliment voor deze mijnheer.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Mooie luxaflex, goed geholpen en prima montage.

In de winkel goed geholpen. De keuzemogelijkheden zijn doorgenomen en de werking van de WIFI luxaflex is uitgelegd. Na een aantal weken die nodig zijn voor productie werden de luxaflex gemonteerd. Hele aardige monteur, praatje gemaakt en uitleg gekregen over de app en de werking hiervan. Alles werkt tot volle tevredenheid.

• Creativiteit N.v.t.

Perfecte service

Mooie gordijnen en jaloezieën besteld voor de slaapkamer. Tevens een inzethor. Goed advies van Erik! Wij zijn er heel blij mee.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Goede begeleiding, ervaren personeel, nette en adequate werkers

Bij Woning Inrichting aan Huis word je uitstekend geholpen met het uitzoeken en maken voor keuzes voor de inrichting van je woning. Het personeel dat uiteindelijk het werk gaat uitvoeren werken netjes, overleggen met de klant, werken goed door. Het zijn prima vaklui, ze hebben veel kennis van hun vakgebied. Ook ruimen ze keurig alle materialen weer op. We hebben schilderwerk en behang laten doen en tapijt op de overloop en de open zoldertrap laten leggen.

• Ervaring met: Verf en behang

Mooie en kwalitatieve spullen met tip top service

Meedenken bij het proces, niet te beroerd om aan te passen gedurende installatie en problemen bestaan niet alleen oplossingen. Installateurs zijn super beleefd en werken heel netjes en mega schoon. We willen nooit nog eens verhuizen maar als we het dan toch zouden doen mogen zij onze vloer zeker komen leggen!

• Vestiging Spijk, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Meteen t gevoel bij n adres te zijn die weten waar ze t over hebben en n duidelijk assortiment

Meteen prima indruk. Uiteindelijk gekozen voor twee kasten op maat. Prima resultaat.

• Vestiging Heerenveen Bronsnijder, Aanhuis.nl

Superieur Top

Geweldig advies, muren laten spuiten, vloeren gelegd, raambekleding, alles is perfect gedaan. Vriendelijk personeel, begripvol en geduldig. Vakwerk ten Top. Super tevreden in een hectische periode van verhuizing. Iedereen van, Aan Huis Schiedam enorm bedankt.

• Ervaring met: Raamdecoratie

De actie is perfect verlopen.

Snel na dinsdag 25 april 2023 krijgen uw werkzaamheden een vervolg. De thermische breuk in de grote balkon ruit moet dan volgens afspraak zijn verholpen. Wij houden contact.

Oprechte betrokkenheid!

Tijdens de eerste zomer in ons nieuwe huis merkten we dat er erg veel insecten ons huis in vlogen via de tuindeur. Iedere avond voor het slapen gaan, moesten we op jacht met ons elektrische racket. Dat niet nog een zomer! dachten we. In maart ben ik naar de vestiging in Apeldoorn gegaan met als doel een plissé hordeur bestellen. En dat is gelukt! Wat een fijne mensen werken daar. Er werd heel goed meegedacht en ze nemen alle tijd voor je. Je voelt dat ze iedere klant zo goed mogelijk willen helpen. De meneer die kwam inmeten is zeer kundig en ervaren en weet ook goed te adviseren. De hordeur werd ook snel geleverd en de mannen die het kwamen monteren waren ook erg vriendelijk en kundig. Al met al een hele goede, professionele ervaring. Meteen hetzelfde traject aangegaan voor twee rolhorren voor de bovenverdieping!

• Vestiging Apeldoorn, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

AanHuis komt de afspraken na

We werden goed geadviseerd in de winkel. Alle werkzaamheden die we hebben afgesproken, zijn goed uitgevoerd volgens de planning. De werkzaamheden waren schilderwerk, vloerbedekking leggen, vitrage ophangen, op maat gemaakte kasten en 2 industriële deuren plaatsen. Geen kopzorgen om vakmensen te zoeken en alles is in één hand dus bij vragen, één aanspreekpunt.

• Vestiging Amsterdam Villa Arena, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Kasten

Aanhuis Wormerveer, top geregeld!

Zo blij dat we de verschillende onderdelen (schilder, saus, behang, vloer, inloopkast allure en raambekleding luxaflex) bij Erik van Aanhuis Wormerveer hadden ondergebracht zodat bij afwerkpunten, verandering in planning en gevraagde flexibiliteit altijd maar 1 contactpersoon (Erik) hadden die dit dan weer met onderaannemers en ons tot een goede oplossing bracht. Al met al is (met de nodig herplanning, sorry Erik, door vertraagde oplevering) ons appartement perfect opgeleverd en wonen we inmiddels alweer een paar weekjes en genieten we iedere dag....

