Dhr. Mos is zeer servicegericht en denkt met je mee. Niets is hem teveel om de klant ten dienste te zijn. Draagt alternatieven aan als eerste keus te duur blijkt te zijn. De kwaliteit van de producten is prima. Ik zal Mos Wonen zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Ik ben heel goed geholpen bij het uitzoeken van een pvc vloer voor in mijn kapsalon. Veel uitleg gekregen over het materiaal en verschillende kwaliteiten. Eerst had ik zelf een kleur gekozen maar nog wat twijfels. Wim Mos, creatief als hij is gaf mij al snel de juiste kleur voor mijn salon. De vloer is snel en vakkundig gelegd, en voor een mooie prijs Mijn klanten zijn ook zeer enthousiast. En ik zelf natuurlijk ook. Blij dat ik de winkel van Wim Mos Wonen gevonden heb. Een echte aanrader....
Toen wij vanochtend binnen kwamen was de Heer in gesprek met een klant. Er kon echter nog geen goedemorgen of welkom af. Na 20 minuten vroegen wij - Sorry zijn er nog meer stalen _ Neen was het korte antwoord. Na enkele seconden verlieten wij de winkel en ja hoor GEEN dank of tot ziens of kon u het niet vinden. Deze winkel zullen wij bij iedereen als Klant ONVRIENDELIJK of ONBESCHOFT doorgeven
Plezierig contact. Vakkundig advies. Aanpassing aan speciale wensen vlot gerealiseerd. Vloer zeer kundig gelegd.
Alles in goed overleg geregeld.
Is goed,
Goede afspraken. Tevreden over resultaat.
Trappen en overlopen keurig bekleed!
zeer prettig contact, vriendelijk, ter zake kundig.
Er was een foutje gemaakt in de berekening maar dit is super opgelost en de persoon die het kwam leggen is er zelfs een paar dagen later op een vrije dag komen leggen!
De afspraken zijn goed nagekomen. Service uitstekend. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Prettige gesprekken met medewerkers.
Vanaf het eerste contact met woninginrichting-aanhuis zijn de ervaringen postief te noemen. Vriendelijke verkoop, goed meedenken, vrijheid voor eigen wensen en goed afspraken mee te maken. Deze lijn is doorgetrokken naar de levering en montage. En zal naar verwachting ook voor de oplevering gelden. Zowel over de communicatie als over de materialen en bijbehorende montage zeer tevreden. Zal de firma ook zeker aanraden bij anderen.
vakmanschap bij plaatselijke detailhandel. Blij dat ze er nog zijn.
Ik vind de showroom van Woninginrichting-Aanhuis.nl in Volendam helemaal top!. Een hele mooie vestiging met een ruime keuze uit de mooiste materialen met een prima advies en goede service.
bij het zoeken naar de vloeren en gordijnen voor ons nieuwe huis hebben we goed overleg gehad. Afspraken werden nagekomen.
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?