Tevreden goed gelegd net personeel alleen je ziet alles op pvc vloer heb wel een hond dus druppelt met water dus dat is jammer voor de rest ziet het er strak en mooi uit zeker met hoge nieuwe plinten erbij. 👍🏻
bij ons is een pvc vloer gelegd, geen opmerkingen over, keurig gewerkt. er zijn 2 screens buiten geplaatst,ook keurig gedaan,het werkte alleen nog niet optimaal,daar moest wel een paar keer voor gebeld worden,was een beetje jammer, maar opgelost. De trap boven is bekleed,is keurig gedaan,maar zeker niet netjes achtergelaten,overal zaten lijkmresten en ze hebben alle restjes vloerbedekking gewoon achtergelaten niet even gestofzuigd of het opgeruimd dat viel ons een beetje tegen,de muren zijn net netjes gedaan ik vond er overal lijmresten,Voor de rest perfecte samenwerking met hubo.erg attent het bosje bloemen!!!
Door personeel de maten laten nemen en plannen maken, maar de stoffeerder had te weinig materiaal bij zich. Er kwam een las die er niet zou komen volgens de man die kwam meten. De stoffeerder had geen koudlas bij zich (dat ben ik zelf gaan halen in Vlaardingen)en op 2 plekken moest worden "gelapt". Lelijk. De deurmat was ook te klein en de nieuwe was niet leverbaar binnen 3 weken. Uiteindelijk een andere stoffeerder gekomen om de deurmat te leggen, die heeft het "lapwerk" nog een stuk mooier gekregen, maar de las kon hij niet meer verbeteren, wel zei hij dat hij dat zo niet zou hebben gedaan en dat de las niet nodig was geweest. We zijn maar een korting overeen gekomen maar het blijft jammer dat het niet anders is gelopen....ik had het expres aan hen overgelaten en niet zelf de maten gegeven.
Goed vriendelijk, kundig bedrijf.
Binnen 5 weken advies, styliste, beslissing en uitvoering waarbij alles, verven, raamdecoratie en vloer vakkundig is geleverd.
zeer tevreden over prijs/kwaliteit- verhouding, zeer goede en nauwgezette service en adequate afhandeling van afspraken. Geeft veel vertrouwen. Kortom: prima!
Al jaren hier in Maassluis een vertrouwd gezicht. Een zaak die kwaliteit en goede service verleent. Trouwens supervriendelijk en klantgerichte mensen.
Heel vriendelijk en vakkundig advies. Levering en afhandeling, alles verliep heel correct.
fijne winkel alles bespreekbaar ivm deel leveringen
Zeer positief.
De schilders hebben de woonkamer netjes afgeleverd, alleen het eraf halen en terug zetten van wcd en andere materialen was echt niet netjes, ik snap dat het niet hun spullen zijn en als ze iets kapot maken ook geen probleem, maar meld het. Het is niet gemeld, en dan gaan we zelf verhaal halen. Fendi, die de vloer kwam leggen is echt een vakman! Super! Kan niet anders zeggen.
Prettig en vakkundig geholpen. Wij zijn heel tevreden
Erg enthousiast over vakmanschap, service en aanleg en levering. Aanrader voor iedereen!
Prima verkoopadvies en uitvoering van het werk. En erg klantgericht.
Vakkundig advies. Snelle en goede afhandeling
Zeer persoonlijke aandacht en advies. Meedenkend en uitvoerend.
In totaliteit tevreden met de vakmensen en hun geleverde kwaliteit
geen zorgen. Alles goed geregeld door Marcel!
Super advies en ideeën gehad. Snelle levering en keurige aflevering en plaatsing van de raamdecoratie
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?