Vriendelijk, meedenkend, betrokken en behulpzaam personeel

Natasja en Bernardo hebben hart voor de zaak. Ze zijn bereid om een stapje extra te zetten voor de klant en dat is erg prettig. Ze zijn altijd vriendelijk, erg betrokken en denken goed met je mee. Met als resultaat...een prachtige nieuwe woonkamer! Verder is het ook erg prettig dat we een paar dagen van tevoren zijn gebeld/gemaild om nog even kort alles te bespreken. Wij zijn ontzettend tevreden en raden iedereen aan om even langs te gaan.

• Ervaring met: N.v.t.

Vakkundig, eerlijk en geduldig!

We hebben diverse keren de zaak bezocht. Alle keren even vakkundig en eerlijk! Zeker niet opdringerig. Wij hebben vloeren en raambekleding besteld voor een nieuwe woning. Zeer netjes gewerkt. Begrip voor de planning die iets uit liep. Zeer tevreden. In de winkel viel mij meteen de gordijnen op en een mooi behangetje. Die hebben we ook gekozen. Dus assortiment is ruim en zichtbaarheid van materialen is belangrijk. Aanbevolen bij familie en kennissen!

• Ervaring met: Raamdecoratie

Uitstekende service, persoonlijke aandacht en goede nazorg

Ruime keus, goed advies en behulpzaam bij het meegeven van stalen. Afspraken worden nagekomen en er wordt niet moeilijk gedaan over wat extra werk of geleverde egaline. Deskundige vloerenlegger!

Zeer tevreden!

Goede ervaring met een prachtige vloer als eindresultaat. Het enige minpunt was de eerste initiele prijsopgave, waar je voor tekent en daar dan ook daadwerkelijk aan vast zit. Deze viel in ons geval veel lager uit dan de daadwerkelijke offerte. Met echt een groot verschil van bijna 25%. Dat viel wel even tegen. Maar al met al zeer tevreden over het leggen van de vloer, het meedenken en de afhandeling. Met een fantastisch eindresultaat!

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl Almere
  • Ervaring met: Vloeren

Betrokken bij het hele proces

Betrokken bij het hele proces, vriendelijk , goede planning en alles volgens afspraak

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl / Wuijts Wooncomfort

Deskundig en probleemoplossend meedenken

We zijn zeer tevreden. Het uiteindelijke resultaat is precies wat we er van verwacht hadden

• Assortiment N.v.t.
  • Vestiging Bronsnijder Stiens
  • Ervaring met: Deuren

Excellent service

Good collection of products. Our new home was completed with Woninginrichting Aanhuis products and services. A one stop shop for the whole house. Joost Wilmer and Marwa have been of great help to make all necessary arrangements and answer all our questions (Alexandrium Rotterdam showroom) We bought our flooring (PVC and laminate) and it was also installed by their team. Excellent quality and service. We had our home painted by them. Also the quality of the curtains is really good and good collection. Very good service and quick deliverables. Adding to the above, we had a very good after sales service from the team.

• Nous recommanderiez-vous? Oui
  • N/A
  • N/A

Vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel.

Met passie geholpen, geadviseerd en afgeleverd door Jolanda!

• Vestiging N.v.t.
  • Ervaring met: Specials

Vriendelijk personeel; prettige advisering en hulp bij leveringsperikelen.

Vriendelijk personeel; prettige advisering en hulp bij leveringsperikelen. Prima advisering bij keuze in samenstelling kast, uitvoering etc.

Super goed!

Heeft me heel veel geholpen! Goed advies! Leuke winkel, mooi ingericht.

• Vestiging De Jongh & Zn / Tapijtcentrum Huizen

Deskundig en eerlijk advies

We hebben een groot deel van onze inrichting (vloer, muur en raamdecoratie) bij woninginrichting aan huis ingekocht. Het eerlijk en deskundig advies van Joost en zijn team - en de belofte om binnen korte tijd de inrichting te realiseren - was voor ons aanleiding om te kiezen voor vestiging Alexandrium. We zijn op een paar restpunten na tevreden. Daar waar we wensen of opmerkingen over hadden werd adequaat op gereageerd. Voor ons is de nazorg ook erg belangrijk en daar hebben we gezien de dienstverlening prima vertrouwen in.

• Ervaring met: N.v.t.

Prima kast en service, detail afwerking van kast wat teleurstellend

De initiele service en aanbieding was prima en naar verwachting. We moesten echter wel meerdere keren bellen met de leverancier/montage bedrijf om een planning te krijgen van montage binnen de aangegeven periode van de winkel. De kast montage is OK, maar we merken wel dat de schoenen rekken wat scheef gemonteerd zijn om te passen en soms blijven steken. Daarnaast moesten onze plinten aan de achterkant er af (dit had best van te voren aangegeven kunnen worden), en ziet er wat slordig uit als je onderin kijkt. Ook de gaten in de kast zelf voor planken zien er wat beschadigd uit. Verder is het wel een prima kast, maar we hadden wel iets meer kwaliteit verwacht gezien de prijs.

• Vestiging Top Carpets Sfeervol Wonen
  • Ervaring met: Kasten

Goede service en komen hun afspraken na

• Ervaring met: Kasten

Werd zeer vriendelijk geholpen en hadden alle tijd voor mij.

