Aardige medewerkers en behulpzaam.
Alles kan op korte termijn geregeld worden. Goede service en vakmanschap. Communicatie kan soms wat beter.
volop vakmanschap en kennis aanwezig en ze denken met je mee
Zeer prettig een goed advies gekregen. Eerst alles netjes ingemeten voordat de offerte werd verstuurd. Prettige en snelle werkwijze! Ga zo door!
Vakmensen voor behangwerk en in elkaar monteren van producten. In de winkel vriendelijk behandeld echter iets duidelijker advies en meedenken verwacht.
prima service; vloeren, behang, verf en raambekleding super mooi gelegd en aangebracht!
Bij de keuze van onze inbetween- en achtergordijnen bleek er een fout in de offerte te zijn gemaakt. De prijs m.b.t. de inbetweengordijnen was verkeerd (te laag) dit scheelde € 500,- a € 600,- op de totale offerte. Na een discussie en de opmerking dat de hele deal anders niet door zou gaan is de offerte aangepast (in voordeel van de winkel) De toen geldende kortingen bij andere marktpartijen waren verlopen dus geen optie meer. De gordijnen werden bij ons geleverd net voor de Kerst dus dat was top en degene die ze bij ons heeft opgehangen is een echte vakman. Omdat de achtergordijnen 4 dagen aaneengebonden moesten hangen kwam ik er pas daarna achter dat bij het sluiten van de achtergordijnen er zowel links als rechts bijna in het midden, vol in het zicht, een naad op de voorzijde van de vlinderplooi liep. Op andere punten van de achtergordijnen zit deze net naast de plooi en is dus niet zichtbaar. Ik zou hierover teruggebeld worden maar helaas. Na zelf contact te hebben opgenomen was de reactie dat dit normaal was. Ik heb toen aangegeven dan men mij hierover had moeten informeren zodat ik had kunnen aangeven zodat ik meer stof zou afnemen zodat de naad anders zou lopen. Ik had inderdaad een punt wat ze in de toekomst zouden meenemen. Helaas zelf alles al voldaan dus enige tegemoetkoming was er niet. Voor alle overige gordijnen die er nog moeten komen zal ik geen gebruik maken van de diensten van Wooninrichting Aanhuis en ook niet aanbevelen Groet Gert-Jan Bruggeling
Na een (veel te) lange levertijd (Midden oktober besteld, midden januari geleverd) maar dat schijnt "normaal" voor gordijnen te zijn, en na trage communicatie via e-mail, werden vele woon- slaapkamer gordijnen vakkundig en naar volle tevredenheid geplaatst door een zeer aangename persoonlijkheid!
Goed werk geleverd, vriendelijke mensen en goede vaklieden. De communicatie verdient enige verbetering. Geen nacalculatie ondanks extra werk en materialen, top!
Zeer tevreden aangaande aankoop/advies en aftercare. Ook het bedrijf (Goossens vloeren) wat de vloer bij ons heeft gelegd(via aanhuis) verdient een dikke 10!
Prima stukje vakwerk en voor "normale" prijs.
Vlot no nonsens, beleefd en vakwerk! Luisterde heel goed naar onze wensen! Keurige prijs! Tot op heden erg blij met onze mooie vloer.
Het vakmanschap bij Topfloor als zeer goed ervaren. Een prettig bedrijf en verstrekt deskundig advies. Zeer tevreden over het eindresultaat.
Fijne sfeervolle winkel moet goede service en vakmanschap. Martijn weet wat hij doet en doet dit fantastisch!
In de winkel in Rotterdam Alexandrium uitstekend en geduldig geholpen door Joost, die ons goed adviseerde en ons de juiste informatie gaf over pvc vloeren. Daarna een goede communicatie en advies over tijdstip van leggen, zowel met Joost als de stoffeerders. De stoffeerders hebben de vloeren in heel onze woning snel en super strak gelegd. Het ziet er fantastisch uit! Kortom, van begin tot eind een prettige ervaring met een mooi resultaat.
Prima service,vriendelijke medewerkers en vakkundige opmeting en plaatsing vd raamdecoratie.
Prima ervaringen met Joost, adequaat, denkt mee, heeft interesse hoe het er in werkelijkheid uit moet komen te zien bij je thuis, meet en past alles in. Dan een prima technische ploeg die ook ter plekke zaken aanpassen zoals jij het wilt en met plezier aan het werk zijn.
Novilon VT wonen vinyl gekozen. Zeer strak gelegd, net een gietvloer.
Kwamen voor een pvc vloer en werden door Simone ook geweldig geholpen aan gordijnen, shutters, glasvliesbehang en creatieve verf ideeen De vloer is prachtig, een pvc uit de aanhuis collectie al veel complimenten over gehad! Service fijn , niet opdringerig wel mee-adviserend, elke keer weer als we kwamen omdat we twijfelden of gewoon iets anders wilden.... Dank!!
We zijn in de winkel uitstekend door Robert geadviseerd op een rustige en ongedwongen manier. De snelheid, kwaliteit en flexibele opstelling van alle heren is een grote plus. We raden bekenden zeker Wooninrichting-aan-huis Villa Arena aan!
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?