Keurig geholpen in de winkel, goed ingemeten ( marmoleum vloer) En heel netjes gelegd door prima vakman met aandacht voor details
Service uitstekend!
Zeer goede voorlichting en service.
Wij hebben pvc vloeren, raambekleding, vloerbedekking en een inbouwkast laten plaatsen en zijn heel blij met het mooie resultaat. Vakmensen, vriendelijk en servicegericht. Niet goedkoop maar wel goede kwaliteit.
Super fijn bedrijf . Onze vloer gekocht incl het leggen , raambekleding op maat laten maken en behang uitgezocht . Super service en zo fijn dat de professionals met je meedenken .
Goede service , we slagen bijna altijd
De vloeren van mijn gangetjes en trappen leggen met marmoleum is uitstekend gedaan. Het zit er mooi en stevig op. Vakwerk voor zover ik dat kan beoordelen. Hij heeft flink doorgewerkt en lange dagen gemaakt. Jammer was dat de traptree-neuzen die ik bij jullie besteld had niet meer geleverd werden. Die moet je dan eigenlijk niet aanbieden vind ik. Een andere oplossing was duurder maar staat ook erg mooi. Van de winkel binnenlopen voor advies tot de gelegde vloer kostte maar een paar maanden.
In de winkel in Voorhout hangt een prettige sfeer. Je wordt er leuk geholpen door Martijn. Hij denkt met je mee en omdat er zoveel keus is kan hij veel ideeën laten zien. Onze vloeren in het hele huis zijn door hem gelegd en het ziet top uit. Voor ons het vertrouwde adres, waar je met een gerust hart de sleutel af kunt geven om vervolgens zelf op vakantie te gaat en als je terugkomt ligt er een prachtige vloer.
Zeer vakundige uitleg en goede levering en uitvoering.
De bestelling omvatte raamdecoratie, kast op maat en rolhorren. Omdat er sprake was van een verhuizing op korte termijn, was enige creativiteit qua levering en plaatsing van belang. Hier is goed op ingespeeld.
Hordeur gewonnen via een like en deel actie op Facebook, super leuke actie! Werd direct gebeld voor een inmeet afspraak, waarna ze de hordeur kwamen inmeten. Ondertussen is hij geplaatst, en we zijn er super blij mee! Dank voor de & snelle service!!
Ons eerste contact was met Selma Boya en al direct heel plezierig. Selma heeft ons van een prima en deskundig advies voorzien met de keuzen van onze vloeren. Aanvullend een uitstekend contact gehad met Ron de Jong die eea is komen opmeten en alle gemaakte afspraken stipt nakwam en zorgdroeg voor een deskundige begeleiding van de door AanHuis gelegde vloeren. Kortweg: zeer tevreden over het contact en het uiteindelijke eindresultaat!!
Goed geholpen door Tom en montage ook perfect
Ik ben erg fijn geholpen, hoefde me nergens zorgen om te maken. Alles werd geregeld. Ik was 1x langs de winkel gegaan voor wat vragen, en de mensen in de winkel wisten meteen over welk huis het ging en konden meteen gedetailleerd antwoord geven, wat erg fijn is! De vloer ligt er nu netjes in en is zeer comfortabel! De vloerverwarming alleen nog niet kunnen uittesten door het warme weer ;)
Van af het moment dat je de prachtige showroom binnen wandelt wordt je heel vriendelijk ontvangen en geholpen. Er wordt meegedacht in wat het beste/mooiste is in de situatie van de klant. De op maat gemaakte offerte binnen no-time in huis en indien akkoord wordt er met enige regelmaat contact met je opgenomen over de stand van zaken, op de dag van levering/plaatsing werd er contact met ons opgenomen of alles naar wens gaat of is gegaan.
Bij Aanhuis hebben wij vinyl vloerbedekking aangeschaft en laten leggen en dat is ons uitstekend bevallen. Vanaf de aankoop tot de oplevering is het hele proces foutloos verlopen. In de winkel zijn we goed geadviseerd, het inmeten en opstellen van de begroting volgden snel, de uitvoering verliep al even rap en werd tot in de details voortreffelijk afgewerkt. De servicebereidheid van de medewerkers valt zeker ook te prijzen.
Wij zijn zeer tevreden met onze mooie nieuwe vloer en gordijnen. En blij met het persoonlijke contact in de winkel en de vriendelijkheid van alle medewerkers van het Verfhuis!
Goed advies waardoor het maken van keuzes makkelijker was. Er werd meegedacht; bovendien konden we altijd op korte termijn weer een afspraak in de winkel maken als we nog iets wilde weten of iets extra's bestellen. Ook het personeel dat alles kwam installeren was zeer prettig en vakkundig.
De mannen van aan huis Uden hebben bij ons heel mooi werk geleverd met het leggen van een prachtige PVC vloer op onze tegelvloer, zij zijn: * zeer vriendelijk en netjes * zeer vakkundig * met oog voor detail * oplossingsgericht * veel technisch en creatieve input Het resultaat is heel mooi geworden, mannen nogmaals zeer bedankt! Bas en Mirjam
Prima advies gekregen over welke horren bij ons passen. Goed ingemeten en snel besteld en geïnstalleerd. Zeer tevreden
Wat een fijne winkel met een top service. Raymond en Linda nemen de tijd voor je om je te adviseren. De winkel verzorgt je gehele aankleding van je huis, van raambekleding, vloer, muren, deuren etc ruime keuze. Wij zijn geslaagd met onze vloer. Van offerte tot bestellen en plaatsen van de vloer. Helemaal top geregeld. De vloer is heel proffesioneel, keurig en snel gelegd. Bedankt, we zijn meer dan 100% tevreden.
Het product is prima ook keurige montage. Met de aanbetaling en facturering werd veel haast gemaakt wat niet echt prettig overkomt
top
Wij zijn verschillende maken in de winkel geweest voor gordijnen, horren, rolgordijnen. Altijd goed geholpen.
Dit bedrijf is er voor de klant, zowel in de winkel, bij het opmeten als bij de installatie.
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?