In onze keuken een Marmoleum vloer (Piet Boon) laten leggen. Omdat het om een klein oppervlak (
Heel goed geholpen in de winkel door Joost. Goed advies gekregen, snel geholpen en een eerlijke prijs. Het egaliseren van de vloer en leggen van de vloer is zeer vakkundig gedaan. Het contact met de vakmannen was ook perfect. Ik wist waar ik aan toe was en hoe lang de werkzaamheden nog zouden duren.
Dat horen we graag! Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Goed advies bij onze wens maar ook rekening houdend met het budget. Fijne service!
Netjes gelegde vloer. Cor heeft het zeer netjes afgerond en naar volledige tevredenheid opgeleverd.
ondanks alles telefonisch is besproken ben ik uitermate tevreden hoe alles is gegaan. petje af. een sterke aanrader
Niet alleen prachtige, strakke vloeren gelegd, en alle problemen met prima service opgelost...maar nadat 't klaar was kregen we ook nog eens volkomen onverwacht een bloemetje om ons te verwelkomen in het nieuwe huis! Wat een ontzettend leuk en aardig gebaar! Heren en dames van 't Verfhuis Frank Scheffer / Woninginrichting-Aanhuis.nl, dank jullie wel!! Topresultaat, topservice!
Graag gedaan en bedankt voor de mooie reactie.
Prettig bedrijf, enthousiaste werkers, klantgericht, mooie resultaten, flexibel, strakke planning, levering op tijd.
goed geholpen!
''Shut up and take my money.''
Ik ben heel tevreden met mijn glasgordijnen !
Communicatie met Tinke goed, communicatie rond proces van levering en installatie totaal niet transparant. Levertijd van bijna 4 maanden voor een binnendeur? Ter plekke zeker kundige vaklieden
Ik werd fijn geholpen in de winkel door Kenny. Degene die kwamen behangen, gordijnen en luxaflex kwamen ophangen en de vloer hebben gelegd hebben zeer netjes gewerkt. Het ziet er prachtig uit. wat er mis was gegaan werd snel opgelost. Kortom ik ben zeer tevreden.
Prima advies van de styliste en het personeel. Wij zijn zeer tevreden.
Super mooie PVC vloer, is er ook heel netjes en vakkundig erin gelegd. Raamdecoratie is mooi en van hoge kwaliteit, heel veel opties en keuzes. Zelfs een kleed op maat besteld en werd heel snel geleverd. Kortom, super service en de kwaliteit is geweldig!
Fantastisch! Van advies in showroom tot professionele uitvoering van werkzaamheden super tevreden. Een absolute aanrader!
De geleverde tapijttegels voor de gang voldoen niet naar wens. Hierover is overleg geweest en de oorzaak is wederzijds. Het tapijt in de woonkamer is prima.
Vertrouwd adres, gemoedelijk, goed meedenkend, kwalitatief, prettige mensen
Prima geholpen en geleverd gekregen.
Prima service en keurige monteurs. Netjes gewerkt, alle afval meegenomen. Levering sneller dan verwacht :-)
Fijn contact gehad met Joost.
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?