4 sterren: goede service, goed behandeld

Een bedrijf dat meedenkt en ontzorgt. Ons huis heeft een ware metamorfose ondergaan, waar we met plezier naar kijken en in leven.

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl Ekkersrijt
  • Ervaring met: Vloeren|Kasten|Verf en behang|Specials

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettig om hier de inrichting van mijn huis te doen. Zorgvuldig in de communicatie en een prima afhandeling.

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl Ekkersrijt
  • Ervaring met: Vloeren|Raamdecoratie|Verf en behang|Buitenzonwering|Specials

Fijn!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk personeel, en goede service. Prijs kwaliteit verhouding is ook prima. Wij hebben een pvc moduleo vloer gekocht en pas vorm is perfect evenals de afwerking hiervan.Voor vloeren etc echt een aanrader.

Heel erg klantvriendelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het hele team van Wuijts heeft ons bijzonder vriendelijk en kundig geholpen bij het uitzoeken van diverse soorten behang, een toiletdeur en een binnenschuifdeur met mooie rails. Vervolgens is het behang heel secuur geplakt en de deuren zijn heel mooi gehangen. Alle afspraken zijn steeds goed afgestemd. Het hele team van Wuijts heeft bij gedragen aan het mooie resultaat. Top!

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl / Wuijts Wooncomfort
  • Ervaring met: Verf en behang|Deuren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een zeer goed advies van Simone is er een prima resultaat geleverd. Top.

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl / Wuijts Wooncomfort

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn bijzonder prettig geholpen door Peter Koorndijk van dit filiaal en hij is heel flexibel omgegaan met het leveren en leggen. Het team dat de pvc vloer in visgraad heeft gelegd kwam op ons zeer professioneel en prettig over. We gaan nog ervaren hoe de vloer ons bevalt. Het staat erg mooi !

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl Villa Arena

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring: veel keuze met goed advies. Fijn dat je stalen mee naar huis mag nemen. Montage alle keren vlot en goed uitgevoerd

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl Zoetermeer

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie vloer heb ik nu in huis.

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl Zoetermeer

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Verkopers staan er alleen om centen binnen te halen. Afstemming tussen de onderaannemers welke de vloer komen plaatsen is erg slecht. Communiceren kunnen de verkopers niet want bij vragen hoor je nooit wat. Mag je toch verwachten van een vloer van ruim 6k. Dus kortom raad ik deze tent aan: volmondig NOOIT. Had ik mijn vloer ergens anders moeten kopen: volmondig JA!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Toen wij in de winkel kwamen waren de verkopers schijnbaar erg druk met hun onzichtbare klanten, want het duurde lang voor iemand ons hielp. Gelukkig wisten we precies wat we wilden, dus we waren snel. Een mooie pvc vloer uitgekozen. Erg aan de prijs (zeker gezien de 92m2 waarop hij gelegd moest worden) maar in een dergelijke winkel verwacht je kwaliteit en service voor dat geld. Dus uiteindelijk een bestelling geplaatst. Kort hierna kwam iemand de boel inmeten en constateerde dat wij een verhoging in ons huis hebben, met dus traptreden. Er worden foto's gemaakt en er wordt besproken dat er afwerkstrips moeten komen en die staan ook netjes op de offerte. Dat er div. opties zijn mbt kleur, dikte etc van deze strips hoor ik pas veel later. Er wordt tijdens het inmeten gesproken over strips in het algemeen. Als vele weken later het ingehuurde stoffeerdersbedrijf de vloer komt egaliseren en leggen, weet echter geen van de stoffeerders van de trap in ons huis. Trapstrips zijn ook niet bij de vloer geleverd. Het is ook dan pas dat ik hoor dat er uberhaupt opties zijn mbt strips. Miscommunicatie over en weer met het bedrijf. Uiteindelijk lost de eigenaar van het stoffeerdersbedrijf het keurig met ons op door buiten werktijd nog eens langs te komen. We kiezen onze strips uit. Hij zal ze bestellen. Als ik 8 weken later nog altijd geen afwerkstrips op mijn vloer heb, dien ik een stevige klacht in. Ik verwacht mer service en klantgerichtheid voor mijn centen. Dit is nu drie weken geleden. Het stoffeerdersbedrijf heeft contact met mij gezocht, zich wederom netjes aan de afspraken gehouden en de strips inmiddels geplaatst. Vanuit het verkooppunt / de winkel wacht ik nog altijd op een reactie. Niemand die zelf ook maar de moeite neemt om te zeggen "wat vervelend dat het zo gelopen is, we lossen het zsm op". Klantgerichtheid is ver te zoeken in deze ballentent. IK hoop maar dat er zich in de toekomst geen problemen voordoen met mijn dure vloer. NOOIT maar dan ook NOOIT koop ik hier nog een vloer (of iets anders). En ik raad ieder ander ook sterk aan deze winkel te mijden. Misschien is het in andere (franchise)filialen anders. Maar dit was 1x en en NOOIT weer!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top geholpen in de winkel. Na een eerste oriëntatie hier voor € 9000 euro prachtige vloeren, shutters en rolgordijnen besteld. Men staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Top stoffeerders die kwamen leggen en een geweldige timmerman die de shutters in een ochtend had hangen. Kortom, topervaring. Aan mij hebben ze een vaste klant. Alleen jammer van de lange levertijd op de shutters ;-)

