Plezierige en deskundige advisering.

De ontvangst en het te woord staan heb ik als plezierig ervaren.

• Service N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.
  • Vestiging Stiens, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: N.v.t.

We werden prima geholpen bij onze keuze.

Fijne uitnodigende winkel met grote keuzemogelijkheid, waarbij we door de verkoopmedewerkers bij het kiezen van de juiste vloer en bijpassende gordijnen goed werden geholpen

• Vestiging Lelystad, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Heel goed, had trouwens niets anders verwacht want ik ben trouwe klant van 't Verfhuis

Deskundige adviezen, goede afspraken en vakwerk bij plaatsing.

Prima klantgerichte benadering!

Ik heb goede info gekregen en het werd meteen voor mij inzichtelijk gemaakt via een computermodel. Veranderingen naderhand werden prima verwerkt en afspraken werden correct nagekomen! Dat wil je toch als klant?

• Ervaring met: Kasten

Verhuisd naar een nieuw appartement. Dankzij Verfhuis Frank Scheffer in 3 weken vloeren, muren en raambekleding gerealiseerd. Op elkaaraf gestemd met advies van een styliste.

• Ervaring met: Verf en behang

Zeer fijn bedrijf om mee te werken.

Ik heb vloerverwarming, nieuwe PVC vloer, plinten op de hele benedenverdieping en stuc en schilderwerk laten doen door Woninginrichting aan huis Zutphen. Super goed geholpen, zowel tijdens alle besprekingen als tijdens de werkzaamheden. Nogmaals dank jullie wel allemaal voor alle tips, adviezen en ik geniet iedere dag van mijn mooie “vernieuwende” huis.

• Vestiging Zutphen, Woninginrichting-Aanhuis.nl Zutphen

Zeer professioneel en oplossingsgericht

Wij zijn geholpen door Marwa Assad (WoningInrichtingAanHuis in Alexandrium). Zij heeft ons zeer goed geholpen met het maken van de goede keuze. Marwa is zeer klantgericht en ook oplossingsrecht. Helaas bleek de 1e zending van de nieuwe PVC-Vloer fabrieksfouten te bevatten. Derhalve een dag xtra vertraging. Door de planning te verschuiven voor het plaatsen van de schuifkast in de slaapkamer ( ook door WoningInrichtingAanHuis uit te voeren), is op tijd de PVC-Vloer gelegd. Zelfs de Afterservice is door Marwa goed verzorgd. Chapeau !!!!

• Vestiging Rotterdam, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Goede kwaliteit en flexibele service

Materialen zijn conform verwachting. Flexibiliteit tijdens plaatsen was super

• Vestiging Stiens, Woninginrichting-Aanhuis.nl

goede verkoop techniek

leuke winkel leuk personeel kwaliteit vloer zeer degelijk mooie kleur verdeling snelle levertijd snel en goed gelegd paar kleine dingen zelf afwerken (afkitten trappilaar allu profielen op maat maken deksel kruipruimte) verder netjes gelegd en bij deurposten afgewerkt. zeer aan te bevelen

• Vestiging Roermond, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

ik heb het laminaat, het behang en de gordijnen bij woning inrichting aan huis in Zoetermeer besteld en laten plaatsen. Echt top met 1 aanspreekpunt, goede adviezen en tips en Anita en John zijn overal toe bereid om het goed te regelen en ook nog op korte termijn. Ik ga nog zeker terug!

• Vestiging Zoetermeer, Woninginrichting-Aanhuis.nl Zoetermeer

Prima ervaring!

Nog altijd blij met onze kasten, jaloezieën en gordijnen! Niet goedkoop, maar mooie kwaliteitsspullen. Vooral de op maat gemaakte kasten zijn heel vakkundig en met militaire precisie in elkaar gezet. Wij werden geholpen door de aardige Marwa die alle tijd voor ons nam om ons te adviseren. De winkel in woonmall Alexandrium raden wij zeker aan.

• Vestiging Woninginrichting-Aanhuis.nl Alexandrium
  • Ervaring met: Kasten

Een prachtige vloer gelegd zonder problemen.

Goede communicatie en planning. De vloer is goed gelegd en afgewerkt door vriendelijke jongemannen, met goed advies vooraf aan huis.

• Vestiging Woninginrichting-Aanhuis.nl Villa Arena

Fantastische winkel!

Een hele fijne winkel om zaken mee te doen. Wim is een zeer prettig contactpersoon en gaat niks uit de weg. Flexibel, professioneel en heeft echt verstand van zaken. Ontzettend blij met onze nieuwe PVC vloer en de montage hiervan.

• Vestiging Den Haag, Aanhuis.nl

Goede ervaring

Goede service bij het uitzoeken van de vloerbedekking van de beide trappen in huis. Mogelijkheden en keus genoeg. Niet goedkoop, maar wel hele goede kwaliteit en service.

