Laden reviews...
38 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een positieve kijk op de advisering, de planning en de uitvoering. Klanten waarderen het vriendelijke personeel en de heldere communicatie gedurende het traject. Het eindresultaat voldoet aan de verwachtingen en de service wordt als zeer prettig ervaren.
Ik zocht gordijnennvoor mijn caravan. Mooie gordijnstof gekozen en uitstekend gemaakt, alleen om aan dd goede "runnertjes" te komen was een uitdaging. Na intensief zoeken is John uiteindelijk geslaagd. Ze moesten uit Zwitserland komen. John heeft ze keurig opgehangen, wijn zijn er heel blij mee. Mijn volgende aankopen zijn zeker bij "Aanhuis" Doetinchem.
Doetinchem, Aanhuis.nl
7 June 2025
Tineke Wenselaar
Doetinchem
Zowel het tapijt als de gordijnen laten verzorgen door Aanhuis.
Apeldoorn, Aanhuis.nl
7 June 2025
Christa
Apeldoorn
De gordijn rails hangen perfect met alle bochten, echt vakwerk.
Heleen
Lelystad
Ik werd prettig geholpen en goed geadviseerd, snelle levering en keurig opgehangen.
Emmeloord Rido, Aanhuis.nl
Gerda
Vollenhove
Ook de "nazorg" was prima. Monteur vond dat er te veel speling was tussen de 2 kastdeuren. Zijn zojuist vervangen, helemaal.prima
Kasten
Marcel
Wormer
Vorig jaar besloot ik een groot deel van mijn appartement op te knappen. Bij Aanhuis voelde het direct goed, ik kreeg goede adviezen, er werd me me mee gedacht, ze stemden alles op elkaar af en regelden alles wat ik niet zelf kon regelen. Het team functioneerde echt als team, mensen in de winkel, schilders, timmerman, elektricien en vloerenlegger. Ik kon alles met een gerust hart aan hen overlaten. Hieronder kan ik maar een van de zaken die gedaan werden aangeven maar ze hebben de vloeren, deuren, wanden, kast en raamdecoratie (voor een deel) verzorgd. De beoordeling geldt het geheel.
Gouda, Aanhuis.nl
Verf en behang
5 June 2025
Elly
Gouda
Ik woon in een rijksmomument. Erg gaaf, maar het heeft ook wat uitdagingen. Eén van die uitdagingen was raambekleding. Wat anderen (en ik was al overal geweest …) niet voor elkaar kregen, lukte aanhuis wel. Ze dachten mee en het eindresultaat is perfect. Heel erg blij mee. Eindelijk passende raambekleding voor mijn appartement.
Enschede, Aanhuis.nl
27 May 2025
M. Kuiper
Deventer
Prettig geholpen en uitstekende service en produkten
Mijdrecht, Aanhuis.nl
27 May 2025
Paul
Abcoude
Zeer goede voorlichting met keuze in de winkel. Installeren van aangekochte producten is naar onze tevredenheid afgerond.
25 May 2025
Jan
Leiden
Aanhuis heeft vloerverwarming en een PVC-vloer aangelegd. De uitvoerende personen waren vriendelijk, kundig en punctueel. Aanhuis heeft de vloer geëgaliseerd en de PVC-vloer gelegd. EasyWarm heeft de vloerverwarming ingefreesd en geïnstalleerd. Het was misschien niet de goedkoopste (altijd lastig om dit te bepalen), maar ik ben zeer tevreden met het resultaat.
Jos Sesing
Lelystad
Fijn personeel dat goed meedenkt met uitzoeken. De onderlinge communicatie kan beter en terugbellen is wel gewenst. De trap mooi gestoffeerd, vakwerk!
Stefanie
Leiderdorp
Ik ben niet zo van de reviews maar voor aanhuis.nl filiaal Wijk bij Duurstede (Emmerik wonen en slapen BV) maak ik graag een uitzondering. Wat een verademing is de wijze waarop je hier geholpen wordt. Natuurlijk..........omzet is belangrijk maar je voelt binnen dit filiaal dat de kernopgave is om het de klant naar de zin te maken. Tijd speelt geen rol (althans zo voelt het). Er wordt een binnenhuisarchitect geregeld voor een uurtje om zo kleuren af te stemmen op de gekozen vloer, gordijnen etc... De (telefonische) bereikbaarheid, maar vooral ook beschikbaarheid is voortreffelijk. Wie ook treft binnen dit filiaal.......... je gaat met een tevreden gevoel de deur uit. En niet te vergeten de mannen die de vloeren komen leggen. Vakbekwaam, uiterst vriendelijk en de tijd nemend om zaken uit te leggen. Emmerik wonen en slapen BV begrijpt dat forse uitgaven gepaard moeten gaan met uitstekende kwaliteit. Daarnaast heb ik het vertrouwen dat ook in de toekomst zaken worden opgelost en vragen worden beantwoord mocht daar behoefte aan zijn. Communicatie, vertrouwen en kwaliteit zijn begrippen waar het bij Aanhuis wijk bij Duurstede absoluut niet aan ontbreekt. Complimenten aan het hele team van aanhuis wijk bij Duurstede/Van Emmerik wonen & slapen BV.
