Monteurs zijn 3 keer geweest voor plaatsing Rail. Tijdens opmeten werd er gezegd dat er niet een Rail van deze lengte uit één stuk bestond, wat later door de monteur bevestigd werd, dat dit wel bestond. Wij hebben na 3 werkdagen de offerte betaald, nooit een officiële rekening ontvangen, maar er werd wel een herinnering naar ons adres gestuurd, dat de nota niet betaald hadden. Dit bedoelen Wij met communicatie binnen jullie bedrijf, dit hebben wij als storend ondervonden.
Onze vloer is door een deskundige vakman gelegd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
We hebben een marmoleumvloer laten leggen via AanHuis. In de showroom hebben we verschillende stalen kunnen bekijken en advies gekregen. Het duurde vrij lang voordat de stoffeerder langskwam om op te meten maar uiteindelijk is het heel mooi gelegd. Het contact met de stoffeerder was prettig en het resultaat was het wachten waard.
Heel fijn en goed advies gehad. In oplossingen gedacht voor ons "probleem " met de raamdecoratie.
Voor een onze nieuwbouw woning waren wij op zoek naar vrijwel de totale aankleding van de woning. De start bij aanhuis verliep wat rommelig, maar nadat Louise het overnam kwam er een advies uit dat helemaal aan onze wensen voldeed. We konden dit prima zien in de tekening die ze voor ons had gemaakt Tijdens de uitvoering nam Selma het van Louise over ivm zwangerschapsverlof. Het schilderwerk en de kasten op maat zijn erg mooi geworden. De vloeren en de plinten verliepen wat moeizaam, maar uiteindelijk is alles netjes opgelost. Het eindresultaat mag er dan ook wezen, we zijn erg blij in onze nieuwe woning.
Goed geadviseerd Pvc erg mooi gelegd We komen graag terug
Wij zijn goed begeleid bij het uitzoeken van de spullen en er wordt tijd voor je genomen. Producten zijn van hoge kwaliteit en het vakmanschap met het plaatsen mag er ook zijn. Kortom, top bedrijf!
Er waren wat kleine problemen die goed opgelost werden!
Nadat wij een prachtige kast van Allure vorig jaar hebben besteld is vandaag onze trap en overloop opnieuw bekleed en wat zijn we blij! René was een fijne man om over te vloer te hebben en heeft prachtig werk geleverd. In de winkel en aan de telefoon ook altijd fijn geholpen, je voelt je erg welkom en absoluut geen nummer. Ik kan jullie van harte aanbevelen! Wij blijven absoluut klant want zo tevreden zijn wij nog niet eerder geweest!
Fijn geholpen bij het uitzoeken en degene die heeft bevestigd ook goed.
Gordijnen en rolgordijnen zijn prachtig gemaakt en passen perfect. Behang+sauswerkzaamheden na wat hindernissen (grotendeels buiten de schuld van “Aan-huis” om overigens) ook heel mooi geworden.
Goed geholpen bij het maken van keuzes en alle zorgen uit handen genomen bij het uitvoeren daarvan. Enorme aanrader!
In de winkel werd door Marcel ruim de tijd genomen om alle mogelijkheden te bespreken en te bekijken. We hebben vakkundig advies gekregen over wat in ons huis het mooiste en ook meest praktisch zou zijn. Er is een ruime keuze uit mooie producten. Er is alle flexibiliteit voor aanpassingen en ze zijn altijd goed bereikbaar zowel telefonisch als via de mail. Ook het ophangen van de gordijnen, shutter en jaloezieën gebeurde zeer netjes en vakkundig. We zijn heel blij met het prachtige resultaat.
In de winkel super geholpen, alles in goed overleg en de werknemer die de trap heeft bekleed werkte keurig en zeer precies. Super tevreden!
Samen met een styliste gekeken naar de mogelijkheden voor een update van mijn interieur. Samen met de verkoopster de deal gesloten. Afspreken zijn helder en duidelijk. Ook montage werd keurig gedaan. Zeer tevreden
In de showroom prettige ontvangst en gedegen onderzoek naar woonsituatie, voordat vloerbekleding en raambekleding werd uitgezocht. Meedenken over kleuren en materialen. Plaatsen van vloerbekleding en raambekleding, na gedegen inmeten, helemaal naar wens. Een aanrader! Hilda Terpstra Krommenie
Na eerdere positieve ervaringen voor raambekleding wederom Aanhuis Zwolle / Horst totaal bezocht. Maar dit keer voor advies en realisatie van twee traprenovaties. We hebben een ontspannen gesprek met mw Horst en komen in de veelheid aan keuzemogelijkheden al vrij snel tot een aansprekende oplossing. Prachtig en degelijk tapijt met ondervloer in een passende kleurstelling bij de bestaande muren. En dat voor een keurige prijs. Goede voorlichting geeft duidelijke verwachtingen. De realisatie door Rik en Ian verliep netjes en vakkundig. Complimenten! Geen gesmeer met lijm en ook het afval is na afloop keurig meegenomen. Klein verbeterpuntje ligt wellicht in het tijdig maken van een inmeetafspraak, dat gaf wat stress op het laatste moment. Hartelijk dank voor alles en van harte aanbevolen!
Voor onze nieuwbouwwoning hebben de medewerkers van ‘t Verfhuis bijna al het binnenwerk gedaan. Muren schilderen, vloeren leggen en het plafond stucen. Dit verliep heel soepel, communicatie was top en de kwaliteit van het werk is uitstekend. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat.
Prachtig bedrijf, fijne medewerkers die goed met je meedenken en het vakkundig monteren. Heel blij met de raamdecoratie, nu nog wachten op m'n kasten :)
Word goed geluisterd naar mijn wensen. E.v.t.klachten worden zeer serieus genomen .. wacht nog op actie I.z.mijn P.V.C.vloer.
Vriendelijke service en rustig meegedacht tot laatste moment van mijn maatwerkkast. Extra optie op mijn verzoek voor stopper op de deur werd ook uitgezocht. Fantastisch dat de maker ook nog voor het allermooiste ging! Dat maakte het echt af.
Als ik mijn hele huis moest doen dan wist ik het wel. Van vloer tot zolderraam bekleden … inbouwkasten . Heerlijk om daar je woning mee Op te pimpen naar hotelchique -stoer of juist kak strak. Ze hebben het allemaal! Je kijkt je ogen uit en dan wordt je ook nog eens super geholpen door mensen die met je meedenken en met oplossingen komen waar jezelf even niet aan denkt of dat daar een product voor is dat daarvoor perfect past. Ik kan nog wel even doorgaan ,maar je moet daar gewoon kijken het zien en voelen. Succes met de keuzestress !
We hebben gekozen voor een degelijke wasmachine combi, waarbij de apparaten, verhoogd, naast elkaar staan. Bukken is dan niet meer nodig. Daaronder zijn twee uitschuifplateus, waarop de wasmand geplaatst kan worden. Daaronder twee diepe laden met veel ruimte voor bv wasmiddelen, schoonmaak spullen. En ruimte voor handdoeken etc
Wij zijn heel blij dat we onze pvc vloer bij Aanhuis hebben besteld en door hen hebben laten leggen. We zijn door het hele proces heel goed geholpen door het vakkundige personeel. Zowel in de winkel, als de mannen die de vloer hebben gelegd. Ook is de service top! Dat is wat ik zelf heel belangrijk vind. We hadden 2 planken die vervangen moesten worden van onze gelijmde pvc vloer en dat is heel vakkundig en op een hele fijne manier opgelost. Heel blij met Aanhuis!
Super geholpen, snel geleverd en erg netjes bevestigd
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?