Wij zijn in Goude geweest en geholpen door Marwa. Samen zijn we tot een geweldig resultaat gekomen. Marwa is ruim denkend, goed bereikbaar, vriendelijk. En de monteurs van Allure hebben keurig werk geleverd. Netjes gewerkt, met zorg. Er was een kleine beschadiging, dat is binnen 7 dagen opgelost.
Persoonlijk en betrokken
Alles wat ik verwacht, zo is het gegaan, perfect!!
Ik was zelf erg in twijfel over de vloer omdat ik het nog al een groot bedrag vond, zeker in combinatie met de raambekleding. Toch na veel gesprekken en kijken zijn we tot een mooi bedrag gekomen en is het totaal plaatje nu zoals ik zou willen.
Goede kwaliteit, aardige mensen en vakkundige mensen die het komen plaatsen.
Na een fantastische ervaring vorig jaar, hebben we dit jaar nieuwe gordijnen in de woonkamer laten maken en plaatsen. Ons huis heeft een speciale sfeer en het was geweldig om uit zoveel stof te kunnen kiezen zodat we de perfecte match konden vinden. Super kundige vakmensen en enorm vriendelijk. Een echte aanrader!!!
Komen afspraken na, alles keurig en optijd geregeld!
Goed meegedacht bij onze keuzes. Mooie producten geleverd!
Mooi gedaan vloer gelegd 20m2 binnen 4 uur. Zijn zeer vakundig alles in overleg nette afwerking. Na afloop ruimen alles op en geven advies voor de behandeling van de vloer.
begripvol vriendelijk en adequaat
Ruim 1 jaar geleden hebben we in onze slaapkamer vloerbedekking uitgezocht en laten leggen door van Loenen. Was echt prachtig en ook mooi gelegd. Maar na verloop van tijd kwamen er steeds meer draadjes vanaf. Heel veel draadjes. Contact opgenomen met van Loenen en er kwam iemand van de fabrikant. Die zag ook dat dit niet goed was. Om een lang verhaal kort te maken. Meneer van Loenen heeft alles geregeld. Ondanks dat hij er met de fabrikant niet helemaal uitkwam. De vloerbedekking werd weggehaald en afgevoerd. En er is nieuwe vloerbedekking gelegd. En deze is goed. We zijn er blij mee. Echt een Top service.
Slechte ervaring met de gang van zaken rond het kopen van de taatsdeur Ik denk dat weinig kennis het probleem is Taatsdeur bij Aan huis een heel stuk duurder uit door allerlei dingen die erbij moesten. Grote afwijkingen bij de deur plm 24 cm ( vind ik onacceptabel) Stucwerk niet netjes Nu een prachtige deur bij Gers gekocht en de service is daar echt top Mensen denken met je mee en komen met goede oplossingen.
Beste heer en mevrouw Schaft, Dank voor uw feedback; wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Na de verkoop evalueren wij altijd ter plaatse hetgeen overeengekomen is. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Het spijt ons te horen dat er teleurstelling is ontstaan na ons huisbezoek vanwege ter plaatse vastgestelde beperkingen. In dergelijke gevallen verstrekken wij een nieuw advies, waarvan de kosten variëren afhankelijk van technische en esthetische overwegingen, zowel bij oplevering als op de lange termijn. Wij begrijpen dat deze situatie wellicht ongemak heeft veroorzaakt en willen benadrukken dat wij, indien van toepassing, volledig meewerken aan de annulering van delen van een opdracht, zoals u heeft ervaren. Uw opmerking over de vergelijking tussen de Inspire industriële deuren en die van Gers vinden wij echter niet geheel terecht, aangezien het hier om twee volledig verschillende typen deuren gaat. We betreuren het dat uw ervaring met ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, maar kunnen de door u gegeven beoordeling niet volledig onderschrijven. Ondanks deze onfortuinlijke situatie, hopen wij dat u desondanks veel woongenot zult ervaren met de gerepareerde vloer, de nieuwe kleur van de wanden, de entreemat en de industriële deuropstelling van onze collega. Met vriendelijke groet, Aanhuis.nl Mijdrecht
Was een erg fijne ervaring om hier geholpen te worden en de plaatsing van onze nieuwe vloerbedekking was perfect
Goed geadviseerd. Snel afspraken kunnen maken. De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Fijne vakkundige mensen. Heel prettig in de omgang.
Wij zijn zeer deskundig geholpen , vloeren liggen prachtig ,
In de showroom hebben we een goed advies gekregen met wat de mogelijkheden zijn om onze bestaande eikenvloer op te knappen. Om te kijken wat de mogelijkheden zijn, zijn er thuis op de vloer twee proefopstellingen gemaakt om te kijken wat dit op de vloer doet. N.a.v. hier gekozen wat we willen en de vloer is vervolgens goed opgeknapt!
Prettig geholpen. Goede voorlichting.
De service, het meedenken, enz enz, het was in 1 woord geweldig en ik zal jullie bij een ieder aanprijzen.
We had a very good experience. Errol and his colleagues were kind, patience and they helped us to chose the right colors for paitning our house. the painter did a good job, left everything clean and the delivery time was even earlier than agreed. we are very happy customers! we defintly recommend them! and the shop in Arnhem worths a visit too.
Hi, Ik wilde even de tijd nemen om mijn ervaring te delen over de gordijnen die ik onlangs bij Aannhuis locatie Maassluis heb gekocht. Vanaf het begin was de hulp die ik kreeg bij het kiezen van de juiste gordijnen en voornamelijk de bijpassende kleur echt super geweest. Het is best lastig om de perfecte match te vinden, maar dankzij hen heb ik nu gordijnen die prachtig staan in mijn appartement. De kwaliteit van de gordijnen is uitstekend en ik ben blij met mijn aankoop. Graag wil ik het team bedanken voor de geweldige ondersteuning.
Zeer goed advies en deskundige installatie van nieuwe gordijnen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel die net dat beetje extra doen en meedenken. Uitgebreid assortiment met gewoon goede spullen. Terecht een begrip in Leiden e.o.
Goed advies waarbij ruim de tijd wordt genomen. Levertijd volgens afspraak. Service prima.
Goed advies en prima uitgevoerd.
Mijn ervaring met dit bedrijf is uitstekend. Vooral het plaatsen. Er was een foutje ingeslopen maar werd zonder problemen opgelost. Erg vriendelijke vakmensen in dienst. Daar mag je trots op zijn. Vriendelijk en rustig. Kortom Zeer goed
Onlangs 2 raam plisserolhor van Deje. Bij het inmeten, door Aanhuis zelf, is een foutje gemaakt en zonder probleem zijn er uiteindelijk 2 nieuwe geleverd. Waar maakt je dit nog mee? Echt service gericht en een goede reden om mijn volgende aankopen ook daar te doen.
Beste Erik, Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat jullie zo tevreden zijn over Aanhuis. Wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Babeth
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?