Wijk bij Duurstede, Aanhuis.nl
Theo
Houten
Er zijn 10 PVC planken vervangen. Het resultaat is schitterend en de werkplek is keurig netjes achtergelaten. We zijn heel blij met het resultaat.
Nieuwpoort, Aanhuis.nl
23 May 2025
Wouter
Nieuwpoort
Prettig contact, deskundig advies, klantvriendelijk, behulpzaam
Stiens, Aanhuis.nl
21 May 2025
Marjolijn Burggraaf
LEEUWARDEN
Mijn ervaring met Aanhuis.nl was heel goed. Als ik in één woord Aanhuis positief kan beschrijven dan is het "Beschikbaarheid". Dit komt omdat ik goed contact heb gehad met Maja en Stella en oom wederzijds. Via Wattsapp en de mail bleef de communicatie helder, waardoor ik geen moment twijfelde aan ze. Wat ook zeer belangrijk is als je een dure vloer komt leggen. Dan is de service buiten het product ook zeer cruciaal. Maja en Stella bedankt voor jullie service! Ik ga er het beste van maken in mijn nieuwe huis.
Maassluis, Aanhuis.nl
Henk
Mgr. W.M. Bekkerslaan 24
Alles is prima verlopen
Doetinchem, Aanhuis.nl
Miriam Hulshof
Keijenborg
Op een zaterdag een nieuwe pvc vloer uitgezocht. Goede begeleiding en vriendelijk personeel. Binnen een week werd er ingemeten. Daarna afspraak ingepland. Op maandag is de vloer geëgaliseerd en dinsdag en woensdag is de vloer gelegd en afgewerkt. Dit is perfect gedaan door Kevin. Super tevreden en blij mee. We kunnen weer jaren voort met deze mooie pvc vloer
Alblasserdam, Aanhuis.nl
Brenda
Barendrecht
Inloopkast uiteindelijk sneller geleverd dan de verwachte 12 weken en keurig geplaatst. Erg blij mee, het is prijzig maar zeer de moeite waard!
Kasten
Janneke
Wormer
Bij ons is marmoleum gelgd in keuken en gang. We zijn er heel blij mee. Vakwerk geleverd en vriendelijke mensen, van de winkel tot en met de marmoleumlegger. Dank!
Apeldoorn, Aanhuis.nl
Anke
Apeldoorn
Erik heeft ons super geholpen met het uitzoeken van een PVC vloer. Hij heeft ook perfect advies gegeven en zijn nu heel blij met onze nieuwe vloer. Ik beveel Aanhuis en daarbij Erik zeker aan.
Ashley
Volendam
Goed geadviseerd, rustig niet opdringerig. Fijne communicatie. Net werk afgeleverd.
Nunspeet, Aanhuis.nl
15 May 2025
Pieter
Ermelo
Plezierige en eerlijke communicatie. Vakwerk en oog voor kwaliteit. Komen afspraken na.
14 May 2025
Ronald Pruijssen
Dronten
In de winkel ben ik goed geholpen met uitkiezen van behang, gordijnen en vloer. Het contact verloopt snel en prettig. Het plaatsen van behang, raambekleding en vloer is vakkundig gedaan. Goede bereikbaarheid voor vragen.
9 May 2025
Joan Dool
Voorschoten
Super bedrijf, met fijne communicatie. Wij hebben onze pvc vloer in ons huis laten leggen door Rido. Het ontbreekt aan niks, even een belletje voordat ze eraan komen is vanzelfsprekend. Bedankt Rido. We komen graag terug bij jullie!!
Emmeloord Rido, Aanhuis.nl
8 May 2025
Familie Westerhof
Kampen
Van uitzoeken van de vloer tot en met de installatie en oplevering alles prima geregeld. Volgens afspraak en met nodige vakmanschap.
7 May 2025
Koert
Lelystad
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat!
Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?
Wijnkamp 3
7471 CA Goor