5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn bij AanHuis Groningen (ook wel Kaza Interieur) uitgekomen omdat we een bedrijf zochten die voor onze nieuwe woning (een nieuwbouw huis) kasten op maat konden leveren. Eén maal bij en in gesprek met AanHuis bleek dat ze ook de houten vloer, tapijt, karpet en raamdecoratie konden leveren. Daarnaast bleek dat AanHuis ook kon helpen met stucwerk, behangen, sauzen en plinten aanbrengen. Voor ons betekende dit dat we heel veel werkzaamheden in één hand konden neerleggen, hetgeen ons uiteindelijk veel afstemmingswerk bespaard heeft. Het viel ons op dat AanHuis een goede combinatie heeft van advisering omtrent de inrichting, kennis van materalen en de technische (on)mogelijkheden. Vanaf het eerste contact heeft AanHuis ons goed geadviseerd, waarbij we uitgegaan zijn wat we mooi vonden en niet zozeer van de prijs. Natuurlijk was niet alles financieel mogelijk, maar binnen hetgeen we mooi vonden konden werden er altijd goede alternatieven aangedragen. De levering en montage van alles wat we besteld hebben verliep zo goed als probleemloos, waarbij AanHuis zich zeer flexibel opstelde op het moment dat bij ons de oplevering van onze woning uitgesteld werd en werden problemen zeer snel en naar tevredenheid opgelost. Samengevat zijn we zeer tevreden over de dienstverlening van AanHuis, dit betreft zowel hetgeen we gekocht hebben als de levering en montagewerkzaamheden.

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl Groningen
  • Ervaring met: Vloeren|Raamdecoratie|Kasten|Verf en behang

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zochten naar een kleed voor onze woonkamer en kwamen bij De Woonmeester in Maassluis terecht. Onze woonkamer heeft geen standaardvorm en daarom zochten wij ook echt een kleed OP MAAT gemaakt. Er werden ons ideeën aangedragen en echt met ons meegedacht. Zo kwamen wij op een uniek kleed dat perfect past in onze woonkamer. Ook wat betreft kleurstalen werd ons aangeboden de stalen mee naar huis te nemen en wij kregen ruim de tijd om een kleur/materiaalkeuze te maken. Qua afwerking is ons ook goed advies gegeven. Kortom wij zijn zeer tevreden en bevelen een ieder aan om een bezoek te brengen aan De Woonmeester in Maassluis waar het nog draait om persoonlijke aandacht, kwaliteit en een eerlijk advies.

• Vestiging Woonmeester Jongebreur

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik wipte even binnen en voor ik het wist vloer, raamdecoratie, verf en behang uitgezocht. Zeer deskundig advies van Marwa. Werkafspraken verliepen volgens schema en zeer deskundig uitgevoerd. Met name door Jason die van mijn oude muren weer nieuwe heeft gemaakt. PVC vloer prima gelegd en gordijnen hangen er mooi bij. Communicatie verliep prima tussen mij, Marwa en werklui. Zeer tevreden en zal dit bedrijf zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl Alexandrium
  • Ervaring met: Vloeren|Raamdecoratie|Verf en behang

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden over Parket Plaza! Adviseren goed, leveren keurig en vakkundig gemonteerd, service is prima. Top dus!

• Ervaring met: Vloeren|Raamdecoratie|Verf en behang|Buitenzonwering

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel dat de tijd neemt voor je, zowel in de winkel als bij montage. Toen bleek dat één product niet leverbaar was kwamen ze dezelfde dag nog aan huis langs met een goed, maar duurder, alternatief. En toen wij dit accepteerden werd dit kosteloos toegepast en netjes op tijd geleverd. Echt super service dus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg mooi gelegd en volgens afspraak.

• Vestiging ‘t Verfhuis Frank Scheffer
  • Service N.v.t.

• Vestiging ‘t Verfhuis Frank Scheffer

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij werden keurig ontvangen en konden mede door een prima advies snel zaken doen

• Vestiging Bronsnijder Stiens
  • Ervaring met: Specials

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer professionele en vriendelijke mensen. Goed advies gekregen. Parket gelegd door zeer ervaren en deskundig persoon. Helemaal tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nadat er leveringsproblemen waren door een productie fout en alle nieuwe meubels en al het andere opnieuw ingepland moest worden, zijn we toch heel blij met de vloer, door een vakman gelegd, keurig gewerkt, vriendelijk personeel in de winkel, echt een aanrader. Het is prachtig geworden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

we zijn zeer tevreden over de bekleding van de trap. het werk is gedaan door een zeer ervaren en deskundige medewerker.

