Afspraak niet nakomen

In de eerste week van januari naar Van Loenen in Schiedam gegaan om te vragen of men de maat bij mij kon komen opnemen aangezien ik de kamer opnieuw wilde behangen en witten. Eveneens was een nieuwe laminaatvloer hard nodig. Ik heb er wel meteen bij vermeld dat het pas kon vanaf 13 januari. Ik werd gebeld op 10 januari. Helaas was ik net te laat om de telefoon op te nemen. Er werd een boodschap ingesproken met de melding dat ik nog een keer gebeld zou worden. Dit was op 21 januari nog niet gebeurd. Vervolgens ben ik naar de winkel gereden. Degeen die de boel zou komen opmeten was helaas niet aanwezig. Wel werd er een notitie gemaakt dat ik langs was geweest en ik zou worden gebeld. 24 Januari was dit nog niet gebeurt. Vervolgens heb ik een mail gestuurd met de boodschap dat ik naar een ander bedrijf zou gaan. Het is nu 7 februari en ik heb nooit meer iets van Van Loenen vernomen. Men kan niet eens het fatsoen opbrengen om een excuus mail te sturen.

• Creativiteit N.v.t.
  • Prijsniveau N.v.t.
  • Vestiging Schiedam, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Verf en behang

Vakmanschap is meesterschap!

Ook zonder afspraak in de winkel goed geholpen door Dave met kleurkeuzes van verf en raambekleding, er werd meegedacht, advies gegeven. Keuze ruim voldoende, goede kennis van zaken. Top. Ook bij het opmeten werd goed advies gegeven en meegedacht. Bij het monteren vond Tim het zonde dat de verf nog niet helemaal droog was op sommige plekken en kwam een week later terug. Zonder extra voorrijkosten. Na montage werd geconstateerd dat er afgeronde- ipv rechte hoekjes aan de toplat van de jaloezien zaten. Nee..dat moest vervangen worden vond Tim (ikzelf kon het met het blote oog niet zien!) nieuwe afspraak gemaakt en er werd keurig ruim op tijd gebeld dat de monteur wat later zou komen ivm een uitgelopen klus . Uitstekende service, aardige nette mensen. TOP!!

• Vestiging Leiden, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Professioneel, klantgericht en kwaliteit.

Betreft filiaal Goes. Hier raamdecoratie en kast op maat voor onze nieuwbouw appartement gekocht. Alles perfect afgestemd op onze wensen in samenspraak met de interieur styliste. De installateurs werken zeer nauwkeurig en netjes. Ik zal het niet gauw zeggen, maar van aankoop tot plaatsing en nazorg, alles was top! Hulde voor dit bedrijf / filiaal Goes.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Zeer bekwame mensen zowel in de winkel met advies als de monteurs die de producten leggen/ plaatsen. In één woord een zeer goed bedrijf en zeker een aanrader

• Vestiging Leiden, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Er was verwarring over de tijd dat er begonnen zou worden , daar zou wel wat ruimte zijn voor verbetering ! Emile van vestiging Alexandrium maakte dit ruim goed . Hij kwam PVC leggen op de beneden verdieping . Hij was vriendelijk , opgeruimd, zeer professioneel en netjes ! In 5 uur tijd had hij de vloer keurig strak gelegd en nog gestofzuigd ook . Wij zijn zeer tevreden !

• Creativiteit N.v.t.

In een woord: top!

Wij hebben de volledige stoffering van onze slaapkamer via filiaal Apeldoorn geregeld, we konden goed slagen door het ruime assortiment. Goede adviseuses, afspraken worden nagekomen. De PVC vloer is uitstekend gelegd. De gordijnen zijn zeer mooi opgehangen in een lastige erker, goed advies ook van de monteur. Ook hebben we het behang gekocht, goede kwaliteit waar wij, als amateurs, keurig mee konden behangen.

• Vestiging Apeldoorn, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Heel tevreden!

Aan Huis Goes heeft ons nieuwe appartement voorzien van een prachtige goed gelegde pvc vloer (Coretec), gordijnen en Luxaflex. Aan Huis werkt met goede vakmensen en zij zijn pas tevreden als de klant ook tevreden is. Goede nazorg is bij hen leidend. Daarom ook zijn ze een aanrader.

