De klus betrof een trapbekleding. In de winkel prima geholpen met aanbod van de mogelijkheden! De trap is bekleed door een zeer nette vakman!! Het eindresultaat is geweldig!!
We zijn vriendelijk en professioneel geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Daarna meerdere keren contact gehad om e.e.a. opnieuw door te nemen. We zijn altijd met geduld en aandacht behandeld. Communicatie inzake planning verliep soepel. Vervolgens zijn de werkzaamheden, op enkele kleine punten na, geheel conform planning en afspraak gelopen. We konden altijd bellen met vragen. We werden regelmatig gebeld om laatste details af te stemmen. We zijn volledig ontzorgd zodat we ons echt konden richten op andere zaken. Resultaat is beter dan onze verwachtingen! Zonder hun advies en begeleiding hadden we dit geheel niet zo goed gekregen. We zijn dankbaar!
Na ca. 15 jaar wilden we de inrichting van onze woonkamer eens ingrijpend aanpakken. Het is dan fijn wanneer er professionals meedenken en adviseren over de mogelijkheden. We hebben niet alles overgenomen wat is aangedragen, maar we zijn heel tevreden over de samenwerking met de mensen uit Zevenaar en het eindresultaat.
Bedankt voor de reactie. Het voelt goed om je eigen gevoel toe te voegen aan het advies, toch?
Vanaf begin tot eind hebben wij een topservice ervaren. Door de persoonlijke benadering en de toegewijde manier van werken waren wij vol vertrouwen over de uitvoering. Vloeren, wanden, kasten en raamdecoratie zijn afzonderlijk van elkaar geplaatst door vakmensen en dit is terug te zien in het resultaat. De communicatie met Joost verliep erg prettig. Onze vragen werden direct beantwoord probleem direct verholpen. Service en klantvriendelijkheid zoals het hoort te zijn! Joost en iedereen die aan deze klus heeft bijgedragen, ontzettend bedankt!! Gr. Olivier & Mirre
Graag gedaan en bedankt voor deze mooie woorden.
Bij het opmeten c.q. de opname zijn dingen over het hoofd gezien, daardoor waren bepaalde vooraf beloofde zaken niet mogelijk. Hierdoor liep het project een week vertraging op. Achteraf is e.e.a. door het bedrijf correct opgelost en zijn wij tevreden over onze vloer.
Excuses voor de vertraging, maar fijn dat alles naar tevredenheid is opgelost.
Wij zijn erg tevreden zijn goed geholpen.Ook toen we een klacht over onze bank hadden hebben zij het goed opgelost prima bedrijf .
Fijn om te horen dat alles goed is opgelost.
Onze ervaringen met Woninginrichting aan huis Westpoort zijn niet zo best. Eigenlijk alleen redelijk tevreden over het leggen van de vloer. Serviceniveau is erg mager. Toen wij informeerden om planning wat te verschuiven was er niks mogelijk. Toen zij in de problemen zaten omdat de marmoleum vloer opeens niet in voorraad was bij de leverancier, moesten/konden we opeens wél verschuiven. Na het leggen van de vloeren liet men het afval in een grote hoop voor ons huis liggen. Na diverse beloftes is na 5 telefoontjes en 2,5 week wachten eindelijk alles opgehaald. Afgelopen donderdag zijn onze plinten gelegd. Absoluut beneden alle peil. Sindsdien ondanks diverse pogingen via diverse kanalen nog geen reactie mogen ontvangen op dit vakwerk.
Dag Thijs, volgens mij hebben wij ook al contact met elkaar via Facebook, toch? Wij gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen.
Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service!
Graag gedaan! En jij bedankt voor het vertrouwen in onze organisatie.
Geen idee welke vloer u moet kiezen? Vraag Wim Mos! Geschikte adviezen, kwalitatief goede vloeren, dacht met mij mee en stond altijd paraat voor me. Zelfs in de avonduren! De vloer ligt inmiddels in mijn woning en ik ben er erg blij mee. Snelle levertijd en goede service achteraf. Het prettige is dat ik stalen kon mee nemen om thuis nog eens goed te bekijken welke vloer geschikt is voor mijn woning en welke vloer mij zelf aansprak. Zo moest ik niet een vloer in een korte tijd kiezen, maar kon ik er een aantal dagen over na denken. Wellicht prijzig, maar kwaliteit kost ook wat! Danny, degene die de vloeren heeft gelegd, was super prettig in de communicatie! Iemand die mij vertrouwen gaf en rustig alleen in mijn woning kon achterlaten. Heeft snel werk geleverd en was zeer nauwkeurig in het werk. Ook aan hem kon ik altijd mijn vragen stellen. Hij keek met mij mee naar de stalen en bevestigde mijn keuze. Iedereen hielp mee en dacht mee. Top team!