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl Utrecht Zuid

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Erg slechte communicatie mbt voortgang, montage en oplever punten. Telefonisch niet bereikbaar en komen geplande bezoek afspraken niet na.

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl Den Bosch
  • Assortiment N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne service, fijne mensen. Hier moet je zijn!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn bij AanHuis Groningen (ook wel Kaza Interieur) uitgekomen omdat we een bedrijf zochten die voor onze nieuwe woning (een nieuwbouw huis) kasten op maat konden leveren. Eén maal bij en in gesprek met AanHuis bleek dat ze ook de houten vloer, tapijt, karpet en raamdecoratie konden leveren. Daarnaast bleek dat AanHuis ook kon helpen met stucwerk, behangen, sauzen en plinten aanbrengen. Voor ons betekende dit dat we heel veel werkzaamheden in één hand konden neerleggen, hetgeen ons uiteindelijk veel afstemmingswerk bespaard heeft. Het viel ons op dat AanHuis een goede combinatie heeft van advisering omtrent de inrichting, kennis van materalen en de technische (on)mogelijkheden. Vanaf het eerste contact heeft AanHuis ons goed geadviseerd, waarbij we uitgegaan zijn wat we mooi vonden en niet zozeer van de prijs. Natuurlijk was niet alles financieel mogelijk, maar binnen hetgeen we mooi vonden konden werden er altijd goede alternatieven aangedragen. De levering en montage van alles wat we besteld hebben verliep zo goed als probleemloos, waarbij AanHuis zich zeer flexibel opstelde op het moment dat bij ons de oplevering van onze woning uitgesteld werd en werden problemen zeer snel en naar tevredenheid opgelost. Samengevat zijn we zeer tevreden over de dienstverlening van AanHuis, dit betreft zowel hetgeen we gekocht hebben als de levering en montagewerkzaamheden.

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl Groningen
  • Ervaring met: Vloeren|Raamdecoratie|Kasten|Verf en behang

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zochten naar een kleed voor onze woonkamer en kwamen bij De Woonmeester in Maassluis terecht. Onze woonkamer heeft geen standaardvorm en daarom zochten wij ook echt een kleed OP MAAT gemaakt. Er werden ons ideeën aangedragen en echt met ons meegedacht. Zo kwamen wij op een uniek kleed dat perfect past in onze woonkamer. Ook wat betreft kleurstalen werd ons aangeboden de stalen mee naar huis te nemen en wij kregen ruim de tijd om een kleur/materiaalkeuze te maken. Qua afwerking is ons ook goed advies gegeven. Kortom wij zijn zeer tevreden en bevelen een ieder aan om een bezoek te brengen aan De Woonmeester in Maassluis waar het nog draait om persoonlijke aandacht, kwaliteit en een eerlijk advies.

• Vestiging Woonmeester Jongebreur

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik wipte even binnen en voor ik het wist vloer, raamdecoratie, verf en behang uitgezocht. Zeer deskundig advies van Marwa. Werkafspraken verliepen volgens schema en zeer deskundig uitgevoerd. Met name door Jason die van mijn oude muren weer nieuwe heeft gemaakt. PVC vloer prima gelegd en gordijnen hangen er mooi bij. Communicatie verliep prima tussen mij, Marwa en werklui. Zeer tevreden en zal dit bedrijf zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

• Ervaring met: Vloeren|Raamdecoratie|Verf en behang

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden over Parket Plaza! Adviseren goed, leveren keurig en vakkundig gemonteerd, service is prima. Top dus!

• Vestiging Parket Plaza
  • Ervaring met: Vloeren|Raamdecoratie|Verf en behang|Buitenzonwering

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel dat de tijd neemt voor je, zowel in de winkel als bij montage. Toen bleek dat één product niet leverbaar was kwamen ze dezelfde dag nog aan huis langs met een goed, maar duurder, alternatief. En toen wij dit accepteerden werd dit kosteloos toegepast en netjes op tijd geleverd. Echt super service dus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg mooi gelegd en volgens afspraak.

• Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij werden keurig ontvangen en konden mede door een prima advies snel zaken doen

• Vestiging Bronsnijder Stiens
  • Ervaring met: Specials

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?