Leuke mensen. Goed advies. Prima service!
Prima!
Uitstekend door de beide verkopers te woord gestaan en prima advies ontvangen. Eindresultaat naar volle tevredenheid. Levertijd duurde geen twee a drie weken maar zes. Dit was wat minder. Conclusie: zeer tevreden en ik vertel aan iedereen die het vouwgordijn ziet waar ik het heb gekocht.
Goede materialen, goede en snelle service, uitstekend vakmanschap monteur
Goed geregeld
Wij bevelen zeer zeker Woninginrichting aan huis aan, vanwege de algehele service die wordt verleend, van begin tot eind. En vooral goede ervaring met de service als het product niet gewenste kwaliteit bleek te zijn. Hier dragen ze een goede oplossing voor aan
Klantvriendelijk, goede service, prima stoffeerder die keurig en met vakmanschap werkt. Leuk contact met Wim Mos die bij huisbezoek t.b.v. het meten van de vloer zeer vertrouwd op ons over kam. Een dikke aanbeveling om door Wim Mos Wonen je huis te laten stofferen e.d.
Huitema leverde vakwerk, zag er strak en mooi uit
Kundig,vlot en netjes wordt er gewerkt. Vriendelijk in de omgang, behulpzaam en klantvriendelijk!
Niet de goedkoopste voor ons gevoel, maar zeer prettig geholpen. Service staat hoog in het vaandel. Smsje, belletje, alles om informatievoorziening goed te doen. Echt erg fijn. Zullen het zeker aanraden bij vrienden, familie en/of kennissen. Met name Joost bedankt voor alle service, maar ook diegene die vloer gelegd heeft (Gert-Jan? uit Zwolle). Wat een prachtige vloer is het geworden.
bizonder prettige ervaring zowel in de winkel als met de vloerenleggers aan huis
Tja het leek er op dat het allemaal mis zou gaan De leverancier van de laminaatvloer kon niet op tijd leveren omdat de fabricage de dag voor onze afspraak op vrijdag zou starten en daarom werd het leggen naar de maandag erop verschoven. Goed daar is mee te leven. Inmiddels is de vloerverwarming netjes gefreesd en aangesloten, de vloer afgesmeerd en geëgaliseerd zoals de de afspraak was gemaakt. Tot donderdag ochtend te telefoon ging en ik het bericht kreeg dat de levering niet door kon gaan omdat de wals, die ze gebruiken om de pvc vloerdelen mee maken zwaar was beschadigd en een nieuwe wals maken kost ruim 1,5 maand, dat vonden we te lang we zaten met een kaal huis op het beton, dat was balen. Door het personeel van woningstoffenring aanhuis werden in zeer rap tempo allerlei oplossingen gezocht en aangedragen. Op merkelijk was wel dat zij het ook erg vervelend vonden, maar goed zou ik ook doen als ik in hun schoenen zou staan of niet dan. We hebben laat in de middag nog een andere vloer uitgezocht en zij hebben de vloer opgehaald bij de leverancier en wonder boven wonder werd de vloer toch op de afgesproken dag netjes gelegd en afgewerkt op vrijdag. Ik vind het knap dat zij echt zoveel werk hebben gedaan om de alles toch tot een goed einde te brengen heel knap en wat een service Maar ook als het afval zowel van het frezen en leggen namen ze ook mee en wat leuk was we kregen ook nog een bloemetje voor het ongemak. Tja het is ongelooflijk zoveel hulp en service ga zo door en de vloer, in combinatie met de vloerverwarming, bedankt voor het advies we zijn er heel erg blij mee
Op zoek naar een pvc vloer en vloerbedekking voor in onze nieuwe woning. Zo zijn wij bij meerdere winkels binnen geweest, maar helaas niet overal direct serieus benaderd. Waarschijnlijk gezien onze leeftijd (midden 20) hebben winkelmedewerkers niet het idee dat hij serieus zijn en daadwerkelijk willen kopen. Toen wij bij Aanhuis in Arena binnen kwamen werden wij direct heel vriendelijk geholpen door Joost. Hij heeft ons perfect ingelicht, een goede offerte gegeven en ons de tijd gegeven om er over na te denken. Toen wij een tijd later terug kwamen om de vloer te gaan kopen werden wij toen wij de winkel binnenstapte meteen herkend en aangesproken door Joost. Hier voelde wij ons zeer prettig bij en zo zijn wij die dag ook snel tot overeenstemming gekomen. Het inmeten van de vloeren kon binnen enkele dagen plaatsvinden en de afspraak voor het leggen van de vloeren hebben wij in overleg gemaakt. Op de afgesproken datum zijn er twee mannen aan de slag gegaan met onze vloer. Wij zijn zeker te spreken over deze werkmannen. Snel en kundig, maar ook zeker meedenkend. Aangezien wij onze pvc vloer in visgraatpatroon gelegd wilden hebben was het voor ons erg fijn dat zij met ons mee dachten over hoe dit het mooiste uit kwam. Zo hebben wij samen besloten hoe het patroon het beste uitkwam. Ook Joost denkt zeer goed mee, zo kwam hij met het idee om de vloerbedekking op de trappen pas te plaatsen zodra wij daadwerkelijk verhuisd waren zodat niet iedereen hier over heen loopt met schoenen. Ideaal en toch zelf nooit aan gedacht. Inmiddels zijn wij ook voor de zonwering teruggegaan naar Aanhuis in Arena, waar wij ook zeer positief over zijn. Een goede prijs, de zelfde week nog inmeten en alles wordt geregeld. Al met al zeer positief over Aan huis en zeker aan te raden!
Stoffeerders nemen de tijd om het werk goed te doen
Goede ervaringen met Peter Wuijts en zijn interieuradviseuze Simone. Ze hebben beide ruim de tijd genomen om te adviseren en mee te denken. We hebben het contact als zeer prettig ervaren. Afspraken worden nagekomen en op vragen via telefoon of mail wordt snel geantwoord. Ook zijn we tevreden over de partijen waar ze mee samen werken.
Behang, verf, rolluiken, trappen stofferen, laminaat, PVC vloer, vloerverwarming, rolluiken, screens, rolhorren en hordeuren laten doen door Royal Shadow. Ziet er weer top uit!
Super goed geholpen en zeer goed meegedacht. Zeer goede monteurs! Alles top! Een welverdiende 10 Alleen was er een te kort koord aan de multishade. Maar dat lag aan de leverancier. Verder gibg alles perfect!!
prima werk geleverd. Fijn contact gehad.
Super!
Uitstekend kleinschalig bedrijf. Betrokken, keurige, vriendelijke, hard-werkende en professionele medewerkers. Aanbevelenswaard.
Vakkundig advies, vakkundige montage. Al met al een goede, degelijke en betrouwbare indruk.
Prachtige kast op maat. Goed geplaatst ervaren monteurs.
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?