• Ervaring met: Vloeren

Opfrissing van eiken woonkamer vloer. Goed gelukt dankzij wonininrichting-aanhuis Goes

onze eiken woonkamer vloer, die al 20 jaar geleden is gelegd, was altijd behandeld met olie, maar donkerder geworden door de jaren heen. tijd voor een opfrissing dus. Arjan van de vestiging in Goes, heeft ons daarbij prima geholpen en goed geadviseerd. verschillende stalen mee naar huis gekregen om te vergelijken, en snel de afspraak kunnen maken om de vloer te schuren en opnieuw te behandelen. de monteur werkte netjes en wat een verschil was het eindresultaat! we zijn er super blij mee!

• Ervaring met: Vloeren

Mooie producten en top service!

Wij hebben een visgraat PVC vloer laten leggen. Veel winkels die visgraat vloeren leggen deden van te voren erg moeilijk omdat het best arbeidsintensief was. Voor Wooninrichting aanhuis Goes was dit geen enkel probleem. Ze hebben ons goed geholpen met het uitzoeken van de juiste vloer en De vloer kon al snel gelegd worden. Binnen 1,5 dag lag alles er keurig strak bij. Nergens geen omkijken naar gehad, goede communicatie en vakmanschap.

Zeer goed!

Wij hebben door Woninginrichting Aan-Huis Rotterdam Alexandrium het volgende laten doen voor onze nieuwbouwwoning: - PVC vloer bg; - trap met PVC bekleed; - raamdecoratie (vouwgordijnen en shutters); - muren behangen met renovliesbehang en alles gesausd; - horren slaapkamers; - kleuradvies. Alles op tijd en naar wens! Goede en strakke planning en duidelijke communicatie!

• Ervaring met: Vloeren

Bijzonder prettige samenwerking tussen ons, de styliste Annalies en de verkoopadviseuse Marwa.

In onze zoektocht naar een deels nieuwe inrichting voor onze nieuwe woning, liepen wij vast met de juiste kleurstelling. Goed advies gekregen van de styliste. Alles opgemeten vloer, behang, raamdecoratie. Keurig verzorgd tot in de puntjes. Al veel complimenten gehad van familie, vrienden en kennissen. Top.

Fantastisch

Eerste ontmoeting in de winkel, goed advies, fijn gesprek en uitgebreide collectie. Dan de plaatsing: snelle levering, nette monteurs. Maar vooral super netjes en correct. Ontzettend blij met onze jaloezieën en in-betweens! Aanrader om hier in Sneek je aankopen, wat betreft huis inrichting te doen. Nogmaals hartelijk dank!

• Vestiging Sneek, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Zeker een aanrader

Vriendelijk ontvangst. Opmeten en plaatsen ging perfect. Zeer vakkundig! En het resultaat is geweldig. Blij met de houten jaloezieën.

Top vakmanschap !

Ontvangst in de winkel , huiselijke sfeer , goed ontvangen. goed advies . Het opmeten en plaatsen liep perfect en het resultaat mag er zijn, Nu is ons huis helemaal af ! Met de gordijnen , luxaflex en stalen binnendeur.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Wrong delivery of order 3 times in a row

Products are high quality, service was superficial and downright negligent. We ordered our new floors and curtains with them. The delivery and installment of floors and baseboards went relatively fine. However, the order for the curtains was a nightmare. They got the order 3 times wrong! This is after sending them clear emails and making calls about the mistakes. First time they delivered a railing with measurements that were wrong and were different from the order confirmation. Second time, the same, plus we got the wrong curtains. One of them was not even on our name! The contractor each time said it's not their fault, lifted their shoulders and said they were given the wrong products by the company. Company was too busy to call us back to make a new appointment or clarify what went wrong. No one apologized or took responsibility until a few months later when someone came to clarify what happened and admitted they put the wrong measurements in their internal order, but left them ok in the one visible to us. Human mistakes happen, but we shouldn't get the wrong order after mentioning twice in emails that it is wrong. Finally, after 2 more months, we got the correct order. It took them 4 appointments and 4 months to install the correct curtains. We are happy with the products (though the markup is insane - 100%), but really disappointed with the way things were handled. No one seemed to care that the order was wrong, responsibility was passed along to the next person and mistakes were not acknowledged until the very end. We already advised all our friends to never work with this company and we'll definitely avoid it in the future. I'm not fine with paying such high prices for such terrible prices. If it was a cheap company, I would have been more understanding.

heel erg tevreden

ik geniet elke dag van de prachtige PVC vloer,mijn nieuwe overgordijnen en mijn luxaflex.Ook ben ik zeer tevreden over de manier waarop de heren te werk gingen.Ook de overlast werd tot een minium beperkt.Is zeker voor herhaling vatbaar.

