Ontzettend vriendelijk en kundig geholpen. Fijn contact met Marwa en Joost. Alle gemaakte afspraken en beloftes worden nagekomen. Wij zijn enorm blij met het resultaat.
Wij hebben multishades gekocht. Eerst keurig opgemeten en advies gekregen vwb de gekozen stof. Keurige offerte ontvangen. Plaatsing van de multishadesis perfect gedaan, alles keurig opgeruimd en oude lamellen met toebehoren afgevoerd. Top!!!
Nette en kundige mensen
Prettige ervaring👍
Er is vrij veel mis gegaan bij de voorlichting. Andere materialen, stoffen, systeem dat opeens alleen per app kon. Uiteindelijk is alles goed gekomen en zijn we er blij mee. Complimenten voor degene die alles op kwam meten en uiteindelijk alles op hebben gehangen. Zeer prettig.
Uitstekende serivce!
1e Indruk in de winkel was erg prettig, tijd voor goed advies👍Uitvoering werk was top Vakman
Prettige omgang .vriendelijk .
Zeer tevreden over de vloeren en de raamdecoratie. Het schilderwerk was minder dan wij verwacht hadden. Service en advies prima!
We hebben een trap laten bekleden door woninginrichting aan huis. toen ze de trap (heel oud) kwamen bekleden bleek dat de treden niet glad genoeg waren voor de bekleding en het was geen mooi gezicht , de trapspecialist zei meteen dat dit niet kon en heeft toen een oplossing voorgesteld. een week later werd het alsnog gelegd naar alle tevredenheid! zeer deskundig en bekwaam personeel! en alle lof voor de vestiging volendam voor het adequaat handelen!
Prima advies gehad over top down gordijnen. Deze zijn goed ingemeten en relatief snel geleverd. Tevreden mee.
Ze denken fijn mee, goede service en super netjes gelegd!
Geweldige service! Zowel in de winkel als aan huis!
Goed advies. Vriendelijke mensen. Goed geluisterd nasr persoonlijke smaak 👍
Tevreden
Van Schuppen heeft heel goed met mij meegedacht. Ik werd vriendelijk ontvangen en al mijn vragen werden vrijblijvend beantwoordt.
Vandaag zeer mooie pvc vloer laten leggen. Goede kwaliteit en vakmanschap qua het leggen
Bij het maken van een keuze voor onze woninginrichting hebben we op basis van prettige gesprekken in de showroom gekozen voor woninginrichtingaanhuis. Er werd goed meegedacht en ook goed advies gegeven bij het maken van de keuzes, hoewel dat natuurlijk altijd heel persoonlijk blijft. Het werk (vloeren, raamdecoratie, inloop kast) is door vriendelijke vakmensen met voldoende tijd voor hun werk naar onze tevredenheid geplaatst. Kwaliteit van het werk is erg goed en ook is er vrijwel meteen na plaatsing navraag gedaan of alles naar wens was. Zeker een aanrader!
Ik werd supergoed geholpen en geadviseerd in de winkel en ben enorm blij met de pvc vloer die ik daardoor uiteindelijk gekozen heb. Helaas is het egaliseren niet goed gegaan, waardoor ik nu nog steeds geen nette afgewerkte vloer heb, de strippen op de randen ter afwerking laten telkens los. Ook nieuw aangebrachte andere strippen hielpen niet, en een oplossing is nog niet gevonden. Ook ben ik erg ontevreden over de slordige afwerking van randjes, veelal met grote kieren die ik uiteindelijk maar op eigen kosten door mijn aannemer heb laten afkitten omdat dit niet gedaan werd. Het vervelendste vind ik dat de schuld voor het slechte egaliseren niet erkend wordt, terwijl de vloer overduidelijk golft en deze daarvoor kaarsrecht was!
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?