Vakkundige en vriendelijke verkoper. De vloer is superstrak gelegd door vakmannen. Kortom: Topservice.
Erg bedankt voor het invullen van de beoordeling. Fijn te horen dat je tevreden bent. Veel plezier gewenst me de nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Team Woninginrichting-Aanhuis.nl
Super klantvriendelijk en top kwaliteit producten.
Heel fijn om zo'n goed advies te krijgen.
Matig advies over verlichting- geen rekening gehouden met technische uitvoering in een 100 jaar oude boerderij Advies over Luxaflex houdt geen rekening met benodigdheden in een keuken Verf kleur advies goed
Goedemorgen meneer/mevrouw Terpstra, Wat jammer te horen dat jullie niet tevreden zijn over de geleverde service van onze winkel in Nunspeet. Wij zien natuurlijk graag tevreden klanten en vinden het vervelend dat jullie ervaring matig is. Jullie review is doorgestuurd naar de winkel in Nunspeet en hen is gevraagd contact met jullie op te nemen. Mochten wij als hoofdkantoor iets kunnen betekenen, vernemen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vanaf het eerste moment dat we de Woninginrichting-aanhuis Alexandrium binnenstapten zijn we ontzettend goed geholpen door adviseur Marwa. Wat is zij een fijne, vriendelijke en betrokken adviseur! Ze heeft tijdens het hele proces (vloeren en wandafwerking renovlies + sausen) meegedacht en ons heel helder geadviseerd. Niets was teveel en men bleef betrokken, ook na het tekenen van de overeenkomsten, wat bij andere bedrijven vaak niet het geval is. Inmiddels mogen wij alweer een aantal weken genieten van onze prachtige PVC-vloer en afgewerkte wanden. Marwa en stoffeerders, bedankt!
Grandioze informatie en plaatsing
We waren op zoek naar een totaal concept voor ons nieuwe appartement wat in aanbouw was en zijn hiervoor bij 4 Aanhuis vestigingen in de regio op bezoek geweest waarvan de vestiging in Alexandrium de laatste was. In Alexandrium zijn we ontvangen door Joost Wilmer en hebben daar de zelfde wensen voorgelegd als op de andere bezochte vestigingen en tevens geïnformeerd naar de betalingsvoorwaarde, die op deze locatie het helderste/gunstige waren. En paste in ons wensen pakket. Naast deze voorwaarde was ook belangrijk wat de kennis en kunde van personeel in de winkel en uitvoerend is naast de kwaliteit van de mogelijk geleverde producten. Op basis van benoemde voorwaarde hebben wij gekozen voor de Aanhuis vestiging in Alexandrium. Het pakket wat geleverd is bestaat uit: Raamdecoratie, vloeren, stucen en verf/behang.
We werden uitstekend geadviseerd in de winkel. Degenen die het parket kwamen leggen waren zeer ervaren en ik werd overal bij betrokken en geadviseerd. We zijn enorm tevreden!
We werden heel goed geholpen en de geleverde producten zijn geheel naar wens .
Ik per goed en kundig en vlot geholpen. D.m.v. gegeven adviezen kwam ik snel tot de juiste keuze. Levering en installering werden uitgevoerd zoals afgesproken.
Zowel de verkoop als de stoffeerders hebben prima werk geleverd, zeker onder deze omstandigheden van afstand houden. Prima vloer gekregen.
Goede service correcte afhandeling goede kwaliteit,
Er is uitgebreid met ons meegedacht. Daarbij waren er ook kundige adviezen over de kleurstelling en het leggen. De uitvoering en contacten daarover zijn zeer goed met de heer B.de Man verlopen.
Hele aardig mannen. Werken snel, netjes en zorgvuldig. Ben zeer tevreden met het afgeleverde kwaliteit.
Erg tevreden met mijn trapbekleding, zeer mooi geworden. Boven verwachting!
Wat heeft deze winkel veel te bieden, veel meer dan ik had verwacht. Zeer vriendelijke service, nemen de tijd en komen hun afspraken na.
Alhoewel het contact en interesse hoog was, blijkt het onmogelijk om een bestelling van 2 gordijnen goed te laten gaan. Ga ervan uit dat dit komt door het ordersysteem van papier naar wat er in het ERP systeem komt te staan. De orderbevestiging ziet er anders uit dan wat op papier stond
We hebben bij Woninginrichting-aanhuis (Alexandrium) een houten visgraatvloer aangeschaft en laten leggen. Marwa en Joost hebben ons gedurende het proces geadviseerd en ondersteund. Ook de stoffeerders hebben de vloer mooi gelegd en afgewerkt.
We hebben gordijnen bij woninginrichting aan huis Zutphen besteld. Ruime keuze aan materialen. Alles volgens afspraak gemonteerd. Je betaald er voor maar dan heb je ook wat. Zeer degelijke kwaliteit
Zeer tevreden over deze mensen. Initieel aangeschaft: PVC vloer Later ook vakwerk en vloerverwarming Het uitzoeken van de vloer was zeer prettig. We hebben een paar uur in de winkel doorgebracht, met helder maar niet opdringerig advies van de medewerker. Ook had hij veel geduld met onze twee kleine kinderen, zodat we een goede beslissing konden nemen. Voordat het leggen van de vloer begon kregen we problemen met een andere partij, de aannemer die de oude vloer eruit zou halen en dan vloerverwarming zou installeren, kwam tussentijds met extra, hoge kosten voor het egaliseren van de vloer. Nadat we die ontbonden hadden zaten we met een hobbelige, niet PVC-waardige, zandcementvloer, zonder vloerverwarming. De medewerkers van Woninginrichting Aanhuis Rotterdam hebben ons super geholpen met het oplossen van de ontstane problemen. Ze waren telefonisch goed bereikbaar, gaven helder advies en hebben alles in goede banen weten te leiden, zodat we nu een goed-werkende vloerverwarming hebben met strakke PVC vloer erop. En dat met slechts twee weken vertraging in ons originele plan. Deze winkel is oplossingsgericht, fair in hun pricing en ik beveel ze van harte aan.
van begin tot eind goed geregeld en uitgevoerd.
Professioneel en duidelijke uitleg. Personeel is deskundig en netjes werken. Niets op aan te merken.
Er is ruim de tijd genomen voor advies in de winkel. De verschillende werkzaamheden werden goed gecoördineerd en vlot uitgevoerd (maatwerk kast, raamdecoratie, trap renovatie en vloerbedekking, schilderwerk). Iedereen was flexibel en gezellig in omgang. Het resultaat uitstekend.
Wij zijn zeer blij met onze inloopkast, vakwerk.
Fijn geholpen in de winkel als bij het leggen van het tapijt. Keurig personeel die verstand van zaken hébben
Wijnkamp 3
7471 CA Goor
Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat! Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?