Vaaf het moment dat wij binnen kwamen voelde we ons welkom. We werden zeer vriendelijk geholpen . Binnen 1 week werd onze raambekleding ingemeten en 2 weken later geplaatst. Heel erg tevreden over de vakkundige manier van werken. Van harte aanbevolen!
Beste Carla, bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Fijn om te lezen dat jullie je gelijk welkom voelen bij onze vestiging in Purmerend. Geniet van jullie mooie nieuwe raambekleding. Team Aanhuis.nl
werd prima geholpen, gordijnen ook prachtig afgehangen met verschillende praktische tips. heel blij mee
Prettig zaken doen met mensen die verstand van hun vak hebben, goed advies geven en luisteren naar de wens en eis van de klant. Alles was goed geregeld, vlotte levering. Installatie adequaat gedaan. Vriendelijk personeel waar de klant nog koning is. Zeer tevreden over de aankoop! Dank
Zie boven
We werden in de winkel geholpen door Erik. Met een goed advies kwamen we al snel op een vloer uit waar we erg blij van werden. Daar horen natuurlijk ook plinten bij, die maken het helemaal af. Een nieuw behangetje op de muren, en onze nieuwe inrichting was uitgezocht. Het wachten op de vloerenleggers duurde niet lang. Ze waren er al vroeg, en gingen in een vlot tempo aan de slag. Zeer goed op elkaar ingewerkt, deze vakmannen zijn echt een Topteam! Het is supermooi gelegd en heel mooi afgewerkt. Wij zijn in ieder geval blij dat wij voor Aanhuis hebben gekozen. Ze zijn van begin tot eind goed in wat ze doen!
Wij waren op zoek naar een wandkast. Uiteindelijk is het een kast op maat van Allure geworden. Het ontwerp is een aantal keren aangepast. De verkoper heeft alle tijd genomen en advies gegeven naar alle tevredenheid. De afspraken zijn nagekomen.
Geweldig geadviseerd bij de aanschaf van onze raambekleding, horren en industriële deur. Ze staan ook voor je klaar als er achteraf een probleempje ontstaat, prima opgelost. Wij zijn heel blij met de duettes en vitrage, prachtige kwaliteit.
Uitstekende kwaliteit materialen en zeer professionele legservice. Korte wachttijd.
Goed advies, inmeten met overleg evenals het plaatsen en monteren
Perfect geholpen door Sander en Roelie van Aan Huis Schiedam! Prettig gesprek om te bepalen wat we wilden, daarna alles keurig ingemeten en vervolgens heel netjes en kundig geplaatst!
Het is gegaan zoals beloofd, keurig netjes en professioneel
Deskundige en vriendelijke service. Hoge kwaliteit. Kom ik altijd terug.
Een PVC vloer die na een tijdje echt niet mooi meer was. Door de gebruikte ondervloer was het PVC ernstig gaan bobbelen. Het is door Aanhuis beoordeeld, opgepakt en keurig opgelost. Hulde!
Vanaf start beleefd en gevoel van welkom in de showroom. Vriendelijke benadering zonder druk. Men adviseert en geeft mogelijkheden aan met toelichting. Ook bij afronding koop en montage rustig gevoel gehouden. Je wordt ook keurig op de hoogte gehouden van de bestelling en controleert erna of je tevreden bent. Kortom goed gevoel en raadt hen aan als je rustig, vriendelijk en beleefd geholpen wilt worden.
Montage van het meubel is vlot en in overleg verlopen. Zeer rustige en vriendelijke monteur. Netjes gewerkt.
Gewoon een super service en vakmensen is voor iedereen aan te raden. Komen hun afspraken altijd na en zijn super vriendelijk. Ps zijn eigenlijk 10 sterren waard.
wij kwamen toevallig binnenwandelen op zoek naar andere raamdecoratie. Vriendelijke ontvangst, gelijk leuke nuttige toelichting en stalen meegekregen om thuis de kleuren te bekijken. Lang verhaal kort, 4 weken later is de raamdecoratie gemonteerd en ziet het er fantastisch uit.
Vandaag zijn onze overgordijnen opgehangen. Ze maken de kamer helemaal af. Om tot de goed keuze te komen hebben we hulp gehad van heel vriendelijke en kundig mensen uit de winkel. Ze dachten met je mee en gaven goed advies. Brachten ook dingen naar boven waar wij zelf niet aan hadden gedacht. Ook de jongens die de gordijnen brachten en op hingen waren vriendelijk. Ze werkten netjes ( zelfs met boren vond je niets),waren beleeft en vriendelijk. De winkel zelf is heel overzichtelijk met ruime keuze in vloeren, gordijnen en veel meer. Echt een aanrader.
Wij hebben een interieurontwerp voor ons nieuwe appartement door de medewerkster van Aanhuis.nl Lelystad laten doen. In dit ontwerp en in de gekozen materialen, herkennen wij onszelf helemaal. Ook fijn dat het laagdrempelig is. De uitvoering door Aanhuis is super gedaan. Vakwerk, heel zorgvuldig. Het is heel fijn communiceren. Wauw, wat is het mooi geworden!
Wat een fijne service en goed advies. Hier gordijnen en houten vloer gekocht. Prachtig geworden, vakkundige en snelle levering en top service. Geen slechte punten!
Na een aantal prijsopgaves te hebben aangevraagd voor ca 60m2 PVC visgraad, hebben we gekozen om de opdracht aan Aanhuis te geven. Reden: eigen monteurs, goede uitleg en prima service bij het stellen van een aantal "maar als" vragen. Het bleek een goede keuze. Gezien onze krappe planning was het belangrijk dat iedereen zich aan de afspraken hield, en dat is bij Aanhuis zeker het geval. Monteurs zijn vriendelijk, werken precies, en denken mee. Nogmaals bedankt, we zijn erg tevreden!
Zorgvuldig opgemeten en netjes en schoon opgeleverd. Goede kwaliteit van materialen.
Goed telefonisch kontakt, duidelijke afspraken, vakwerk en aardige mensen over de vloer. Dank jullie wel.
Na een slechte ervaring bij Leenbakker hebben we prachtige gordijnen laten maken bij aanhuis.nl. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het resultaat is precies zoals we ons voor hadden gesteld!
Bij het uitzoeken van zonwering ben ik naar volle tevredenheid geadviseerd door een vriendelijke medewerker. Ook zijn mijn huiskamer en keuken geschilderd en enorm opgeknapt. Een fijne winkel waar ik zeker vaker zal komen.
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?