Een prettige ervaring met snelle service

Er wordt meegedacht in mogelijkheden. Onze nieuwe vloer is door hun ingemeten en vlot geleverd. Erg tevreden over de communicatie.

• Vestiging Sneek, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Een zeer tevreden klant! Met zeer goede service.

Fijn geholpen. Kastdeuren op maat laten maken en vakkundig geplaatst. Heel blij mee.

• Vestiging Leiden, Aanhuis.nl

geweldig

Mijn ervaring met Aanhuis.nl was alleen maar positief. Vanaf de eerste keer dat ik advies nodig had, nam men de tijd om mijn wensen aan te horen en dit te om te zetten naar een mooi plaatje. De gordijnen hangen prachtig. De vloermat is ook heel mooi. Dikke pluim voor jullie deskundigheid.

• Vestiging Horst, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Prettig contact en goede service

Achteraf hadden we iets graag toch wat anders gewild. Dat is kosteloos aangepast. Super!

• Vestiging Heerenveen Bronsnijder, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Betrokken, inventief, vakkundig en heel plezierig

We stonden voor een enorme uitdaging, gordijnen + rails te vinden voor een heel groot schuin raam waarvan de hoogste hoek wel 8 meter was. Aafke en Miranda gaven het niet op en vonden uiteindelijk een leverancier die een motor kon leveren die sterk genoeg was. Top! Verder hebben ze vakkundig diverse PVC-vloeren gelegd. Altijd "positief", dat is zo heerlijk!

• Vestiging Emmeloord Rido, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Zeer tevreden over service en kwaliteit

Na onze verbouwing wilden wij onze woning inrichten met producten van goede kwaliteit. Bij het binnenlopen van de winkel kregen wij zeer veel inspiratie én werden wij vlot en vakkundig geholpen. Wij hebben uiteindelijk bijna ons volledige interieur (vloeren, trappen én raamdecoratie) besteld. Alles verliep volgens afspraak en de communicatie met de medewerkster was zeer goed en snel. Wij zullen aanhuis zeker aanbevelen aan anderen .

• Vestiging Gouda, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Super blij met onze nieuwe vloer.alles ging volgens afspraak.we hadden dit een half jaar van te voren gepland en alles ging zoals gepland.super strak.wij raden dit een ieder aan.van a tot z alles klopt

• Vestiging Lelystad, Aanhuis.nl

Top service

We hebben een pvc vloer gekocht bij aan huis. Zeer fijn geholpen door Errol aanhuis Arnhem. Oude vloer er zelf uitgehaald, voordat de nieuwe vloer erin kon moest het eerst geëgaliseerd worden 5 dagen drogen daarna werdt de vloer gelegd en de plinten geplaatst ze werken netjes en ruimen alles weer netjes op zeer tevreden met het resultaat

• Ervaring met: Vloeren

Inspiratie en ontzorging in één hand

We wilden ont zorgt worden voor de inrichting van ons appartement. Hierbij hebben de interieurstyliste van Aanhuis.nl om advies gevraagd. Uiteindelijk is het combineren van kleuren en materialen uitstekend op elkaar afgestemd. Ook de kwaliteit van gebruikte materialen, die Aanhuis.nl heeft geleverd, is goed bevallen. Nu zijn alle elementen, zoals vloer, muren, raamdecoratie en inbouwkasten tot een mooi geheel gevormd. Enige aandachtspunten zijn wel de planning en exacte uitvoering, maar waar gewerkt wordt vallen spaanders. Hoe dan een en ander wordt opgelost is belangrijk en daar is niets op aan te merken. Goed gedaan, bedankt.

• Vestiging Lelystad, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Specials

prima zaak!

Ik ben blij met al mijn nieuwe aankopen. Het advies, de levering van alle producten en de service waren uitstekend!

• Ervaring met: N.v.t.

Goede begeleiding aankoop kast op maat

Bij de selectie van de kast en onderzoeken mogelijkheden goede begeleiding gehad. Daarna nette montage door professionele monteur. Erg tevreden met het resultaat!

• Vestiging Purmerend, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Kasten

Goede en snelle levering en plaatsing

• Ervaring met: Deuren

Goed contact en goede bereikbaarheid omtrent afspraken

Zie boven. En keurig op tijd. Volgens monteur moet er nog iets gebeuren. Hordeur loopt te snel van de geleider af (is scheef, zei de monteur). Daar wil ik graag een afspraak over maken.

• Vestiging Wormerveer, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Deuren

Goed geholpen in de winkel en professionele vakmensen

Nieuwe visgraat pvc vloer besteld. Helemaal top geplaatst. Advies in de winkel ook top. Volgende bestelling alweer geplaatst. Raamdecoratie en gordijnen.

• Vestiging Wormerveer, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Tevreden over het aandacht en correctheid in het leveren

Perfect maar duur

• Ervaring met: Kasten

Klantvriendelijk

Goed geholpen, en vriendelijk personeel.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Prijsniveau N.v.t.
  • Vestiging Schiedam, Aanhuis.nl

Keurig geplaatst en geleverd

Goed advies

• Vestiging Schiedam, Aanhuis.nl

Een dikke tien

Wat een geweldige service bij Woninginrichting Aanhuis. Enorm fijn geholpen met het uitzoeken van de aankleding voor mijn huis door Tom, Lisa en Saul. Inmiddels is alles ingericht en aangekleed door de medewerkers. Ik kom thuis in een heel fijn en rustig huis. Een dikke tien voor alle mensen die dit voor mij hebben mogelijk gemaakt.

• Vestiging Purmerend, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: N.v.t.

Hordeur is geplaatst en ik ben er erg blij mee. Service is goed en vriendelijk. Kwaliteit is goed. Een tevreden klant.

• Ervaring met: Specials

Super!

In de winkel zijn wij zeer goed geholpen. Montage Team zeer netjes gewerkt!

• Ervaring met: Raamdecoratie

Erg blij met het resultaat en de service!

Wij wilden graag een totale metamorfose van onze woonkamer en daarom hebben we een moodboard laten maken bij woninginrichting aan huis in Hoorn. We waren blij verrast en hebben deze dan ook gebruikt voor onze nieuwe woonkamer. Het uiteindelijke resultaat is in één woord fantastisch, we zijn heel erg blij met onze nieuwe woonkamer! Ontzettend bedankt voor jullie hulp, de gesprekken en de service! En vooral niet te vergeten jullie inzet om het probleem van de gordijnen op te lossen! Nogmaals erg bedankt!

• Vestiging Hoorn, Aanhuis.nl

Helemaal goed geholpen

De matten zijn heel netje op maat gesneden

• Vestiging Nunspeet, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Top kwaliteit en goede afspraken

Prima afhandeling zeer professionele stoffeerder al met zeer tevreden. Goede prijs en kwaliteit

• Vestiging Emmeloord Rido, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Perfect geleverd en opgehangen.

Voldoende keus, en uitstekende service aan huis met ophangen en inmeten.

• Vestiging Nunspeet, Aanhuis.nl

Zeer klantvriendelijk en correct

Wij zijn zeer tevreden over het hele proces. Van uitzoeken tot het uitvoeren van de opdracht.

• Vestiging Sneek, Aanhuis.nl

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?