• Ervaring met: Vloeren

Goed advies en vakkundige uitvoering

Vooraf goed advies ontvangen. Uitvoering/installatie vakkundig uitgevoerd door vriendelijke installateur.

• Ervaring met: Vloeren

Alles van begin tot het einde goed geregeld!!

Goede vaklui

Hier al eerder een vloer gekocht en in het verleden ook een bed. Prima vakmensen. Een tip. Geef ook voorlichting over voorbereiding van pvc en vloerverwarming. Deze had dus uit gemoeten voor het egaliseren van de vloer. Dit was ons niet verteld. Maar toch nog goed gekomen.

• Vestiging Hoogeveen, Aanhuis.nl

Prima geholpen goed advies

• Creativiteit N.v.t.

Meedenken en ontzorgen

Nog nooit hadden we een nieuwbouwappartement gekocht. En al helemaal niet een appartement dat alleen nog maar op papier bestond en op bijna anderhalf uur rijden van ons oude appartement gebouwd zou gaan worden. Dat was eind 2020 en inmiddels wonen naar volle tevredenheid in ons prachtige appartement met uitzicht over de IJssel en de Noorderhaven. In die tussenliggende jaren hebben we heel veel met het team van AanHuis in Zutphen besproken, besloten en meegemaakt. Ze zijn deskundig, geduldig en waar nodig duidelijk en doortastend. Verlaagd plafond, vloer, wanden, gordijnen, inloop kast en meer allemaal in één hand. Dat is het sterke punt van het team. Met Selma bedenk je wat past en kan. Met Ron en zijn team; René, Jos en anderen is de uitvoering in goede handen. Ook als er tussentijds toch iets anders loopt dan gepland hebben ze een oplossing paraat. Wij bevelen hen van harte aan!

• Vestiging Zutphen, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Kasten

Goede ervaring met Aanhuis en uitstekend vakwerk

Onze woonkamer was aan vernieuwing toe. M.n. verfwerk aan de wanden en plafonds en een nieuwe PVC vloer. Fa Aanhuis in Gouda heeft ons daarbij goed geadviseerd en al het werk is conform afspraken tijdig en uitstekend uitgevoerd door professionele vaklieden.

• Vestiging Gouda, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Een prima bedrijf met veel keuze ,professionele adviezen en montage en een hele goede service.

Marwa heeft ons fantastisch geholpen bij ons uitgebreide wikken en wegen en was professioneel, meedenkend en prettig gedurende het hele proces. Fijne winkel.

• Vestiging Gouda, Aanhuis.nl

Perfecte totaaloplossing

Twee jaar geleden kochten wij een nieuwbouw woning en kwamen na meerdere bezoeken aan diverse winkels uit bij Aanhuis in Spijk. In eerste instantie enkel voor de vloeren en de muren. De verkoper ter plaatse nam alle tijd voor ons en bood ons zelfs kosteloos een styliste aan om ons te helpen met de inrichting. Na diverse bezoeken en goede adviezen heeft het ons doen besluiten de gehele inrichting af te nemen. Aangezien we binnen zes weken de nieuwbouw woning moesten betrekken vonden we het qua planning best spannend. Het uiteindelijke resultaat mag er wezen, en nog een week eerder klaar dan afgesproken! Ook kleine puntjes die we tegen kwamen zijn en worden keurig opgelost. Grote complimenten aan Tobias en het hele team! Wij zijn zeer tevreden met dit bedrijf en bevelen het aan!

• Vestiging Spijk, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Specials

Super bedrijf, vriendelijke mensen, prettige sfeer en kundig.

Super goed bedrijf met vriendelijke, bekwame, behulpzame en meedenkende mensen. Alles wat ze bij ons geleverd en gemaakt hebben was uitstekend.

• Vestiging Leende, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Professioneel advies met prachtig resultaat

Op basis van onze vraag en de mogelijkheden, kregen wij een iets ander advies dan wat wij in ons hoofd hadden. Hierdoor hebben wij een mooier resultaat thuis, dan wij zelf hadden bedacht.

• Ervaring met: Raamdecoratie

vriendelijke sfeer en goed advies en service!

Voor ons nieuwe huis geslaagd voor een PVC vloer en diverse raambekleding. Er is volop keus. Nicole en Lois denken goed mee en dat maakt het kiezen zeker makkelijker. Én...het is heel fijn dat de zaken die je bij Aanhuis koopt ook snel en vakkundig gelegd of gemonteerd worden: een aanspreekpunt dus!

• Vestiging Den Bosch, Aanhuis.nl

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?