Mijn ervaring was zeer goed. Prima advies en ik ben zeer tevreden met de afloop.

• Assortiment N.v.t.
  • Vestiging N.v.t.

Goede service en advies

Het was een goede service en het personeel was vriendelijk. Het leggen van het vinyl en het plaatsen van de plinten was perfect.

• Vestiging D'Win Leende

TOP!

Woninginrichting Den Haag heeft voor ons nieuwe apartement in den Haag een garderobekast ingebouwd en voor het hele apartement de raambekleding verzorgd. Niet goedkoop maar topkwaliteit, uitstekende service, snel en dus een prachtig resultaat en tevreden klanten. Dank Wim en Marcel.

Fantastisch.

Frank Scheffer /aanhuis., Heeft over de hele linie een mooi en breed scala aan interieur oplossingen. Vaklieden op allerlei gebied .Vloer ,wand ,plafond en Raambekleding. Super! Ze denken goed mee met de klant en zo komen we met (klant) tot een prachtig resultaat. Met vriendelijke groet Anton Mooijekind Klazien v. der Glas

• Prijsniveau N.v.t.

Zeer accuraat en prettig

Professioneel

• Creativiteit N.v.t.
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Goede service goede vakmensen en komen afspraken na

• Ervaring met: Kasten

Zeer klantvriendelijk en goede service

Ik had al verschillende plekken bezocht met mijn zoontje van 3, op zoek naar verticale stoffen lamellen, terwijl de oudste op school zat. Daar werd ik absoluut niet klantvriendelijk ontvangen en dat kon niet liggen aan de drukte. Doordeweekse dagen, onder schooltijd. Bij D'Win Sfeervol Wonen werd ik wel direct zeer vriendelijk ontvangen en ook mijn zoontje werd enthousiast begroet. Er werd goed gevraagd naar mijn wensen en het adviesgesprek verliep zeer prettig en voelde vertrouwd. Ook mijn zoontje werd hierbij betrokken en er was alle tijd. Daarna volgende er nog een bezoek aan huis met de gekozen kleurstalen en ook hier werd ik goed geadviseerd. Ook dit bezoek was zeer prettig en zeer klantvriendelijk. Levertijd werd besproken en 2-3 weken voor de daadwerkelijke leverdatum is er geprobeerd meerdere malen contact met mij op te nemen. Die dag was ik wat moeilijk bereikbaar en er bleek een dag later plek te zijn om eerder te leveren. Echt top dat er veel moeite was gedaan om mij te bereiken en ik zo veel eerder dan gepland kon gaan genieten van mijn nieuwe lamellen. Ook de monteurs die de lamellen zijn komen plaatsen waren zeer klantvriendelijk, hebben goed werk geleverd en alles netjes achter gelaten. Ik ben blij dat ik per toevallig, via Google/Luxaflex, bij D'Win Sfeervol Wonen terecht ben gekomen. Zeer vakkundig, prettige sfeer en zoals al eerder aangegeven van begin tot eind zeer klantvriendelijk. Mochten mijn lamellen ooit een keer aan vervanging toe zijn, dan zal ik zeker hier weer langs gaan.

• Vestiging D'Win Leende
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Goede service van super enthousiaste werkneemster Marwa!

Wij zijn bij Aanhuis Alexandrium geweest voor onze raamdecoratie en hordeur, hier zijn wij geholpen door Marwa. Marwa heeft ons super goed geholpen en wij vonden haar service fantastisch! Zij is erg enthousiast en vriendelijk. Wij zullen Aanhuis Alexandrium zeker aanraden aan vrienden en wij komen in de toekomst graag terug!

• Ervaring met: Raamdecoratie

Goede service, heldere communicatie & mooi resultaat, een echte aanrader

Bij Woninginrichting Aanhuis Villa Arena de volledige afwerking van onze nieuwbouwwoning laten doen. Begonnen met styling-advies. Vervolgens in een aantal gesprekken alle keuzes gemaakt tbv. - Stuccen van plafonds inclusief aanbrengen van plafondlijsten - Renovlies op de wanden - Alle wanden en plafonds verven - PVC op onze vloeren ( 3 verdiepingen ), waarvan visgraat op de begane grond. - Raamdecoratie voor het hele huis - Maatkasten op diverse plekken in huis Gedurende het hele proces heldere communicatie en oplossingsgericht wanneer zaken net even anders zijn dan gedacht. Echte vakmensen! Wij zijn heel blij met het eindresultaat!

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl Villa Arena

geweldig

klantvriendelijk, duidelijk, goed advies, mooi resultaat

• Vestiging Top Carpets Sfeervol Wonen
  • Ervaring met: Raamdecoratie

passie/ enthousiasme, kennis van zaken

enthousiast, passie en meedenken. Ontvankelijk en goed advies op basis van geduld. Keep up the good work

• Ervaring met: Vloeren

Uitstekend, zeker in deze (te) drukke tijd.

Leon als planner Bas als adviseur en Ron en Mark als montageploeg een gouden team...afspraak is er ook nog echt een afspraak! Wij hebben raamdecorarie en twee lagen vloeren laten aanleggen, toppers! Aanrader, vast en zeker!

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl Nijmegen

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?