Super service! Heel blij met de gordijnen

Heel goed

• Vestiging Alkmaar, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: N.v.t.

Persoonlijk en vakkundig advies!

Wij hebben het contact als zeer prettig ervaren. Persoonlijk, ongedwongen en meedenkend. De levering en plaatsing is ook perfect gegaan dus wat ons betreft: ga zo door en zeker tot een volgende keer!

• Vestiging Alkmaar, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Afspraak is afspraak.

Als je met aan huis.nl afspraken maakt, worden deze nagekomen. Mocht er (zoals in ons geval) iets verkeerds bij de levering zitten, dan is de oplossing in overleg met de klant snel gevonden, en keurig uitgevoerd. Kortom, afspraak is afspraak.

• Vestiging Apeldoorn, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Woninginrichting Aanhuis.nl ontzorgt!

Onze ervaring met Aanhuis als leverancier voor ons nieuwe huis is goed bevallen. Zowel de kwaliteit van deskundig advies, creativiteit, materiaal en communicatie zijn op bovengemiddeld niveau.

• Vestiging Rotterdam, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Zeer prettig geholpen.

Meerdere bezoeken aan de winkel gebracht en regelmatig door kundige, behulpzame en geduldige medewerker Kenny geholpen bij de aanschaf van Luxaflex horren voor een deur en een aantal ramen.

• Assortiment N.v.t.
  • Ervaring met: N.v.t.

Prachtige traploper en vakkundig gelegd.

In de winkel het tapijt in een chique kleur taxus groen uitgezocht. Vervolgens is enige tijd later het tapijt vakkundig door een ervaren stoffeerder in traplopers gelegd. Het eindresultaat mag er zijn!

• Vestiging Apeldoorn, Woninginrichting-Aanhuis.nl

• Vestiging Schagen, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Specials

Zeer klantgericht, persoonlijk en professioneel

Prima ervaring gehad zowel bij het verkoopgesprek tot het monteren van de kasten.

• Vestiging Mijdrecht, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Kasten

Goede service en advies

In de winkel kreeg ik passend en duidelijk advies. De levering van de luxaflex shades was sneller dan verwacht. De monteur heeft alles keurig gemonteerd

• Ervaring met: Raamdecoratie

Fijne winkel met deskundig personeel

Zoek je een winkel waar je op een prettige vlotte manier geholpen wordt, dan ben je in het filiaal van 's-Hertogenbosch aan het juiste adres. Wij hebben in minder dan 2 uur tijd alle gordijnen, zowel vitrage als verduisteringsgordijnen, en de PVC vloer uitgezocht. Nicole heeft er voor gezorgd dat het egaliseren van de vloeren op korte termijn plaats kon vinden. De gordijnen zijn perfect op maat gemaakt en de vloeren liggen er prachtig bij. Kortom: wij zijn heel tevreden.

Zeer prettig en deskundig

Fijne en snelle service voor het ophangen van onze duettes. Ook in de winkel gastvrij ontvangen en goed geholpen.

Complete make-over geregeld door Zaanstadwoninginrichting-aanhuis

Het was hoognodig dat onze benedenverdieping onder handen werd genomen. Maar waar begin je.. Ik ben zo blij dat we bij woninginrichting aan huis naar binnen zijn gestapt. Zij maakten inzichtelijk hoe we het stap voor stap aan konden pakken. Aan laten pakken beter gezegd :-). Ook heel fijn was dat we bij hen keuze konden maken voor zowel wat soort vloer we wilden, wat er op de wanden moest komen, welke kleuren en welke gordijnen daarbij. Woninginrichtingaanhuis regelde de planning, heeft alles secuur opgemeten, maakte de afspraken met schilders, behangers, vloerenleggers en gordijnophangers. Het enige waar wij voor hoefden te zorgen was dat deze vakmensen hun werk konden doen. Het resultaat is prachtig geworden en heeft ons heel veel hoofdbrekens gescheeld.

• Ervaring met: Verf en behang

Een prima service met een juiste benadering van ons als klanten

We kregen alle ruimte om ons in de winkel te oriënteren en werden daarbij prima geholpen. We konden enkele stalen meenemen om te kijken wat het effect in ons huis zou zijn. Ook het bestelproces, de levering en het leggen van het marmoleum op de trap is prima verlopen. De verkoopster Maria Assad heeft ons prima geholpen en begeleid!

• Vestiging Rotterdam, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Goed advies, goede service

Zie hierboven

• Vestiging Breda, Woninginrichting-Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Super service met prachtig resultaat!

Zeer prettig!

• Ervaring met: Raamdecoratie

Vriendelijk en goed geadviseerd. Lois is deskundig en denkt mee. Mensen die aan ons vragen om een adres voor woning inrichting sturen we naar jullie.

Service zoals het hoort

Van begin tot eind, zeer goed geholpen en mee gedacht. Waren wat kleine problemen met de shutters en zij hebben geregeld dat de leverancier dit kwam herstellen.

• Ervaring met: Verf en behang

inmeten en leggen gebeurde op afspraak, was prima. Een klacht van het leggen die niet meteen was opgevallen werd vakkundig en goed opgelost.

Perfect!

Vriendelijk, behulpzaam en professionele medewerkers. De Vloerlegger was een echte vakman en harde werker. Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.

• Ervaring met: Vloeren

Al verschillende producten (vloeren/raamdecoratie/maatkasten) besteld en laten plaatsen. Afspraken worden nagekomen en ook goede service achteraf.

• Vestiging Roosendaal, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Goed en flexibel

Prettige verkoper John in Almere-Buiten. Goed advies over diverse vloermaterialen. Gekozen voor een vinylvloer in tegel formaat. Strak uiterlijk. Prijs ligt behoorlijk hoog. Vooral het laten leggen van de vloer is heel duur. Door omstandigheden zouden we niet op de afgesproken datum met het laten leggen kunnen beginnen. Gelukkig kon John een oplossing aandragen om een week latsr te beginnen. Fijn , er wordt meegedacht met de klant. Het leggen is mooi gedaan. Ook hier weer meedenken naar de mooiste oplossing. Keurig. Een aanbeveling dus. Alleen door de prijs geen 10

• Vestiging Almere, Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vriendelijk en klantgericht.

Goed advies gekregen bij onze keuze voor traprenovatie. Vriendelijk, deskundig en niet opdringerige benadering van medewerkers. Uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. De uitvoering eveneens deskundig en netjes uitgevoerd. Erg tevreden met een strak resultaat. Een aanrader!

• Ervaring met: Specials

Fijne service..alles zo snel als mogelijk voor ons geregeld .. heel blij met de gordijnen !! Dank jullie wel

Complimenten voor "Het Verfhuis" in Leiden

Komt afspraken na, levert absoluut vakwerk, chapeau voor Frank Scheffer.

Wijnkamp 3

7471 CA Goor

Over Aanhuis.nl

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?