Top service!!

De mensen van aanhuis.nl hebben mij echt uit de brand geholpen. Ik had mijn pvc-vloer bij ze gekocht, dat was al een hele fijne service, maar ik had zelf iemand die de vloer zou komen leggen. Die kwam 1,5 week voor de verhuizing vertellen dat hij het niet ging doen. Ik heb in paniek aanhuis.nl gebeld om te vragen of zij nog iemand beschikbaar hadden. Bas ging ermee aan de slag en een uur later belde hij me op dat hij iemand had. Echt ongelofelijk dankbaar hoe ze dit voor mij hebben gefixt. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ze echt top service leveren!

• Vestiging Huizen, Aanhuis.nl

Prachtig resultaat

Leuk geholpen bij Aanhuis BronSnijder in Heerenveen. Het egaliseren en leggen van de pvc vloer en plaatsen van de plinten en deurmat is vakkundig gedaan. Een paar kleine dingetjes werden direct opgelost en we kunnen nu genieten van een prachtige vloer.

• Vestiging Heerenveen Bronsnijder, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Mooie op maat gemaakte kast, blij mee!

De uitleg in de winkel, het opmeten thuis en het plaatsen van de op maat gemaakte kast gebeurde zorgvuldig. Er was iets verkeerd opgemeten, waardoor ik op een onderdeel langer moest wachten. Al met al ben ik tevreden.

• Vestiging Hoorn, Aanhuis.nl

Vakkundig en goed advies

Onze vloer is professioneel en netjes gelegd , Afval wordt meegenomen en zelf nog de stofzuiger erdoor gehaald

• Ervaring met: Vloeren

het was prima. Paul is een goede vakman, zuinig op wezen.

• Vestiging Hoogeveen, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Hier wordt met je meegedacht bij het inrichten van je huis

Fijne winkel waar in alle opzichten goed meegedacht wordt bij het inrichten van de woning. Eerlijk en open advies ook op locatie!

• Vestiging Putte-Kapellen, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Uitstekende vaklui, niets dan lof. Prettig geholpen in de winkel.

Niets aan toe te voegen

Mooie inbouwkast besteld

Ik heb een mooie inbouw kast mogen bestellen bij de verfhuis in leiden. Top service en ben erg tevreden hoe het gegaan is. Bedankt voor de goede service en aandacht!

Geweldig !!

Aangezien ik haast had, werd er goed met mij meegedacht en binnen 4 dagen was mijn slaapkamer weer van een mooi, prachtig gelegd tapijt voorzien. Super fijne en aardige medewerkers, daarom kom ik er ook al meer dan 30 jaar !!

• Ervaring met: Vloeren

Super blij met onze nieuwe vloer!

Super blij met onze nieuwe vloer!

• Ervaring met: Vloeren

Ons appartement is prachtig geworden!

Na het tekenen van een prachtig moodboard al heel lang voordat ons nieuwbouwappartement klaar was, is het plan vorig jaar uitgewerkt! We wilden zo snel mogelijk in ons huis en dat is dankzij de inzet van Aan huis Hoorn gelukt! De kastenleverancier liet het afweten met lange levertijden en verkeerde levering maar ook dat hebben ze uiteindelijk kunnen oplossen! Ze hebben bij ons behang, verf vloer raamdecoratie en kasten gedaan!

• Vestiging Hoorn, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Mooie producten en duidelijke en goede service.

Vriendelijk geholpen en duidelijke afspraken gemaakt, achteraf wilde wij toch nog wat aanpassingen en dat was geen probleem. Heren kwamen terug om dat te realiseren.

• Vestiging Wormerveer, Aanhuis.nl

Prima ervaring

Vloerbedekking in slaapkamer (tapijt) moest worden vervangen. Afspraken keurig nagekomen. Tapijt ligt er prima in. Bij schoonzuigen bleek dat een van de aangebrachte plinten niet was afgekit. Na een telefoontje stond er binnen een half uur iemand om het te fixen. Prima service dus.

