Personeel in de winkel echt waanzinnig goed!

De klant vriendelijkheid is een dikke 10

• Ervaring met: Raamdecoratie

Zeer professioneel en leuk geholpen door Tom.

Tom heeft mij heel goed geholpen met alle raamdecoratie. Heel positief en zou dit bedrijf zeker aanraden aan iedereen, alles wordt tot in de puntjes geregeld.

Meedenkend

Prettige samenwerking

• Vestiging Arnhem, Aanhuis.nl

Geweldig!

Advies is bijzonder goed en gericht. Deskundigheid is groot. Zeer vriendelijk en hartelijk welkom. De mooiste verf en wat een keuze. Verslavend die kleuren! Een aanrader!

• Vestiging Arnhem, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Verf en behang

Topservice

Zeer blij met onze vloer die wij hier hebben aangeschaft. Vanaf het moment van binnen kijken in de winkel tot de daadwerkelijke legging van de vloer, altijd een goed gevoel gehad. Professionele mensen die het vak verstaan. Goede communicatie. Zeer blij dat de vloerenleggers tijd hadden om een kast en de koelkast terug op de plek te zetten. Voor een volgend project zullen we hier weer aankloppen.

• Creativiteit N.v.t.
  • Vestiging Zwolle, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Correct, vriendelijk en uitstekende dienstverlening

Toevallig aanbeland bij Aanhuis Zoetermeer. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen bij het kiezen en kopen van een schuifdeur. Afhandeling van inmeten tot aan plaatsing naar volle tevredenheid verlopen, inclusief prijscorrectie n.a.v. het inmeten.

• Vestiging Zoetermeer, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Deuren

Het juiste advies.

Het juiste advies met het laminaat, lamellen en behang. Het is prachtig geworden! De kleurencombinaties zijn perfect!

Helemaal naar verwachting!

Bij de keuze voor een nieuwe PVC vloer deskundig advies gekregen, tips voor kleur en materiaal, goede ideeën gekregen met betrekking tot combineren met kleur wanden. Het hele proces van kiezen, tot na het leggen goede begeleiding ervaren. De mannen voor het leggen van de vloer werkten netjes en gaven uitleg waar nodig, kortom erg tevreden!

Keurig personeel

Fijn geholpen alles was perfect aardige mensen wij zijn erg tevreden.dank jullie wel Luuk en Eef Hogendoorn jullie krijgen van ons 10+

• Ervaring met: Vloeren

De monteurs van aanhuis hebben uitstekend werk verricht

Nieuwe electrische gordijnrails en motoren besteld, samen met een rolgordijn. Tijdens het voortraject werden al onze vragen goed beantwoord en onduidelijkheden werden opgelost na een bezoek aan de winkel. De installatie van de nieuwe apparatuur door twee monteurs van Aanhuis werd zorgvuldig, efficient en vakkundig uitgevoerd.

• Vestiging Zutphen, Aanhuis.nl

altijd tevreden!

Wij komen snel weer langs voor een tv wand en kast opmaat voor de kleine slaapkamer.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Een zaak met passie en vertrouwen

Bij de eerste ontmoeting, in dit geval Marije, het gevoel dat je een klant bent. Prima uitleg over, in ons geval de shutters, en gelijk een scherpe prijs neergezet. Iets vertraging met de levering waar wij keurig van op de hoogte werden gesteld. Ook de betaling geheel achteraf en geen gezeur met aanbetaling. Ook de firma "Blend" heeft keurig werk afgeleverd. Een aanranding om bij aanhuis te shoppen.

• Vestiging Utrecht Zuid, Aanhuis.nl

Goede producten en uitstekende service

Goede producten en uitstekende service

Goede begeleiding

In het huis wat ik gekocht had, moest veel gebeuren, binnen twee maanden. De tijd om te gaan shoppen had ik niet. Door toeval kwam ik kijken bij Aanhuis in Gieten. Samen met mijn buurvrouw kwamen we aan de praat met Swanny en al gauw lag er van alles op tafel. Er werd goed geluisterd en geadviseerd. Het heeft geresulteerd dat ik verf, pvc vloer, laminaat, gordijnen en in betweens. Kwaliteit qua materialen heeft mij verrast, alles op 1 plek, geregeld. Het heeft veel stress weggenomen en ik kan het iedereen aanraden.

• Vestiging Gieten, Aanhuis.nl

Fantastische Service, van A tot Z

Wij zijn enorm tevreden over alles.

• Ervaring met: Vloeren

Een prima winkel met een uitstekende dienstverlening.

De Aanhuis.nl vestiging in Purmerend is een fijne winkel waar u prima terecht kunt voor uw totale wooninrichting. In het hele proces van aankoop tot en met de levering wordt een uitstekende service verleend. De afspraken worden keurig nagekomen en ook na levering wordt er contact opgenomen om te vragen of alles naar wens is. Uitstekend.

Goed en duidelijk

Fijn geholpen door Donny, kwaliteit vinden wij belangrijk ook een goed gevoel.

• Vestiging Zoetermeer, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Aan het hele team van Aanhuis, Afgezien van de verwarring tussen Verfhuis of Aanhuis :-) - Iedereen is super behulpzaam en we zijn erg tevreden over de kwaliteit van de vloer en de kwaliteit van de plaatsing. Speciale dank ook aan Henny voor het geweldige werk! Met vriendelijke groeten Tim en Kay Lennon

Uitstekende service

Via Wim Mos een pvc vloer en plinten laten plaatsen. Heel tevreden, zowel over de advisering als ook over de uiteindelijke plaatsing. Super blij met het resultaat.

• Vestiging Den Haag, Aanhuis.nl

Goede service en kwaliteit

In de winkel werden we goed geholpen bij het uitzoeken van behang en verf. De communicatie over de offerte verliep ook prettig. En de muren zijn perfect behangen en geverfd. Aanrader dus!

• Ervaring met: Verf en behang

Zo klantvriendelijk en behulpzaam, van mij een 10+++

Zo klantvriendelijk en behulpzaam, van mij een 10+++

• Prijsniveau N.v.t.
  • Ervaring met: Raamdecoratie

geweldig, afspraken worden nagekomen en zijn oplossingsgericht, vaklui

Op korte termijn hadden wij een verhuizing te doen. Naar 't Verfhuis gegaan en besproken wat we wilden. Ondanks dat het allemaal kort dag was, hebben ze hun best gedaan om onze wensen te realiseren. Van planning tot uitvoering, de regie hadden zij volledig in handen. Wanneer er iets tussendoor kwam, werd de planning aangepast met de afgesproken eind datum in het achterhoofd. De kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden mag er wezen. Wij zijn heel erg tevreden. Uiteraard zijn er nog altijd kleine herstel werkzaamheden te doen, maar ook daar is alle aandacht voor. Dave en al het andere personeel, bedankt voor alle goede zorgen. Jullie waren voor ons goud waard.

• Ervaring met: Specials

Werden goed geholpen. Vriendelijk en goed advies.

• Creativiteit N.v.t.
  • Service N.v.t.
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Personeel heeft veel ervaring en werken heel netjes.

Ruimen alles weer netjes op als ze klaar zijn.

• Vestiging Emmeloord Rido, Aanhuis.nl

Zeer positief

Er moest isolerende vitrage opgehangen worden in een 19e eeuws grachtenpand. De ramen zijn allemaal scheef, maar de gordijnen hangen keurig recht. Dat is vakwerk. In de winkel werden we goed geholpen en het ophangen van de gordijnen ging snel en rustig. We zijn uiterst tevreden.

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?