Super ervaring, goede service duidelijk en kundig advies. Planning was top geregeld hierdoor hebben we binnen 3 weken ons huis verbouwt. Geen een vraag was te veel en werd altijd vriendelijk beantwoord.
Wat leuk om te horen dat het u zo goed bevallen is! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Super mooie maar heftig overpriced materialen. De service kan (flink) beter. Het personeel is zo goed getraind op het profileren van klanten die in hun doelgroep passen dat ze vergeten de rest te woord te staan. En dat terwijl het merendeel van onze inrichting al van deze plek komt. Bij een volgende personeelstraining raad ik aan om een cursus out of the box denken te doen of een meeloopdag bij de kwantum.
Wat vervelend om deze review te lezen, want natuurlijk willen wij u graag helpen. Echter waren wij op dat moment bezig met andere klanten en hebben we u gevraagd om even te wachten. Toen we klaar waren met helpen van deze klant en tijd hadden voor u, konden we u niet meer vinden. We hebben ook gezien dat u ons heeft gebeld en wij hebben u teruggebeld maar kregen helaas geen gehoor. We hebben uw voicemail ingesproken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan bent u vanzelfsprekend altijd welkom in de winkel. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om een afspraak te maken.
Gewoon prettig
Wij kwamen 27 jan vanmorgen voor pvc lamellen . Hadden een mal bij ons. Er werd niet eens moeite gedaan om ons te helpen. Ze hadden kunnen aanbieden om even te zoeken dit ivm de hoogte van gat tot rails. Misschien hadden we wel nieuwe besteld incl rails. Ik vond de ontvangst van de 2 dames niet klantvriendelijk. Zij deden totaal geen moeite om obs te helpen.Wij komen hier zeker niet meer voor advies of inrichting.
We vinden het vervelend deze review te lezen, want uiteraard willen wij u graag helpen. Zoals aangegeven in de winkel, is het van belang te weten wat het merk van de rail is (in verband met de lamelafstand). Dan weten we zeker dat we de juiste materialen bestellen en voor een goede oplossing kunnen zorgen. Helaas lukt dat niet met een mal. Deze informatie is ook nog via e-mail naar u verstuurd.
Prettige ontvangst, inmeten en ophangen door een vakman.
Erg prettig geholpen in de winkel, vakkundig ingemeten en zeer vakkundig uitgevoerd. Top bedrijf 👍
Fijn bedrijf, goed advies en uiteindelijk een schitterende visgraatvloer in pvc.
Prima geholpen in de winkel, ze denken allemaal goed mee.
Wat een fantastische winkel, fijne mensen welke graag met je meedenken en zeer goede service.
Bij ons is er een pvc vloer met kleine visgraat van moduleo neergelegd. De vloer werd eerst geëgaliseerd en op de derde dag werd de vloer gelegd. tevreden met zowel de vloer als de plinten. Daarnaast ook raamdecoratie af genomen keurig op tijd en werd netjes opgehangen. Wij hebben voor dit alles een totaal deal gemaakt waarmee ik zeer tevreden mee ben. Al met al een echte aanrader.
Ik heb eerder op 28 december een negatief advies gegeven over deze wooninrichting winkel; ik ben daarna gebeld door de directeur van de woonketen met excuses en toezegging dat alles alsnog in orde komt. Verder heb ik mijn hart kunnen luchten over de gang van zaken. Hij beloofde hiermee aan de slag te gaan. Helaas heb ik van Joost nooit meer iets vernomen, dat is zeer teleurstellend. Niettemin ben ik gevoelig voor mensen die hun fouten toegeven en heb ik mijn kritiek bijgesteld. Ik heb nu alle oordelen op een 7 gezet,
Kwaliteit van de raamdecoratie is prima en ook de keuze uit de raamdecoratie is voldoende. Nadelen zijn: lange levertijd, belofte wanneer het binnen zou komen niet nagekomen en als ik vroeg wat de status van de bestelling was en hoe de verdere planning zou gaan verlopen had ik echt het gevoel dat ze dachten "zeur niet zo". Had niet het gevoel dat ze blij met je zijn als je graag je spullen wilt en daarom af en toe een update wilt. Het hangt en degene die het hebben opgehangen hebben dat netjes gedaan.
Wij zijn uitstekend geholpen bij Parket Plaza. Er wordt de tijd voor je genomen en er wordt goed geluisterd naar de klant. En met deskundig advies kom je tot de juiste keuze.
Wij hebben de vloeren, muren en de raamdecoratie laten doen door woninginrichting aan huis Zaanstad. Erg tevreden over de manier waarop je geholpen wordt. We konden tussendoor steeds nog dingen wijzigen en kregen goed advies. Alles werd op de geplande data geleverd en gemonteerd. Zeer blij met het eindresultaat.
De vloeren op 1 en 2 hoog en de trappen in onze nieuwbouwwoning met PVC laten bekleden. Daarnaast ook een kastenkamer laten maken. In de winkel goed advies gekregen. In eerste instantie gekozen voor laminaat, maar dit later toch veranderd in PVC. Plaatsen van vloeren en kasten verliep perfect. Echte vaklui!
Hele prettige ervaring met Aanhuis Alexandrium. Heel goed advies.Ruimte om te twijfelen en dingen te veranderen. Bij vragen een snel antwoord. Gaan zelfs achter situaties aan waarvan wij als klant geen raad mee wisten. Zijn buitengewoon tevreden.
Goede stoffeerders, prima kwaliteit en een hele lieve, meedenkende en vakbekwame verkoopster/adviseur.
Goede ervaring echte vaklui zeer tevreden
We hadden een speciale wens nl. een halfrondkleed aangepast aan de open haard. Dat is prima gelukt. Er wordt heel goed meegedacht, maar er is ook ruimte voor jezelf. In deze zaak word je fijn en op een persoonlijke manier geholpen. Het is echt de moeite waard om daar binnen te lopen.
Zeer goed geholpen door de heer Kenny Martens. Vloer kon ook een week eerder dan de afspraak worden gelegd. Erg tevreden over het eind resultaat, en doe nu vervolgopdrachten voor de keuken en slaapkamers. Zeer aan te bevelen!
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?