• Creativiteit N.v.t.
  • Ervaring met: Vloeren

Goed advies en keurig afgeleverd

Voor herhaling vatbaar.

• Vestiging Arnhem, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Kasten

Zeer plezierig, professioneel en betrouwbaar

Wij hebben ons hele appartement, op de keuken na, laten inrichten door Aanhuis. Vloer, muren, raambekleding, deuren en kasten. Ivona heeft onze wensen heel goed vertaald in een waanzinnige inrichting. De communicatie met zowel Ivona als Zoran hebben wij als zeer prettig ervaren. Afspraken worden nagekomen en er wordt heel goed meegedacht. Wij zijn verrast door de verschillende creatieve oplossingen waar zowel Ivona als Zoran mee kwamen. Wij hadden het zelf nooit zo bedacht. Daarnaast waren ook de mannen van de uitvoering kundig en plezierig om over de vloer te hebben.

• Vestiging Groningen, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Specials

Mooie vloer, snel en vakkundig gelegd

Er werd goed meegedacht in de winkel. Samples mochten op locatie bekeken worden wat zeer fijn was. De vloer werd in overleg op een voor ons zo gunstig mogelijke dag vakkundig gelegd. Wij zijn zeer tevreden en blij met het eindresultaat.

• Vestiging Maassluis, Aanhuis.nl

Goede service en kwaliteit

Blij dat ik bij aanhuis.nl mijn gordijnen heb gekocht. Groot assortiment, goede kwaliteit. Alles wordt opgemeten en netjes opgehangen. Contact na afloop of alles naar wens is.

• Vestiging Huizen, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Geweldig geholpen en fijne service!

Carlijn heeft ons in de winkel super geholpen om tot mooie (kleur)combinaties te komen. Vloeren, verf en behang. Ook bij het monteren fijne en heldere communicatie en service. Alles netjes volgens afspraak.

• Ervaring met: Vloeren

Goed advies en vakkundig uitgevoerd.

Voor de make over van onze woonkamer zijn we heel goed en fijn geholpen door Kelly en Jon. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. We zijn heel blij met het eindresultaat.

• Vestiging Doetinchem, Aanhuis.nl

In één woord geweldig.

We zijn ontzettend tevreden over de pvc vloer, die afgelopen week door Sneek is gelegd. Alles is gelopen volgens afspraak. Vakkundig en vriendelijk personeel.

• Creativiteit N.v.t.
  • Vestiging Sneek, Aanhuis.nl

Uitstekend bedrijf

Alles werd op tijd geleverd. Goede communicatie met de eigenaar. Ze denken met je mee. Niets op aan te merken.

• Vestiging Doetinchem, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Het zijn vakmensen, maar moeten wel afspraken nakomen.

In ons nieuwbouwappartement hebben we de vloer, raamdecoratie, behang en schilderwerk 't Verfhuis uit Leiden laten uitvoeren. Zij hebben het vakkundig uitgevoerd. Levertijden hebben wat tegengewerkt. De onvolkomenheden hebben wat erg lang op zich laten wachten, voordat dit was opgelost. Hadden vaak het idee dat ze ons "project " er tussendoor deden. Steeds een paar uurtjes en weer weg. Vaak gebeld en afspraken gemaakt. Niet alles zijn ze nagekomen. Uiteindelijk is het toch erg mooi geworden.

• Ervaring met: Specials

Prima bedrijf

Vriendelijke ontvangst in de winkel en goed geholpen met uitzoeken vloerbedekking ,en netjes gelegd door Vriendelijke personeel.

Aanrader!

Prima service en kundig personeel. Heel klantgericht, afspraak is afspraak. Wel enigszins aan de prijs.

• Vestiging Purmerend, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Kastenwand op maat laten maken, samen met Karlijn de indeling gemaakt. Heel fijn dat dit zo kon. De kast is prachtig gemaakt, had niet beter kunnen wensen.

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?