Dat horen we graag, bedankt!
In ons nieuwbouw appartement hebben wij div werkzaamheden laten uitvoeren o.a. wanden met glasvezel behang en laten sauzen . als vloer bedekking p.v.c. en één linnenkast op maat laat te maken door Aanhuis Met hun relatie Allure op maat kasten. Met al deze verzorging door Aanhuis villa-Arena kunnen wij niets anders zeggen dan dat wij uitermate te vrede zijn met het behaalde resultaat . Vakmanschap voor alle uitvoeringen is hoogwaardig..
Fijn dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd. Veel woonplezier!
Nette afhandeling van de werkzaamheden, vakbekwame medewerkers. Goed advies in de winkel.
Nieuwe laminaatvloer laten leggen. Vakkundig en snel gelegd + er werd netjes gewerkt. Vriendelijk personeel.
Zeer klantgerichte ervaring met t Verfhuis, prettig advies vooraf, korte lijnen tijdens het werk. Kon op redelijk korte termijn beginnen. Er is hard gewerkt met een mooi resultaat. Stond open voor feedback.
helder advies, duidelijke communicatie (ook als levering onverwacht anders loopt) en uitstekende service
Onze ervaring is in een woord samen te vatten.SUPER! !!!!!!! Wij zullen jullie zaak dan ook warm aan bevelen bij familie en vrienden.
Na een zeer goede eerste indruk en offerte ging het even wat minder. Over de m2 en de prijs ontstond een discussie maar dit is later goed opgelost. Eindoordeel is een mooie vloer, vakkundig gelegd tegen een redelijke prijs.
Nieuwe trapbekleding. Prettig geholpen in de winkel door Priscilla en Ruud. Goede voorbereiding door Fulco, die vooraf de traptreden kwam opmeten en hierdoor de bekleding voorgesneden mee kon nemen op de dag, dat hij de bekleding kwam leggen. Dit werkte efficiënt en scheelde veel tijd. Professioneel gelegd. We zijn er erg blij mee.
Wij hebben in onze nieuwbouwwoining de vloeren, muren en gordijnen laten doen door WIAH Alexandrium. De planning van de muren (renovlies+sauzen) verliep goed, ook werd een muur overgeschilderd omdat de kleur niet de juiste was (Eigen fout). Bij het leggen van de pvc vloeren meer problemen gehad; vloeren leggers hadden het druk, werkten chaotisch en kreeg het gevoel dat het allemaal snel af moest. Ook veel zelf achter de jongens aan moeten bellen om er voor te zorgen dat het binnen de afgesproken tijd af zou komen (zelfde vehaal met de gordijnen). Voor de afwerkingen en kitten moeten ze nog terugkomen, hier wachten we nu meer dan een week op. Gordijnen slepen voor klein deel over de vloer, dit moet ook nog opgelost worden, Dat is niet de service die je verwacht bij de prijs die je betaald. De inbouwkast is goed en vlot geplaatst, erg mooi. Tip aan WIAh om bij grote drukte de vloerenleggers karwei per karwei af te werken. Sommige waen meer bezig met bellen met alle klanten (die ook moesten wachten) en heen en weer rijden tussen verschiillende adressen in de regio. ok is meer duidelijkheid over starttijd en contactgegevens van de uitvoerende partij wenselijk. Iniden WIAH boevbnstaande punten verbeterd zou ik ze zeker aanbevelen, want kan een hoop werk uit handen nemen. Dit was bij ons helaas niet het geval ivm topdrukte bij de verschillende WIAh uitvoerders.
PVC vloer gekocht. Ik ben goed voorgelicht, contact tijdens de oriëntatiefase, de beslissing, het leggen en na afloop was goed en snel. Vloer lag er snel in. Ik ben een tevreden klant
Prachtige shutters in de slaapkamer laten maken. De levertijd is een beetje lang, maar dan heb je ook wat! Het is en blijft maatwerk natuurlijk. David heeft de shutters bij ons gemonteerd en ik moet zeggen, hij is een echte vakman. Hij werkt keurig netjes en secuur en is zeer klantgericht.
Service was uitstekend en de pvc vloer is goed gelegd. Denken met je mee.
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?