• Ervaring met: Vloeren

Veel keuze mogelijkheden, goede service.

Wat discussie over de prijs gehad, maar al met al prima geholpen. Veel keuze mogelijkheden. Goede service.

• Ervaring met: Vloeren

Van winkel tot plaatsen heel goed

In de winkel kreeg een heel goede voorlichting en werd er goed meegedacht over mijn keuze. Tweemaal moest ik de datum verplaatsen en daar werd ook heel professioneel mee om gegaan en de oplossingen waren perfect. Plaatsing was top

• Ervaring met: Vloeren

Bijzonder prettig en heel tevreden

Door de deskundigheid van de verkoopster ( Marjan) kreeg ik meer inzicht en meer mogelijkheden in mijn keuzes... Mijn appartement is dankzij haar heel warm, sfeervol en prachtig qua stijl.... Heel erg tevreden ( en trots)!,

• Vestiging Nieuwpoort, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Onderscheidend wanneer het lastiger wordt

Vanaf het eerste moment dat wij binnen stapte bij Robert en Peter van Woninginrichting Aanhuis in de Arena hielpen de beiden heren ons met alle tijd en aandacht. Wat heel fijn is wanneer je een winkel binnenloopt is dat de verkopers niet direct boven op je duiken. Deze heren begrijpen dit maar al te goed, ze zijn niet opdringerig maar staan klaar bij vragen en bieden je een kop koffie aan. Gewoon klantenservice van het hoogste niveau. Verder zijn ze vakkundig en behulpzaam en namen ze de tijd om echt te luisteren naar wat we zochten. Hoewel ik vrij eigenwijs ben, liet Robert me toch inzien dat de vloer die ik zelf in gedachten had wellicht niet de beste optie zou zijn voor de ruimte en liet hij me gewoon, zonder pushen, allerlei dingen zien. Achteraf gezien ben ik hem heel erg dankbaar, want het resultaat is mooier dan ik had kunnen denken. Tot slot wat voor mij het meest belangrijke is is dit. We hebben bij vele winkels meubels gekocht voor ons nieuwe huis etc. Overal gaat wel iets mis, maar nergens werd het voor ons gevoel direct opgepakt en 'netjes' geregeld. Bij Robert werd het al opgelost voor er een probleem was en ook de vakmensen die de vloer kwamen leggen namen de tijd om te overleggen wat wij het mooiste vonden. Het probleem was namelijk dat in een vierkant ogende ruimte de muren geen van allen recht waren en dat hierdoor de Visgraat vloer scheef zou kunnen komen te liggen. De heren hebben echter de tijd genomen (ruim een uur) om alles goed te checken en het resultaat is dan ook fantastisch. Bij een volgende vloer / kast of wat dan ook zal Woninginrichting Aanhuis en met name Robert en Peter mijn en onze eerste keuze zijn. Heren Bedankt Ps. Het was ook nog eens lachen en gezellig.

Service met HOOFDLETTERS

Van de eerste keer binnenstappen tot en met na afronding van de werkzaamheden is het contact met de medewerkers persoonlijk, betrokken en professioneel. Niet alleen met de eigenaar, maar ook met de andere mensen die er werken. Het vakmanschap en plezier spat ervan af. Vragen en veranderde wensen worden op een open manier aangehoord en snel opgepakt. Parketteurs en schilder werken netjes, plezierig en hard om tot een mooi eindresultaat te komen. Absoluut een aanrader.

• Prijsniveau N.v.t.
  • Vestiging Huizen, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Helemaal top

Advies in winkel goed. Lever afspraak helemaal goed Montage perfect Misschien iets meer info qua onderhoud/behandeling/schoonmaak

• Vestiging Leende, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Kwaliteit, vakwerk en service zijn uitstekend.

Deze keer de trap laten bekleden met marmoleum, is in een woord prachtig geworden, ook de raambekleding is vandaag geleverd en opgehangen, dit maakt mijn woonkamer helemaal af. Firma "Aan Huis Lelystad" tot het volgende project de raambekleding voor de keuken.

• Vestiging Lelystad, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Uitstekend vakmanschap .

Renovliesbehang gekocht en door de vakmensen Ron en Eric van WAH Lelystad aangebracht en geschilderd. Super tevreden over deze twee mannen.

• Vestiging Lelystad, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Verf en behang

Prettig en ongedwongen

Kon er ongedwongen rondneuzen, en kreeg goed advies, vandaar dat ik mijn order bij woninginrichting aanhuis heb geplaatst.

• Vestiging Den Bosch, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?