• Ervaring met: Vloeren|Specials

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima en deskundig geholpen daar. En goede kwaliteit. We zouden er zo nog een keer heengaan en het anderen adviseren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder goede serviceverlening. Men neemt tijd voor je en is niet te beroerd om ook goede nazorg te leveren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben bij WaH-Volendam een PVC vloer laten leggen op de gehele benedenverdieping, en via WaH ook de vloerverwarming laten aanleggen door Vloerverwarming Totaal. Advies van Saul in de WaH winkel was top, en ook de voorbereiding en afspraken over de uitvoering. Helaas ging de uitvoering door VVT niet bepaald soepel: niet houden aan de afgesproken tijden, in eerste instantie de vloerverwarming niet aangesloten op de CV, woning niet netjes achtergelaten en wat minder fijn in de omgang. Uiteindelijk allemaal goed gekomen, en Saul van WaH heeft er bovenop gezeten om het in orde te maken en stappen te nemen richting VVT. Daarom toch een prima beoordeling voor WaH-Volendam. Wij zouden deze zaak van harte aan anderen aanbevelen, want we gingen voor een prachtige vloer, en die ligt er. Bedankt Saul!

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl Volendam

zeer goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en zeer vriendelijke service. Wij komen zeker terug!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor onze nieuwbouwwoning zijn we al in een vroeg stadium in contact gekomen met Simone, een van de medewerkers. Vanaf de eerste dag heeft zij met ons meegedacht, en heeft zij samen met mij het plaatje dat in mijn hoofd zat weten uit te werken. Dat ik daarbij gaandeweg het traject nog het eea wilde veranderen was geen enkel probleem. Het heeft geresulteerd in een, voor ons, warme en uitgesproken inrichting die alles in zich heeft om op termijn van een huis een thuis te maken. Na de oplevering heeft Wuijdts ons veel geregel uit handen genomen. Hierdoor konden we volgens planning op de vastgestelde datum verhuizen.

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl / Wuijts Wooncomfort
  • Ervaring met: Vloeren|Raamdecoratie|Verf en behang

4 sterren: goede service, goed behandeld

Staat super! Ook het advies van medewerkers ter plekke was helemaal goed. Ook het plaatsen volgens afspraak en met super aardige vakbekwame medewerkers!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor ons 2e huisje zowel vloerbedekking als raamdecoratie als hordeuren aangeschaft. Prima advies over vloerbedekking ( gebruik/duur/ kwaliteit prijsverschil ). Ook de twee heren ( Silvio en Ruud)die het allemaal geplaatst hebben vakkundig en willen ook kwaliteit afleveren. kortom in begeleiding en plaatsen van gekochte spullen zeker aan te raden. Arno en Robert bedankt

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl Horst
  • Ervaring met: Vloeren|Raamdecoratie|Specials

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima ervaring met de bij ons gelegde pvc vloer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies en resultaat. Fijn contact.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vloer glad netjes en goed gelegd. Advies niet goed geluisterd naar wensen. Patroon in pvc vloer is drukker en minder modern en licht dan gewenst. Paar keer duidelijk gezegd dat dat mijn wens was.. Nu heb ik een vloer die ik minder mooi vind dan mijn vorige vloer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wim Mos heeft ons uitstekend geadviseerd over vloeren, wandafwerking, inbouwkasten en raamdecoratie voor onze nieuwbouwwoning in Den Haag! Perfecte service, elke keer hartelijke ontvangst in zijn winkel (met koffie) waar altijd tijd werd gemaakt voor grondig advies of geduldige beantwoording van al onze vragen! Nadat we de sleutel kregen van onze woning zijn de mannen meteen aan de slag gegaan en is er prachtig en vakkundig werk afgeleverd waaronder een supermooie PVC vloer. Heel erg blij mee! Ik zou Wim Mos en zijn vaklui zonder twijfel aan eenieder hartelijk aanbevelen!

• Vestiging Den Haag, Aanhuis.nl

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?