De ervaring in de winkel was voor ons voldoende om een opdracht te verlenen. De heren hebben (klinkt vreemd) verdeeld over 2 dagen, in één dag onze woonkamer voorzien van een keurige laag op het plafond en de wanden, nadat zij het glasweefselbehang hebben aangebracht, gesaust in de door ons gewenste kleuren. Het resultaat van beide acties is prachtig geworden. Ze hebben zeer netjes en vlot gewerkt. Wij zullen Woninginrichting-aanhuis Alexandrium in voorkomende gevallen zeer zeker en van harte aanbevelen. Indien wij nog meer ruimtes willen laten doen, weten we waar we terecht kunnen!
Erg netjes gemaakt.
Bij het kiezen van de vloer werden we goed geholpen met advies. We moesten een paar keer de datum verschuiven voor het leggen van de vloer. De heer Wuijts heeft snel een geschikte datum voorgesteld. De pvc vloer is daarna netjes gelegd.
zeer goede service in de winkel goede kwaliteit pvc vloer top service van de medewerker die de trap en de vloer heeft gelegd, deed extra dingen om het er zo netjes mogelijk uit te laten zien grandioos
Heel goed geregeld, in een betrekkelijk korte tijd, hele beneden verdieping PVC vloer, plinten, voordeur en 5 binnendeuren.
Deze beoordeling betreft alleen de raamdecoratie. Wij ontvangen graag een nieuwe enquête voor de levering van de vloer om hier tzt ook een beoordeling over te kunnen geven
Wij zijn zeer content over de service en werkwijze van uw monteurs. Bevelen uw zaak zeker bij onze familie en vrienden aan.
Het plannen en opmeten ging nogal chaotisch maar Sandro die de vloer kwam leggen was op en top vakman en heeft fatastisch werk geleverd.
prettige en goede service, mooie winkel!
Geweldige zaak, goed advies en zeer bekwaam personeel! Een Cinderella boxspringcombinatie gekocht, helemaal blij mee en ook nog lekker slapen. Fijne ontvangst en natuurlijk een bakkie koffie erbij. Daar weten ze wat service en klantenbinding is, gewoon geweldig. TOPZAAK!!!
Van begin tot eind prima service en kwaliteit. Meedenken, afstemmen en al het werk netjes en volgens planning. Kwaliteit met een grote K!
Ik kan wel van alles gaan opschrijven, maar de cijfers die ik heb gegeven zeggen genoeg. Dus super goed behandeld en klantvriendelijk. De vakmanschap is ook super. Ben zeer tevreden.
Zowel het bestellen (met advies) en het plaatsen was prima verzorgd
Prettig personeel, neemt de tijd om dingen zo duidelijk mogelijk over te brengen, zeer veel kennis
Inloopkast prima ingemeten en geplaatst. Assortiment zou beter kunnen: schoenenvoorziening is niet optimaal. Opdracht raamdecoratie is nog niet afgerond en derhalve hier niet beoordeeld.
Ik ben wel zoooo tevreden over woninginrichting-aan huis Ter aar. Normale prijzen, goed advies, kwaliteit, vloer vakkundig gelegd. Fijne mensen!!! Echt een aanrader!
Na lang zoeken en vergelijken bij meerdere zaken, een deal gemaakt met AanHuis Nijmegen. Geweldige service, zeer concurrerende prijs, vakbekwaam en vriendelijk personeel. Kortom: geen moment spijt. In tegendeel: top !!!!!!!!!!!
Goede service en vakmanschap.
Goed advies en naar wens vloer gelegd.
Prima service, goed personeel!
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?