• Vestiging Woninginrichting-Aanhuis.nl Zoetermeer
  • Ervaring met: N.v.t.

Klasse werk geleverd, goede service

Zeer tevreden, fijne service.

• Ervaring met: Vloeren

Deskundig advies, vakkundig gelede vloerbedekking en cfm offerte gefactureerd

Het resultaat van vinyl in de slaapkamer en PVC in de studeerkamer was een goede keuze. Het leggen van het PVC was bewerkelijk en de prijs van het leggen (snijden en plakken) realistisch. Het (los gelegde) vinyl lag er daarentegen in 1,5 uur. Later heb ik nog wel wat stukken gruis die het vinyl hadden kunnen beschadigen, van onder het Novilon wel moeten halen. Het berekende legloon voor het Novilon van € 240-, of wel € 9,- per m2, (was wel in de voorcalculatie opgenomen) was daarbij vergeleken aan de hoge kant. Het uiteindelijke resultaat voldeed echter aan de verwachtingen.

• Ervaring met: Vloeren

Geweldig concept met één aanspreekpunt

Wij hebben ons nieuwe volledig huis laten inrichten door Aanhuis Zoetermeer. In het voortraject bij het uitzoeken van gordijnen, jaloezieën, vloer, behang, kasten en horren zijn wij uitstekend geholpen en geadviseerd. De afspraken voor het plaatsen werden goed nagekomen. De werkzaamheden werden perfect uitgevoerd door kundige en ervaren vakmensen. 1 afspraak ging fout, maar werd snel opnieuw ingepland. De excuses d.m.v. een bloemetje werden zeer attent bevonden. Alles is naar volle tevredenheid geplaatst en de afwerking en de gebruikte materialen zijn van uitstekende kwaliteit. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Aanhuis Zoetermeer.

• Ervaring met: Vloeren

Prima winkel, veel keus en deskundig personeel

Mooie inbetween gordijnen gekocht. Deskundig thuis opgemeten, genaaid en opgehangen. Helaas wel wat vertraging met de levering, maar dat kwam geheel door het atelier. Verder alles keurig afgehandeld dpor WAH

TOPSERVICE

Zo blij met onze nieuwe luxaflex en gordijnen. Wat zijn ze mooi! En wat een top service van de medewerkers van woninginrichtingaanhuis.nl. Als je in de winkel komt is het heel gemoedelijk, er wordt meegedacht, ideeën getoond. Ook het inmeten en plaatsen ging professioneel. Kortom! ZEER TEVREDEN en BLIJ en daardoor voor boven ook weer besteld, gordijnen en rolluiken.

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl Zaanstad
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Bijzonder positieve ervaring in de winkel en de montage thuis

Geweldig enthousiaste verkoopster gaf ons vakkundig advies. Kleine probleempjes werden snel opgelost. De communicatie verliep duidelijk en snel. Erg tevreden

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl Alexandrium

Super service !!

Aanhuis Alexandrium doet er alles aan om het goed voor de klant te regelen. Elke vraag kon je stellen en werd netjes opgelost en beantwoord. Wij hebben alleen maar vakmensen bij ons in huis gehad ! Marmoleum vloer, trap en brede plinten werden gelegd door Alex Goosens wat een vakman is dat zeg !! Super strak en netjes gewerkt. Ook onze muren werden door vakmensen gedaan. Een van deze mensen (Peter) woont vlak bij ons en kwam nog 2x langs om de puntjes op de i te zetten op tijden dat wij thuis waren. Kortom Top en dank Joost van Aanhuis Alexandrium !

• Vestiging Woninginrichting-aanhuis.nl Alexandrium
  • Ervaring met: Vloeren

Alle coördinatie uit handen genomen

Een stalen deur, raamdecoratie, hordeur, verf en behang, plinten, dicht maken van de trap en een op maat gemaakte werkplek. Alles allemaal binnen 3 weken en super op elkaar afgestemd. Blij met het eind resultaat en al het advies dat we hebben ontvangen

• Vestiging Woninginrichting-Aanhuis.nl Den Bosch
  • Ervaring met: Specials

Heerlijk om als alleenstaande man aan het handje genomen te worden en alles uit te kunnen zoeken

Fantastisch. Ik kende jullie helemaal niet. Moest als man alleen m'n huis inrichten. Fijn om met een interieur advies te beginnen, vloer uit te kiezen, kleur van de muren, gordijnen, luxaflex, vloerkleed. Lois, Nicole en Lot hebben me GE-WEL-DIG geholpen ❤️.

• Vestiging Woninginrichting-Aanhuis.nl Den Bosch

Fijn

Goed geholpen en professioneel gemonteerd

• Vestiging ‘t Verfhuis Frank Scheffer

Klantvriendelijk, service uitstekend

Vriendelijk personeel, zeer behulpzaam

• Vestiging Den Haag, Aanhuis.nl

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?